Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 9 d.

Antradienį verta atsiriboti nuo išorinių įtakų bei susitelkti ties darbais. Diena konfliktinė – venkite ginčų (ypač su vadovybe), nesivelkite į intrigas. Derėtų mažiau reikšti savo nuomonę, santūriau bei pagarbiau bendrauti, ypač su viršininkais, vyresnio amžiaus asmenimis, tėvais.

Diena netinkama naujų darbų pradžiai, atsakingų reikalų tvarkymui. Gali tekti susidurti su nenumatytomis kliūtimis, nepaaiškinamu priešiškumu – vargu ar pavyks kažką paskubinti, gauti teigiamą atsakymą. Susitaikykite, kad reikalai strigs, o už menkiausią pražangą darbe būsite vertinami principu: „laukan“...

Imkitės tik to, ką gerai išmanote, – šiandien itin svarbi darbų kokybė. Būkite atidūs smulkmenoms. Būtina ypatinga atida dirbant su dokumentais, informacija, kaip ir rašant, skaičiuojant, ką nors veikiant rankomis, dirbant su aštriais įrankiais. Tikrinkite atliekamus darbus – ieškokite klaidų, jas taisykite. Būkite atidesni pasiekiančiai informacijai – šiuo įtemptu metu taps sunkiau susišnekėti: ne taip suprasite, neteisingai patys kažką leptelsite... Tad „tylėjimas – auksas“ bus pati geriausia investicija.

Diena bus kebli ir širdies reikalams. Kad ir kaip būsite kažkuo nepatenkinti ar suintriguoti, geriau nesiaiškinkite meilės santykių – neįkyrėkite nei meiliu dėmesiu, nei priekaištais, galite būti atstumti abiem atvejais... Diena nepalanki ne tik romantiškiems pasimatymams, bet įvairiems šventimams, pramogavimui.

Diena itin sudėtinga (bei pavojinga) vyrams bei vyresnio amžiaus asmenims, taip pat vadovams, kariškiams, sportininkams, taip pat tiems, kas dirba aukštyje, transporto bei žiniasklaidos tarnybose.

Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų (ypač dėl kritimo iš aukščio), įvairių avarijų (kelyje, gamyboje, buityje) tikimybė. Būkite itin atidūs vairuodami, eidami gatve. Taip pat labiau pasisaugokite vagių, sukčių.

Labiau pažeidžiama galva, nosis, dantys, stuburas, keliai. Galimi netikėti galvos, dantų, nugaros skausmai. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, ginklais, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Labiau pasaugokite trapius, dūžtančius daiktus. Reikėtų labiau pasaugoti mobiliuosius telefonus – galite pamesti, sudaužyti ar būti apvogti. Nepalanku pirkti veidrodžius, indus, telefonus, transporto priemones, taip pat brangius žiedus, apyrankes, rankines.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – reiškia, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą – iš jo pagalbos sulauksite. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – aukštesnių jėgų apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis, jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga, jie kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti baltų, rožinių, alyvinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Galima painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu. Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai bei santykiams su šefu, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su šefu antradienį – savas galimybes bus lengva pervertinti. Gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui. Bus didelė traumų, konfliktų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nepasikliaukite kažkieno autoritetu, svetimomis nuomonėmis, nepatikrintomis kalbomis (ypač apie mylimą asmenį). Ir venkite garsiai sakyti savąją nuomonę, už kažką laiduoti, tvirtinti dalykus, kurių nesate patikrinę.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Deja, šiandien greičiau suirsite, supyksite, tad galite padaryti lemtingų klaidų, kurios pakenks jūsų karjerai. Būkite atidesni dokumentams, saugokite telefonus, kaip ir asmenines bei darbo paslaptis.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį, kad ir kas nutiktų, nepasimeskite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio, nei iš savo vaikų... Na, o mokėjimas bendrauti, atjausti, padėti šiandien padės išbalansuoti ties konfliktų bedugne.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį būkite atidūs savo darbo kokybei bei pagarbūs su kolegomis, klientais. Ir venkite ginčų su už jus vyresniais, viršesniais asmenimis – priešingu atveju brangiai sumokėsite. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį jausitės neblogai, tačiau tai nereiškia, kad galima rizikuoti, veltis į įvairias avantiūras. Gali kilti rūpesčių dėl vaikų nepaklusnumo. Gresia konfliktai su mylimu asmeniu, bent jau mažiau paisykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors tėvai, aplinkiniai gali nešykštėti „komplimentų“ jūsų pasirinktajai (-am).

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis atsakingų reikalų tvarkymui netinkamas. Nepalankus metas ir į šefą kreiptis su prašymu – jo apskritai reikėtų vengti. Kad ir kuo užsiimsite – neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti – vis dėlto ne viskas bus taip, kaip jums sakys, tad neskubėkite sureaguoti. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas. Gresia konkurentų provokacijos.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį bus pavojinga pasikliauti sėkme ar kažkieno gerais norais – maršrutas, kur jie veda, bus tradicinis... Netvarkykite verslo, taip pat finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Veikloje gali atsirasti naujų keblumų, ir, ko gero, jie bus susiję su partneriais. Visiškai netinkamas laikas meilės santykių aiškinimuisi, ir ypač su sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis sudėtingas – patys sau galite tapti priešais. Net jei nieko nenujausite – nerizikuokite. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla. Nepasirašinėkite atsakingų dokumentų. Būtina atida dirbant, keliaujant, sportuojant, ką nors rankomis veikiant.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį galite būti verčiami apsispręsti neturėdami pakankamai informacijos bei garantijų, tačiau diena visiškai netinkama priimti atsakingus sprendimus. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį mažiau planuokite – šios dienos sumanymai vargu ar bus perspektyvūs, o ketinimai naudingi. Ir dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite bei mažiau klausykite, ką draugai kalba. Beje, diena gali būti sunki aktyviems ir valdingiems.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą