Kritinis laikas, pasistenkite atsiriboti nuo aplinkinių

Nelengvas Mėnulio mėnesio pabaigos metas, kai nėra iš ko rinktis, nebent tarp dviejų blogybių, kurios, beje, gali pasirodyti kaip du puikūs dalykai... Reikalas tas, kad šiandien daug kas atrodys geriau, nei yra iš tiesų, – tai iliuzijų, apgaulių metas, kai geriau negirdėti, kas ką sako (dažniausiai tai dar labiau suklaidins), o mėginti išgirsti, ką sako jūsų vidus. Kita vertus, tai, kas iš tiesų gerai, šiandien gali pasirodyti atvirkščiai – blogai ir imti nepatikti, erzinti. Vis dėlto pasistenkite susitvardyti ir nepasakyti to, ko nereikėtų, – bus lengva susipykti, sugadinti svarbų reikalą. Tai kritinis laikas, tad pasistenkite labiau atsiriboti nuo aplinkinių, nesivadovaukite svetima nuomone.

Kad ir kuo užsiimsite, siekite, kad būtumėte gerai informuoti. Derėtų paisyti nuojautų – jei įtarsite ką nors negero, nerizikuokite. Diena visiškai netinkama svarbiems susitikimams, susitarimams, dokumentams tvirtinti, pažintims užmegzti, taip pat žodžiu įsipareigoti. Nepalankus laikas kelionėms, naujų darbų pradžiai, vertingiems daiktams, ypač transporto priemonėms, telefonams, prabangiems rašikliams, vertingoms ar prabangioms knygoms, rankinėms, žiedams, apyrankėms, įsigyti. Pasisaugokite apgavikų, melagių, vagių, sukčių (ypač telefoninių, internetinių).

Ne laikas ir santykius aiškintis – daug pykčio, nepasitenkinimo ir jokių perspektyvų. Deja, asmeninės ambicijos gali itin būti sureikšmintos.  Išaugs traumų, avarijų tikimybė. Atsargiau vairuokite. Šiandien verta namus valyti, išnešti šiukšles, šlamštą. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis. Vakaras visiškai netinkamas švęsti, pramogauti.

Rytmetį, 4 val. 17 min., stos Mėnulio jaunatis. Jei pavyktų tuo metu nubusti, gerai būtų pamąstyti apie ateitį. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti šventes – tai pagalba, turtas; ugnį – priešų nugalėjimas; žaibą – geros permainos. Tačiau blogai buvo save matyti nuogą ar regėti košmarus – nuostoliai, nusivylimai; vandenį – apkalbos.

Blogas ženklas: jei namuose kas nors suplyštų – saugokitės vagysčių; jei savaime kas nors užsidegtų – nužiūrėjimo požymis; jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš žiedo akmuo iškristų – apsaugos praradimas, saugokitės apgaulių.

Geras ženklas: jei išėjus iš namų ant galvos lapas užkristų ar vėjas iš šono pūstų, jei vardu gatvėje pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadieniui neplanuokite nieko sudėtingo ar svarbaus; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 20). Būkite apdairūs darbe – išaugs klaidų tikimybė. Būkite atidesni ir draugų skundams – jie tikisi jūsų užuojautos ir išmintingo sprendimo. (Suprantama, tai neturi būti meškos paslauga.)

Jautis (04 21–05 20). Jausitės kiek ramiau, iš aplinkinių sulauksite ne tik užuojautos, bet ir pagalbos. Tačiau gali komplikuotis santykiai su artimaisiais dėl jūsų nervingumo, nepatiklumo (patiklumas šiandien bus naudingas nebent bendraujant su svetimais, mažai pažįstamais asmenimis).

Dvyniai (05 21–06 21). Aplinkinių trūkumus matysite itin ryškiai, tačiau dėl to nereikėtų užsiplieksti, pulti auklėti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, taip pat vairuodami – vargu ar tinkamai įvertinsite situaciją.

Vėžys (06 22–07 22). Streso metas, tad gal pavyks suvokti kai ką reikšmingo ar net ištaisyti seną klaidą. Vis dėlto ne laikas analizuoti savo santykius su antrąja puse, kolegomis, dalykiniais partneriais – jums stigs objektyvumo, teisingos informacijos, galite be reikalo susipykti. Beje, mažiau klausykite, kas ką kalba apie jūsų porą.

Liūtas (07 23–08 22). Esate darbštūs ir konkretūs, savo užduotis įpratę atlikti tiksliai – tai padės išvengti tuščio jėgų ir laiko švaistymo. Labiau pasaugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti apie dalykinius reikalus – nesigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni bendraudami su vaikais. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebloga proga atitaisyti senas klaidas, susijusias ne tik su veikla, bet ir su bendravimu. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus ar drabužius.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti, nerizikuokite. Nebūkite patiklūs – galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Atsargiau vairuokite.

Šaulys (11 23–12 21). Jūs daug kuo nepatenkinti, jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Kreipkitės į draugus, į žmones, patyrusius panašių nemalonumų. Pagalbos sulauksite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors diena įtempta, būsite darbingi. Tiesa, kad ir kuo užsiimsite, viską tikrinkite – per skubėjimą galite padaryti lemtingų klaidų. Ne laikas žadėti, įsipareigoti, pasirašyti atsakingą dokumentą. Nepriimkite naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasiruošę staigiam manevrui.

Vandenis (01 20–02 18). Taupykite jėgas ir laiką, dažniau ilsėkitės, neskubėkite, ir ši sudėtinga diena neišmuš jūsų iš vėžių. Verta imtis tvarkyti užvilkintus reikalus, baigti pamirštus darbus.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau planuokite ir vilkitės, ypač draugų atžvilgiu. Reikalus tvarkykite vieni, į aplinkinių pažadus žvelkite su šypsena – vargu ar jie bus įgyvendinti. Pamąstykite, ko jums nebereikia gyvenime, kas yra jūsų stabdžiai, kliūtys? Šiandien pats laikas to atsisakyti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą