Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 12 d.

Saturnas pagaliau ėmė judėti tiesiai. Dabar teks įvertinti jūsų strateginius planus, suprasti, kas atgyvenę, o kas perspektyvu, apsispręsti, su kuo toliau pakeliui, o su kuo laikas atsisveikinti. Aptiksite ir anksčiau nepastebėtų reikšmingų dalykų santykiuose su jums svarbiais žmonėmis, o taip pat svarbių jūsų veiklai, karjerai.

Šiandien tinka tvarkyti piniginius, turto reikalus, spręsti finansines problemas. Geras laikas aktyviai veiklai, tinka tvirtinti sandorius, tiesa, jei nesitikite greitos naudos. Verta su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbio perspektyvas. Palankus metas komandiruotėms, susitikimams bei verslo reikalų tvarkymui su užsieniečiais. Tinka atnaujinti ir seną veiklą, imtis to, kas anksčiau nepavyko, naudinga kažką perdarinėti.

Šis metas siejamas su tvarkos atstatymu, tad dirbkite sąžiningai, atsakingai atlikite savo pareigas. Greitai išryškės brokas, simuliacija, ges, lūš kas nepatikima – nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Gerai pirkti vertingus daiktus, brangakmenius, teikti brangias dovanas.

Iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik sapnai, kuriuose matyti vaizdai realūs. Jie pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų pinigai, raktai, sutikti žmogų tuščiais kibirais – nuostoliai, apgaulės, nesėkmės; itin blogai raktus pamesti – galima artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: gauti pinigus – ilgalaikė finansinė sėkmė, rasti monetų, žiedą, sutikti žmogų pilnais kibirais – greitu laiku ims gerėti jūsų materialinė padėtis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – melsva, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį neverta įsitempti dėl keliamų reikalavimų, griežtesnių vertinimų – gana greitai paaiškės, kad viskas gerai, ir jumis visi patenkinti! Siekite santarvės su vadovybe bei tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta ieškoti senų klaidų, perdarinėti nepavykusius darbus.

Jautis (04 21–05 20). Nuotaika giedrėja, jaučiatės tvirčiau. Antradienis bus naudinga diena – pavyks išspręsti ankstesnes problemas. Tinka tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Gauti pasiūlymai iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių bus naudingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti antradienį. Nusišypsokite ir prisiminkite, kad net nemalonumai būna naudingi (tikrai pavyks tuo įsitikinti). Beje, tai bus gera proga perlaužti nepalankių įvykių inerciją. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti darbe.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis sėkmingas. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis, gali taip atsitikti: žingsnis į priekį – du atgal. Ir nesiimkite vieni spręsti sudėtingos problemos. Jei galite, pasidalinkite savo darbais su porininku, sutuoktiniu. Tai neblogas laikas ilgalaikiams susitarimams, gerai parengtų dokumentų tvirtinimui.

Liūtas (07 23–08 22). Nuo antradienio tikėtinas tam tikras persilaužimas veikloje, tiesa, būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Gali atsirasti ir neatliktų (atidėtų, pamirštų) darbų, kurie neleis judėti pirmyn ir vers skubėti, nervintis. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms, kokybei. Gauti pasiūlymai veiklai bus naudingi.

Liūtas (07 23–08 22). Nuo antradienio tikėtinas tam tikras persilaužimas veikloje, tiesa, būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Gali atsirasti ir neatliktų (atidėtų, pamirštų) darbų, kurie neleis judėti pirmyn ir vers skubėti, nervintis. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms, kokybei. Gauti pasiūlymai veiklai bus naudingi.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs – ir tai gera proga pasigirti, save pareklamuoti. Verta su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas. Negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams – imkitės svarbių dalykinių reikalų tvarkymo. Ir nepamirškite vakare apie meilės pasimatymą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį pakeiskite dalykus, trukdančius jums ramiai jaustis darbo vietoje, savo namuose bei džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, namo apstatymu ir pan. Beje, labiau apsišarvuokite kantrybe, jei tektų tvarkyti biurokratinius reikalus – vargu ar pavyks ką nors paskubinti. Tinkama proga aiškintis patirtų nesėkmių priežastis, painiokite senų intrigų kamuolį (tik patys į jas nesivelkite.)

Skorpionas (10 24–11 22). Jums daug kas matyti – nujaučiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur svetimas žioplumas kaltas. Bent jau pirmas įspūdis neapgaus ir suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Antradienis palankus profesinėms konsultacijoms, susitikimams su įtakingais, svarbiais asmenimis, taip pat darbo pažinčių atnaujinimui bei įvairiems susitarimams.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – nusiramino bei pelno metas. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu. Galimas ir netikėtas pamirštos skolos grąžinimas. Tai puiki diena teikti dovanas norint pareikšti savo romantiškus jausmus ar dėkingumą. Beje, būkite pasiruošę rimtam apsisprendimui asmeniniame gyvenime.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis – puiki diena, dabar jūsų viršus! Galima žengti lemtingą žingsnį – palankus momentas apsisprendimui dėl veiklos, o taip pat šeimos ateities bei gyvenamosios vietos. Tvarkykite svarbius reikalus, tiesa, labai neskubindami savęs bei kitų, na, ir nesinervindami.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis pasyvus – nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Labiau pasikliaukite nuojautomis – tai padės užbėgti įvykiams už akių. Nedirbkite sunkių darbų, dažniau tikrinkite, ar nepadarėte klaidų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite. Dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai, jei būsite labiau diplomatiški su šefu bei paklausysite draugų patarimo. Ieškokite ankstesnių klaidų darbe bei jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Gvidas
    prieš 5 minučių
    Kas tiki asdtrolograganom,tas save atiduoda tamsos demonams.šioji raudonoji dar koduoja,pudrina smegenis senais bredais,senom foto.

Parašykite komentarą