Palmiros horoskopas sekmadieniui, spalio 3 d.

Sekmadienis palankus išvykoms, viešnagėms – neužsisėdėkite namuose. Diena palanki bendravimui, ypač senų pažinčių atnaujinimui. Pasikalbėkite rūpimais reikalais su draugais, pasiaiškinkite kartu, kas jus slegia. Tiesa, venkite ginčų – siekite kompromisų.

Palankus metas pirkti ryšio, transporto priemones, buitinę, darbo techniką. Raskite laiko ilgiau pabūti gamtoje, prie vandens telkinių.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti arklius, šunis – tai pagalba, apsauga. Blogai buvo regėti savo artimuosius, pačiam nuogam būti, gyvūnus matyti – laukia atpildas už negerus dalykus.

Blogas ženklas: išsitepti, šiukšles ne vietoje išpilti, taip pat ne vietoje išpilti miltus, išberti kruopas, jei raktai iš rankų kritų, jei paukštis išteptų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei nukristų paukščio plunksna – sėkmė reikaluose, pinigai, rasti kelis vienodus aštrius metalinius daiktus.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį būkite atidesni sveikatai, daugiau dėmesio skirkite sutuoktinio poreikiams. Geras laikas dalykiniams pokalbiams neformalioje aplinkoje.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis smagesnis – tai gera diena meilės pasimatymui ar pramogavimui su šeima.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį stenkitės daugiau išgirsti nei pasakyti – tai ne jūsų lyderystės metas. Šią dieną skirkite tik artimiesiems. Verta kažką įsigyti namų ūkiui.

Vėžys (06 22–07 22). Džiugūs sekmadienio susitikimai. Tiesa, geriau kviestis svečius pas save, pobūvius rengti savo namuose. Tinkamas laikas planuotiems pirkiniams šeimai.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis tinkamas aplankyti draugus, pasitarti jums svarbiu klausimu.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienio antrąją pusę imsite atsigauti – vėl būsite kupini entuziazmo ir šaunių sumanymų. Verta susitikti su jums svarbiais asmenimis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį labiau sutelkite savo dėmesį į smulkmenas – nežymi draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus ar vaiko žodis jums padės teisingai susiorientuoti, suprasti, kas ką slepia.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienio nuotaikos puikios – geros naujienos, džiugūs pasiūlymai. Tiesa, būkite atidūs, ar jūsų nepasigenda namiškiai. Verta su artimaisiais kur toliau išvykti, aplankyti seniai nematytus šeimos draugus.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį išklausykite tėvų nuomonės jums svarbiu klausimu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį sau bei žmonėms, kuriuos mylite, padovanokite mažą šventę. Tai gera proga taikymuisi, santykių gerinimui. Sėkmingas metas viešnagėms.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį būsite linkę rizikuoti bei eksperimentuoti. Būkite dosnesni. Užsiimkite labdara.

Žuvys (02 19–03 20). Ko gero, ilsėtis pradėsite tik sekmadienį. Tai vilties atgavimo metas, kai suprasite, kad ne viskas taip blogai, kaip atrodo! Dabar rasite puikią išeitį iš susidariusios situacijos. Tiesa, daugiau bendraukite, kalbėkitės – draugai ne tik įkvėps, sukauksite ir reikalingos pagalbos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą