Opiausia sekmadienio problema – santykiai su artimaisiais

Sekmadienis gana nepalankus, netinkamas šventimams, pramogavimui, bendravimui, pažinčių užmezgimui, netinkamas pirkti vertingus ar gražius daiktus, papuošalus (ypač žiedus, apyrankes), rankines, taip pat meno kūrinius. Blogas laikas įsigyti transporto priemones, telefonus. Nepalankus metas ir kelionėms.

Na, o opiausia sekmadienio problema – santykiai su artimaisiais, tėvais, vaikais, mylimu asmeniu. Tai gali virsti rūpesčiu, nes jausime (ko gero, hiperbolizuotai), kas mūsų santykiuose blogai, ko trūksta (ko gero, šilumos, atjautos, meilės, supratimo, palaikymo), bet nesugebėsime to teisingai įvertinti, nemokėsime tinkamai išsakyti. Ne laikas santykius analizuoti. Bendraujant bus svarbu likti kantriems ir tolerantiškiems. Norėtųsi pridurti įspėjimą gyvenantiems stikliniuose namuose: nesimėtykite sekmadienį akmenimis, jei nenorite, kad jie dužtų.

Diena nepalanki ir romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims. Likite dosnūs, kai teks pareikšti savo jausmus ar padėti prašančiam, ir santūrūs, kai norėsis supykti, užsigauti, įsižeisti.

Sekmadienį itin derėtų pasirūpinti vyresnio amžiaus asmenimis – skirkite daugiau dėmesio savo tėvams, seneliams, na ir apskritai senjorams, net jei tai atsitiktinai sutikti žmonės. Pasistenkite juos išgirsti, jiems padėti.

Labiau pasisaugokite vagių, melagių, sukčių (jie mėgins apsimesti jūsų draugais). Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją – ne viskuo bus galima tądien tikėti. Išaugs konfliktų, traumų (ypač dėl skubėjimo ar kritimo iš aukščio) tikimybė.

Venkite rizikingų pramogų, ne pats geriausias laikas ir ekstremalioms sporto rūšims. Likite atidūs kelyje – nelaimingi atsitikimai, eismo įvykiai labiau tikėtini.

Būkite atidesni savo sveikatai, ypač jei jūsų širdis nėra stipri.

Diena problemiška žiniasklaidos bei transporto tarnyboms, taip pat prekybininkams, keliautojams, aktoriams, menininkams apskritai bei įsimylėjėliams.

Iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški tik aiškūs, realūs, konkretūs sapnai. Jie išsipildys greitai. Puiku išvysti ugnį ar ryškią šviesą – pagalba, apsauga, būti apsirengusiam kailiniais, šarvais, kepurę mūvėti – didelė sėkmė, rimta pagalba. Žuvis – sėkmė moterims. Knygą regėti, ką nors rašyti – naujos pažintys, draugiškos bei romantiškos. Blogai būti nuogam.

Blogas ženklas: jei pultų naminiai gyvūnai.

Geras ženklas: jei prie jūsų dažnai prieitų svetimas šuo ar katė, jei šalia paukščiai tūptų.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis labiau įtemptas, venkite ginčų su tėvais – ne laikas jiems pranešti naujienas apie pasikeitimus jūsų gyvenime. Ir likite apdairūs vairuodami transporto priemones – kelyje gresia netikėti pavojai.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį pasisaugokite dviprasmybių bendraujant, ir ypač meilėje. Nepatartina veltis į romantiškus santykius – vėliau gali paaiškėti, kad mažumą apsigavote...

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis sudėtingas, kai verta atsiriboti nuo aplinkinių ir ramiai užsimiršti – pabėkite nuo visų, atsipalaiduokite tyloje.

Vėžys (06 22–07 22). Nerizikuokite vairuodami sekmadienį.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį gali tekti susitaikyti su tam tikru pralaimėjimu. Nebūkite tądien labai kategoriški bei griežti artimiesiems – tai atsigręš pirmiausia prieš jus. Didesnė traumų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Didesnė nelaimingų atsitikimų, elektroninės technikos, transporto priemonių gedimų, traumų tikimybė sekmadienį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis sudėtingas, kai reikia labiau pasaugoti gerus santykius su pora. Bus didesnė technikos gedimų, vagysčių tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį bus svarbu nepadaryti ko nors blogo savo antrajai pusei...

Šaulys (11 23–12 21). Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui sekmadienį. Svetimų žmonių venkite. Viešnagės nepalankios.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį bus svarbu labiau kontroliuoti emocijas – nesierzinkite, o taip pat neįtarinėkite dėl niekų mylimo asmens.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį venkite kritikuoti artimuosius ir būkite atidesni gamindami valgį.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis provokuos ginčams bei neatsakingam elgesiui kelyje... Pasisaugokite bei kitus pasaugokite. Nesivelkite į ginčus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą