Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 31 d.

Antradienis palankesnis nei pirmadienis ir tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui. Tiesa, diena emociškai įtempta, ir bus svarbu pagarba bendraujant – tiek su svetimais, tiek su savais, tiek su vyresnio amžiaus asmenimis, tiek su vaikais. Ir nesiimkite nieko spręsti, tvarkyti reiklų sudirgę, įsitempę – kai nurimsite, susimąstysite, netikėtai suprasite svarbius dalykus, išvysite tai, ko iki šiol nematėte.

Diena tinkama tvarkyti piniginius, turtinius, socialinius reikalus. Beje, gali paaiškėti, kur klydote planuodami darbų apimtis, finansus ar pasitikėdami pavaldiniu, partneriu, draugu. Kita vertus, tai gera proga taisyti senas klaidas. Gali išsispręsti sena problema, – tik mokėkite pasinaudoti geromis progomis! Gerai tobulinti profesinius įgūdžius, kažko mokytis, perimti patirtį.

Antradienis siejamas su dosnumu, labdara. Ir diena itin palanki labiau pasirūpinti gyvūnais – ne tik savais, bet ir benamiais bei tais, kurie jau prieglaudose. Palanku įsigyti gyvūną.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti kruvinai, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį reikalai gali pajudėti į priekį. Imkitės skubių, neatidėliotinų ar užvilkintų reikalų. Tinkamas laikas pasikalbėti su vadovybe pribrendusiu klausimu – neatidėkite to vėlesnėms dienoms.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote, įgyti seniai svajotą daiktą. Būkite atkaklūs, veiklūs – jūsų pastangos nebus tuščios.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį jėgų persvara jau jūsų naudai. Tapsite svarbiausiu žmogumi ten, kur atsidursite. Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, ir netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Esmė šiuo metu atsivers per slaptus dalykus, per jūsų nuojautas, sapnus. Reikaluose elkitės taip, kaip sako jūsų vidus – neapsiriksite.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Dabar galite draugų bei partnerių dėka pakreipti įvykius jums reikalinga linkme.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis tinkamas dalykinių reikalų tvarkymui. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti romantiškoje aplinkoje. Puiki proga ir gurmaniškiems malonumams – pasvarstykite apie šventinę vakarienę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – sėkmės metas, kai netikėtai ima pildytis svajonės. Sulauksite užtarnauto įvertinimo, pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti malonių pasikeitimų.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis sudėtingas, tačiau tinkamas susikaupusių problemų sprendimui. Tad mažiau svarstykite, ar ne per sunku, ir kibkite į darbus. Palanku tvarkyti mokesčių, kredito gavimo, skolų reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Siekite greitai persiorientuoti, pasinaudoti sėkmės akimirka antradienį. Tiesa, tolimesnei sėkmei užtikrinti taps svarbu patikimi sąjungininkai. Šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi. Daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui – palanki proga mielai dovanai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis puikus įstrigusiems reikalams tvarkyti, palankus ir ką nors perdaryti, ištaisyti. Bus palanku spręsti nesklandumus darbe, pasikalbėti su vadovybe jums svarbiu klausimu. Tiks ieškoti tinkamesnės darbo vietos, pasirašinėti naują darbdavystės sutartį.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį jausitės žymiai smagiau, ir tai proga pagreitinti įstrigusį reikalą, išspręsti pribrendusias problemas. Nieko svarbaus neatidėkite kitoms dienoms. Palanku surengti ir mažas vaišes kolegoms.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį jėga nieko nesiekite nei darbe, nei namie, ir labiau įsiklausykite į viršininkų užuominas, šeimos narių pastabas. Gautų pasiūlymų nederėtų atsisakyti – beje, iš karto nė nesuvoksite, kuo tai bus jums naudinga bei kaip reikalinga.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą