Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 30 d.

Nebijokite paklausyti nuojautos penktadienį – gana tiksliai pajusite, ką negerai darote, ką reikia keisti atliekant užduotis, taip pat bendraujant su kolegomis.

Diena sudėtinga, nepalanki įsipareigojimams, ypač finansiniams. Patartina atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo.

Geriausia šiandien užsiimti tais darbais, kuriuos galite atlikti vieni, be svetimos pagalbos. Susitikimams, susitarimams, susirinkimams bei kolektyviam sprendimų priėmimui diena irgi netinkama. Nepalanku pradėti ir naujus darbus.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiką (net pusmetį). Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė, pamesti sagą – liga, jei spyna sugestų, raktas sulūžtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.

Avinas (03 21–04 20). Nesidairykite į kitus penktadienį: remkitės savimi, savo patirtimi – kaip reikia pasielgti, niekas geriau už jus nežinos!

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį atidėkite rūpesčius, susijusius su skolininkais ar su mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu. Ne laikas ir pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį trūks jėgų – daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Nesigriebkite sunkių darbų, nesistenkite už visus viską atlikti. Svetimos pagalbos priimti neskubėkite.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį verta tikrinti bei stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus bei problemas darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį būkite atidesni savo žodžiams – šie žvirbliai tikrai mutuos (į jaučius)... Ypač vertėtų tai prisiminti bendraujant su vaikais. Nesivelkite į naujas romantiškas pažintis.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o svarbius reikalus atidėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį neskubėkite išsakyti savo nuomonės, žadėti, įsipareigoti. Geriau atsiriboti nuo kolektyvo nuomonės.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis sudėtingas – jūsų reikalai strigs. Ne laikas prašyti paramos. Patys irgi mažiau žadėkite.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis tinkamas nebaigtų reikalų tvarkymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nieko neskubinkite – reikia išlaukti. Darykite tik tai, kas savaime pavyksta, kam buvo anksčiau pasiruošta.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį būsite pasirengę rizikuoti, mėginti laimę, ir jei remsitės tik savimi, gali pasisekti.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį reikėtų susitelkti ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Gautų pasiūlymų veiklai neatmeskite, tačiau sutikimo duoti nereikėtų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą