Palmira: savaitgalis – ramus ir džiugus

Šeštadienis – ramaus poilsio, atsipalaidavimo metas. Ieškokite savo sielai artimų žmonių, stiprinkite jau esamus ryšius. Pasinaudokite palankia Merkurijaus padėtimi, leidžiančia susitaikyti su artimaisiais, draugais, atvirai pasikalbėti su sutuoktiniu ar tėvais, uošviais, kaimynais, giminaičiais, priešiškai nusiteikusiais asmenimis. Šeštadienį netiks pyktis, blogai nutraukti santykius. Palanki diena tvarkyti įvairius reikalus, kuriuos gali lemti bendravimas, asmeninės simpatijos, taip pat imtis bet kokių darbų savo namuose.

Sekmadienis kupinas džiugių nuotaikų, puikus įvairiems susibūrimams, šeimos šventėms, romantiškiems pasimatymams. Tinka išvykti į kelionę. Nepatartina pirkti brangių daiktų. Gerai maudytis karštoje vaistažolių vonioje, vanotis drėgnoje pirtyje. Sekmadienis palankus ne tik bendrauti su artimaisiais, mylimaisiais, bet ir norintiems susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį.

Pirmadienį geriau imtis darbų, kuriuos galite greitai atlikti, į kuriuos nereikia pernelyg gilintis, tad, kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, dažniau ilsėkitės – ilgalaikė protinė koncentracija vargins. Dažniau tikrinkite tai, ką atlikote. Būkite apdairesni su pinigais – ne laikas ilgalaikiams įsipareigojimams. Nepalanku pirkti vertingų daiktų. Šiąnakt 2 val. 17 min. Saulė įėjo į Vandenio ženklą. Saulė Vandenyje skatins pribrendusių reformų įgyvendinimą ir didesnį asmeninės laisvės poreikį. Itin svarbus taps bičiulystės jausmas – svarbius asmeninius apsisprendimus labiau nei paprastai ims lemti draugai.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį susiję su finansinėmis problemomis – senomis ir būsimomis, su įspėjimais mėnesiui apie gresiančias negeras permainas namuose (jūsų pačių ir jūsų draugų), taip pat darbe, šalyje. Itin svarbūs tie sapnai, kuriuose kas nors buvo aiškiai pasakyta ar parodyta. Gerai, jei dirbote žemę, matėte duoną, pyragus, – tai sėkmė darbe, turtas. Blogai, jei buvote nuogi, – neturtas; jei matėte kelią, važiavote ar plaukėte upe per slenksčius – kliūtys tvarkant reikalus, finansinė nesėkmė. Ugnis, žaibas – nuostoliai, dideli nemalonumai; su mama kalbėti – įspėjimas, kad tuščiai švaistote pinigus. Būti mėlynai apsirengus – pinigai, raudonai – nuostoliai, tuščios išlaidos, baudos. Perlų vėrinį nešioti – verkti su artimaisiais, draugais. Tačiau jei šypsojotės namuose – geri santykiai šeimoje, jei darbe – kolegų pagalba, užuojauta.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo.

Geras ženklas: kojas sušlapti, netyčia šaltu vandeniu būti apipiltam, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis lūžtų ar jūsų lazda, skėtis nulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti žaliuojančius, žydinčius augalus, vaisius – sveikata, pinigai, turtas, sėkmė jausmų srityje. Tačiau ruduo, žiema – vienatvė, nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: jei namuose iškristų parketlentė, tinkas imtų byrėti – nuostoliai, konfliktai namuose; jei nagas nulūžtų – netikėta liga.

Geras ženklas: jei ant galvos paukščio plunksna nukristų – gera žinia; išvysti amalą, krintančią žvaigždę – naujos pažintys, malonūs netikėtumai; jei jums ant galvos kas nors užkristų – netikėtos permainos.

Žvilgsnis į priekį: antradienį tinka imtis sudėtingų, nestandartinių užduočių, nieko sunkaus ir svarbaus neatidedant rytdienai; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Jei jums reikia išsiaiškinti kokias nors paslaptis, mėginkite ką nors naujo sužinoti šeštadienį. Beje, tai geras laikas priminti skolininkams jų pareigas ir pažadus. Savaitgalį gali užsimegzti slapti romantiški santykiai. Pirmadienis tinkamas aktyviai tvarkyti reikalus, tiesa, nepriimkite jokių skubių sprendimų dėl piniginių ir turto reikalų, taip pat santykių su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalis suteiks daug džiugių akimirkų, jei nesėdėsite namuose, keliausite, bendrausite, susitiksite su draugais, mylimu žmogumi. O jei norite kai ką naudingo pakeisti savo veikloje, jei abejojate dėl asmeninio apsisprendimo, tuomet šeštadienį neoficialioje aplinkoje reikėtų dėl to pasitarti su įtakingu ar tiesiog išmintingu žmogumi. Pirmadieniui svarbių darbų neplanuokite. Ne laikas priimti atsakingus veiklos ir finansinius sprendimus.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis privers sudėlioti visus taškus. Sekmadienį pasistenkite atsisakyti visko, kas jums nemalonu ir nepriimtina, – pamirškite nuoskaudas, tegu jos netrukdo mėgautis itin romantiška diena. Šios dienos bus palankios priimti garbingus svečius, užsieniečius ar gerus draugus. Pirmadienis – gera diena kreiptis pagalbos į draugus. Tiesa, nepatartina skolintis pinigų.

Vėžys (06 22–07 22). Neatsisakykite dalyvauti draugiškame susitikime ar pobūvyje – turėsite progą atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį, laimėti simpatijas. Tiesa, šeštadienį venkite konkrečių įsipareigojimų gerai jų neapsvarstę. Beje, ši diena gera atvirai pasišnekėti su sutuoktiniu (ar mylimu asmeniu) apie santuoką – esamą arba būsimą. Pirmadienis tinkamas svarbiems darbo susitikimams, tačiau būtina atida finansiniu klausimu.

Liūtas (07 23–08 22). Romantiškos dienos, kai tinka svajoti, įsimylėti (galima slapta meilės intriga), bet nedera savęs varginti darbais – leiskite sau visiškai atsipalaiduoti, gerai išsimiegoti. Pirmadienis daug kuo sėkmingas, palankus ir kelionėms, ir atsakingiems susitikimams, ir svarbiems reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22). Įdomios dienos, palankios bendrauti, pažintims užmegzti, keliauti – jausitės puikiai bet kokioje vietoje, bet kokioje kompanijoje. Galite susitikti su žmonėmis, kurie taps jūsų tikraisiais draugais, bendraminčiais, palaikys jus morališkai, parems finansiškai. Įsidėmėkite šiomis dienomis išgirstą patarimą, pamokymą. Beje, šios dienos palankios rimtam pokalbiui su vaikais arba aiškintis meilės santykius su savo pora (nebūtinai santuokine). Pirmadienį būkite apdairesni su pinigais. Tiktų tvarkyti mokesčių, skolų reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ypač šeštadienis puikus reikalams, susijusiems su namais, jų remontu ar įsigijimu, tvarkyti. Būkite atidesni savo sveikatai – palankios įvairios sveikatą stiprinančios procedūros. Pirmadienis sėkmingas teisiniams reikalams tvarkyti, deryboms, susitarimams. Gauti bendradarbiavimo pasiūlymai palankūs. Galimos romantiškos pažintys.

Skorpionas (10 24–11 22). Palanku išsiruošti į svečius pas žmones, kuriuos vertinate, arba išvykti su artimaisiais į gamtą, kitą miestą, aplankyti gerus draugus, dalyvauti kartu kokioje nors šventėje. Susitikimai, kelionės, pramogos padės atgauti optimizmą, atkurti gerus santykius šeimoje, rasti atsakymą į kankinantį klausimą ar atsikratyti dvejonių. Pirmadienis geras įvairiems susikaupusiems darbams įveikti, taip pat tinkamas tikrintis sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Neplanuokite kelionių, išvykų: svarbiausi dalykai vyks jūsų pačių namuose. Tad savaitgalį skirkite šeimai bei namų ūkiui. Šeštadienį užsiimkite namų pertvarkymu – puikiai jausite, kas negerai, ko per daug. Nesigailėdami pakeiskite seną tvarką, išmeskite šlamštą – tai padarys namus jaukesnius. Pirmadienis palankus, kad ir kuo užsiimsite, – tai geras laikas įvairiems susitikimams. Atidžiai vertinkite išgirstą informaciją.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neapsiriksite, jei šeštadienį imsitės sunkiausių ir nemaloniausių darbų. O atsipūsti pavyks, jei šeštadienio vakarą ar sekmadienį susitiksite su draugu arba apsilankysite kokiame nors vakarėlyje. Jei turite pretenzijų sutuoktiniui, jas vertėtų išsakyti savaitgalį, kai būsite nurimę ir galėsite be įtampos pasišnekėti jums skaudžiu klausimu. Pirmadienis palankus tvarkyti reikalus, susijusiais su namais, šeima. Svarbiems darbo susitikimams netinkamas metas.

Vandenis (01 20–02 18). Jei vis negalite prisiruošti namie atlikti kokį nors sunkų darbą, šeštadienis tam puikiai tiks. Savaitgalio susitikimai sustiprins jūsų pasitikėjimą savimi, grąžins viltį. Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams, ypač piniginiams ir turto, tvarkyti, tiesa, būtina atida – neskubėkite mokėti, įsipareigoti.

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalį gali aplankyti netikėta sėkmė, tad bendraukite, vaikščiokite į svečius, dalyvaukite renginiuose: sulauksite daug dėmesio, patirsite džiugių įspūdžių, galbūt net užsimegs ypatinga pažintis, į gera pakeisianti jūsų ateitį. Pirmadienis tinkamas imtis atidėtų darbų, kuriuos norite paskubinti.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą