Palmira: būkite apdairesni

Pirmadienį būkite apdairesni, jei tektų tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, atidesni, jei dirbate su grynaisiais pinigais. Naujų darbų nepradėkite. Siekite stiprinti pasitikėjimą vaikais, mylimu žmogumi. Stenkitės gerinti santykius ir darbe su kolegomis, partneriais, klientais.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį į nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausia jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tik susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas užsiimti įprastais darbais, tvarkyti kasdieninius reikalus; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai balta – juoda.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį labiau pasaugokite savo turtą, darbo vietą, sveikatą bei gerus santykius su tais, kuriuos mylite. Būkite atidesni vaikams, jų skundams, nepasitenkinimui, protestams.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį nepervertinkite savo galimybių – situacija jums pasirodys geresnė nei yra iš tiesų.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis iki 18 val. tinkamas aktyviai veiklai, skubių reikalų tvarkymui, nedidelėms kelionėms. Vakarą geriausia leisti namie.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis tinkamas piniginių, turtinių reikalų tvarkymui, tiesa, neskubant ir nepykstant.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems įsipareigojimams bei piniginių, turtinių reikalų tvarkymui.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį ne laikas skubėti, už kažką, dėl kažko kovoti. Tiesiog stebėkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis palankus skubių reikalų tvarkymui – atidėti jie kuriam laikui įstrigs.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis vers keisti veiklos, kelionių planus, tiesa, tai į naudą.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis vers priimti drąsius sprendimus veikloje. Vis dėlto pasistenkite griežtai neįsipareigoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį verta tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis – tinkama proga taikymuisi, kompromisų paieškai.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis patikrins jūsų pakantumą bei sugebėjimą likti diplomatiškais. Tinkama diena įvairiems susitarimams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą