Palmiros horoskopas trečiadieniui, balandžio 21 d.

Trečiadienis tinkamas imtis atsakingų darbų, vykti į keliones. Verta aptarti jums aktualius klausimus su vadovybe. Beje, antrą dienos pusę imkitės tik to, ką galite iš karto užbaigti.

Palanku plėsti akiratį, kažko naujo mokytis, gilinti profesines žinias. Geras laikas darbui su informacija.

Tinka užmegzti bet kokius kontaktus. Palanku pirkti, parduoti, spėti ateitį, mesti burtus. Tinka įsigyti naujus drabužius.

Negerai namuose pradėti remontus, tvarkytis, skalbti, taip pat priimti svečius.

Bus svarbu labdara – neatsakykite prašančiam.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas, žaidžiančius, išdykaujančius vaikus. Kuo sapnas buvo džiugesnis – tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas naujų darbų pradžiai; patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis – labiausia palanki diena šią savaitę. Imkitės svarbių reikalų. Ji naudinga laisvų, kūrybinių profesijų žmonėms ir tinkama spręsti darbo klausimą. Taip pat būkite atidesni savo vaikams – tai karminių skolų grąžinimo savo atžaloms metas: pasistenkite ką nors nuveikti jų ateities vardan.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį bus svarbu neskubėti, veikti pagal išgales. Jei sunku – ieškokite pagalbininkų, ir visų pirma tarp šeimos narių bei artimų draugų. Jei ką numatėte pirkti namams, šeimai – puiki proga įsigyti šiandien.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį neskubėkite, nesiblaškykite – tai tas laikas, kai pagaliau įvyksta tai, kas turi įvykti. Tiesa, neatsisakykite siūlomos pagalbos bei įsiklausykite į išgirstus patarimus, pastabas, įspėjimus. Galite kai ką sužinoti apie senus įvykius, kurie jus slėgė, bei rasti būdų pataisyti susidariusią padėtį.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis tinkamas piniginių, turtinių, verslo reikalų tvarkymui. Neatidėkite to savaitės pabaigai, kai galimos naujos ir ne itin smagios naujienos, kurios pakeis jūsų planus... Verta pirkti anksčiau planuotus daiktus, dovanas šeimos nariams.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį problemos spręsis greičiau, jei imsitės iniciatyvos, tiesa, geriau antrą dienos pusę. Bus svarbu pademonstruoti savo taikumą, dosnumą bei geranoriškumą. Geras laikas lyderiams, siekiantiems apie save suburti bei suvienyti kolektyvą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį būsite kupini pačių geriausių norų, o jūsų galvoje knibždės įdomūs sumanymai, tačiau dar ne laikas jas tai įgyvendinti. Galite susidurti su nepaaiškinamomis kliūtimis ar būti priversti veikti, priimti kokį nors sprendimą prieš savo valią.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį ne viską lems jūsų veiklumas, mokėjimas bendrauti – galimi netikėtumai ten, kur atrodė viskas aišku, suplanuota. Vis dėlto diena tinkama tvarkyti svarbius reikalus, spręsti problemas, susijusias su skolomis, mokesčiais, draudimu.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienio sėkmė priklausys nuo mokėjimo bendrauti, nusileisti, priimti kompromisą. Diena tinkama deryboms, įvairiems susitarimams. Palanku su vadovybe aptarti jūsų karjeros klausimus. Gautus pasiūlymus priimkite.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį tvarkykite reikalus, susijusius su veiklos plėtimu, su karjera (tinkamas laikas susitikimui su potencialiu darbdaviu), su užsieniu ar su tolimais giminaičiais, kelionėmis. Galimas netikėtas romantiškas susitikimas ar intriguojanti žinia iš „pražuvusio(-ios)“ gerbėjo(-os).

Ožiaragis (12 22–01 19). Nebežinote kuo džiaugtis, žavėtis, kuo piktintis, dėl ko liūdėti. Pats laikas išsikalbėti su geru draugu. Palankus metas tvarkyti mokesčių, draudimo, investicijų, skolų reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį daug neplanuokite, taupykite jėgas bei laiką – pervargsite, jei nemokėsite atsiriboti nuo neprivalių, antraeilių darbų. Ir ne laikas įrodinėti savo teisybę, ginčytis – tiek darbe, tiek namie.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis tinkamas imtis susikaupusių reikalų, spręsti jus netenkinančius klausimus darbe su vadovybe ar kolegomis. Ir nepatingėkite pertvarkyti dokumentus, peržiūrėti darbo įrankius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą