Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 5 d.

Antradienis – sudėtingas metas: baigiasi Mėnulio mėnuo. Stinga jėgų, tikėjimo ateitimi. Tai laikina – tiesiog atėjo laikas kažką užbaigti, su kai kuo atsisveikinti. Netinka nieko naujo pradėti. Nepalanku tądien ir tvarkyti svarbius ar skubius reikalus, nors gerai spręsti painias problemas – įžvalgos nestigs. Venkite neprivalomo bendravimo – tai atitrauks nuo svarbaus gilinimosi į savo vidines problemas.

Nepalanki diena jokiems įsipareigojimams, pažinčių užmezgimui, šventimams, romantiškiems pasimatymams. Patartina vegetariška iškrovos dieta. Gerai tvarkyti namus iš esmės, išnešti nereikalingus daiktus.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas – įprastas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pas jus atėjusį pasimetusį šunį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus kelionėms, įvairiems susitikimams, susitarimams; patartina nešioti raudonų tonų drabužius, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį nepatartina imtis sudėtingų užduočių. Ir dažniau tikrinkite, ką darote, bei raskite laiko poilsiui. Nepersidirbkite, nepersistenkite – tai pakenks sveikatai.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti dalykiniuose reikaluose – nesigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni vaikams. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį, ypač svetimoje aplinkoje, jausitės nejaukiai, nesaugiai. Ne laikas kažkuo svarbiu užsiimti darbe. Na, o namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu neprislėgtumėte artimųjų. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus, drabužius.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį, jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti – nerizikuokite. Nebūkite patiklūs – galite susidurti su elegantiškai pateiktu melu. Atsargiau vairuokite.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienio nuotaikos sudėtingos, slėgs rūpesčių našta. Kreipkitės į draugus, į žmones, patyrusius panašius nemalonumus. Pagalbos sulauksite, nors nebūtinai tokios, kaip tikėjotės.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį, nors diena įtempta, tačiau jūsų naudai gali išsispręsti svarbus klausimas, tikėtina pergalė konkurencinėje kovoje. Nepriimkite naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį verta tvarkyti užvilkintus reikalus, baigti pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni piniginiuose reikaluose – ne laikas finansiniams susitarimams, investavimui. Pinigų skolinti nepatartina.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį jūsų nuoširdumu, o gal ir paslaptimi gali piktnaudžiauti draugai. Tai nepalankus metas – geriausia niekuo neužsiimti, likti namuose ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį būkite apdairesni darbe – išgaus klaidų tikimybė. Būkite atidesni ir draugų skundams – jie tikisi jūsų užuojautos bei išmintingo sprendimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį jausitės pakankamai ramiai, sulauksite ne tik gerų žinių, bet ir pagalbos iš aplinkinių. Tiesa, santykiai su artimaisiais gali komplikuotis dėl nervingumo, nekantrumo, skubėjimo.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį, nors aplinkinių trūkumai badys akis, tačiau neverta užsiplieksti, pulti auklėti. Venkite rizikuoti reikaluose, o taip pat kelyje – vargu ar teisingai įvertinsite susidariusią situaciją. Būkite atidesni veiklos kokybei – galimi nuostoliai.

Žuvys (02 19–03 20). Nors antradienis stresinis, tačiau, geriausiu atveju, pavyks kai ką reikšmingo suvokti bei ištaisyti seną klaidą. Bus naudinga paanalizuoti bei pakoreguoti savo santykius su antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę sutuoktinį), kolegomis, dalykiniais partneriais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą