Gali tekti užsiimti kažkuo netikėtu, nenumatytu

Atsitiktinumo, netikėtos sėkmės bei spontaniškų sprendimų diena. Gali nutikti, kas tik nori, gal ir keisto, neįprasto. Nesibijokite avantiūrų, nežinios – jos paskatins reikalingas permainas. Galimas netikėtas susitikimas, kelionė, nauja pažintis, po kurios jūsų gyvenimas kokybiškai pasikeis.

Kad ir kuo užsiimsite, verta dažniau prisiminti, kad „nauja – tik gerai pamiršta sena“. Ir jei užsibrėšite padaryti kažką tokio, ko niekada nedarėte, sukurti tai, ko dar niekas nemėgino, ne tik sau bei aplinkiniams nuotaikos nesugadinsite, bet dar ir naudos patirsite!

Tai naudingas metas įvairiems reikalams tvarkyti, tačiau smulkiai dienos neplanuokite – gali tekti užsiimti kažkuo netikėtu, nenumatytu. Daugiau bendraukite – sužinoti dalykai taps naudingi, o užsimezgę (ar naujai sutvirtinti) dalykiniai ryšiai perspektyvūs. Gera diena susitikimui su partneriais, tinkama ilgalaikių sandorių pasirašymui, kelionėms. Tai geras laikas kažko mokytis (ypač naujo amato), keistis patirtimi, susitikti su reikalo žinovais. Kurkite planus, ypač jei jie susiję su naujovių įgyvendinimu.

Palanku pirkti, parduoti. Tinka įsigyti naujus drabužius. Negerai namuose pradėti remontus, tvarkytis, skalbti, taip pat priiminėti svečius (susitikimams tinkama ne namų aplinka). Gera proga spėti ateitį, mesti burtus. Šiandien svarbu likti taikiems, neinicijuoti konfliktų.

Būkite atsargesni ir su aštriais įrankiais, peiliais, su ginklais. Jei ko imsitės iki 18 val. 25 min., vertėtų ir iškart užbaigti.

Vakaras romantiškas, tinkamas meilės pasimatymams, taip pat naujoms pažintims ar seno ryšio atnaujinimui.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti šventes, pasilinksminimus – įgysite turto bei globėjų. Ugnis reikštų, jog nugalėsite priešus, o žaibas – esmines geras permainas gyvenime. Košmarai susiję su neturtu, ligomis, kančia.\

Blogas ženklas: rasti pinigus ar kokį metalinį daiktą, juolab pasisavinti – prasidės nelaimės; jei lūžtų lazda, skėtis, žiedas, raktas, namuose kas savaime užsidegtų ar suplyštų užuolaida, staltiesė, lovatiesė ir pan.

Geras ženklas: jei kelis kartus gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį aplinkybės klostysis jums palankiai, pavyks sėkmingai sutvarkyti rūpimą reikalą, ypač jei bus pagalbininkų. Palankios viešnagės, kelionės, kontaktai su užsieniečiais. Beje, toli nuo namų, kelionėje, svečiuose gali užsimegzti netikėtas romantiškas ryšys.

Jautis (04 21–05 20). Sėkmės daugėja, bet jūsų nuotaikos vargu ar bus stabilios. Antradienį galima rizikuoti, jei viskas apskaičiuota. Bet, jei jūsų nuotaikos kuklios ir norite daugiau patikimumo, atidėkite savo problemų sprendimą savaitės viduriui.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį jums pakaks objektyvumo bei įžvalgumo, taip pat sėkmės renkantis su kuo pakeliui – tai naudingų sąjungų diena. Daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei. Sėkmingas metas ir naujoms pažintims – ne tik draugiškoms, bet ir romantiškoms.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį negaiškite laiko niekams ar įsisiūbavimui. Imkitės užvilkintų reikalų: būsite darbingi, daug spėsite. Spręskite pagrindines darbines, įskaitant užmokesčio, problemas. Gauti dalykiniai pasiūlymai naudingi. Netikėtai gali užsimegzti tarnybinis arba sanatorinis romanas.

Liūtas (07 23–08 22). Jei jums reikia rizikuoti – darykite tai dabar. Antradienis – įkvėpimo bei sėkmės metas ne tik veikloje, bet ir asmeniniame gyvenime, tinkama proga susitikti su mylimu žmogumi ir pasvajoti apie bendrą ateitį.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį darbe nieko nesiekite jėga ir nesiveržkite į priekį – verčiau ruoškite dirvą būsimai veiklai. Tai puiki diena taikymuisi su artimaisiais, santuokinių jausmų puoselėjimui. Vakaras palankus šeiminėms šventėms, susitikimams su bičiuliais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienio naujienos bei susitikimai džiugins, padės atgauti tikėjimą savo ateitimi. Gera proga greitai išspręsti komplikuotą problemą, kreiptis pagalbos į įtakingą draugą ar giminaitį, pasirašinėti svarbius dokumentus. Pasistenkite kuo daugiau skubių reikalų sutvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį netikėtai gali pasisekti sprendžiant materialines, buitines problemas. Tai puikus laikas ir dovanų teikimui, ypač tiems, kuriuos mylite. Jei jūs ketinate įsigyti kažką sau a savo namams, ši diena puiki.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį labiau pasikliaukite savo galimybėmis, – jūsų asmeninė įtaką įvykių eigai bus didelė. Galite pasiekti nemažo pripažinimo – verta pakovoti už svarbiausius tikslus bei save, savo principus. Sulauksite ypatingo romantiško dėmesio, galite gauti intriguojančių pasiūlymų kelionės ar viešnagės metu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį neskubėkite ko nors svarbaus spręsti bei veikti – atidėkite kitai dienai. Jei jums reikia sutvarkyti kokį konfidencialų reikalą – imkitės dabar. Romantiškas vakaras – susitikite su mylimu žmogumi.

Vandenis (01 20–02 18). Esate šauniai nusiteikę, sukaupę pakankamai jėgų ir galite rasti patį geriausią sprendimą. Sutuoktinis, draugai jus parems, atsiras naujų sąjungininkų ir jūsų reikalai pajudės gera linkme. Tinkama proga užsispyrusiam šefui, taip pat rizikuoti nelinkusiems partneriams ar sutuoktiniui, mylimam žmogui siūlyti savo naujas, drąsias idėjas.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį gali tekti rizikuoti priimant svarbų sprendimą. Nesibijokite būti kategoriški, reiklūs, ypač reikalas bus susijęs su karjera. Verta priimti šios dienos pasiūlymus. Vakaras palankus meilės pasimatymams. Įsimylėjusiems, ypač tiems, kurie susipykę, nereikėtų praleisti progos pademonstruoti savo jausmus bei taikytis. Būkite atviri bei atkaklūs.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą