Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 20 d.

Pozityvi diena, jei būsite pagarbesni aplinkinių nuomonei, neskubėkite kritikuoti, reikšti savo nuomonę, juolab nepasitenkinimą. Venkite kritikos – tai nejučiomis peraugs į konfliktą. Ir su niekuo nenutraukite santykių, atvirkščiai – siekite susitaikymo. Ieškokite savo sielai artimų žmonių, stiprinkite esamus artimus ryšius. Palanku taikytis su artimaisiais, giminaičiais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Palankios ir naujos romantiškos pažintys.

Vyraus optimistinis požiūris į draugystę, partnerystę, tad palanku užmegzti ar atnaujinti pažintis. Labiau pasitikėkite bičiuliais, kolegomis, ypač jei jie sutinka pasidalinti jūsų rūpesčiais, atsakomybe.

Tiesa, vakare po 19 val. prasidės nebepalankus metas naujų pažinčių užmezgimui bei įvairiems prašymams, – bent jau netiks skolintis.

Šiandien patartina gerti šaltino vandenį, praustis šaltu vandeniu. Tinka įrenginėti namuose vandens valymo apartus, statyti įvairius filtrus vandeniui. Geras laikas juvenalinėms praktikoms.

Ketvirtadienį 4 val. 40 min. Saulė įėjo į Vandenio ženklą, paskatindama seniai pribrendusių reformų įkūnijimą, didesnį asmeninės laisvės poreikį. Reikšmingas taps bičiulystės jausmas – svarbius asmeninius apsisprendimus labiau nei paprastai ims lemti draugai.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti žemę, ją dirbti, matyti valgį, ypač duoną, pyragus.

Blogas ženklas: jei dingtų namuose šaltas vanduo, ypač jums prausiantis, sutikti žmogų su tuščiais kibirais, indus daužyti.

Geras ženklas: sutikti žmogų, nešantį vandens kibirus, kojas sušlapti, netyčia būti aplietam šaltu vandeniu.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – balta, auksinė, geltona, nepalanki – mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Būsite išradingi, kūrybingi bei patrauklūs, ir tai padės sprendžiant ankstesnes problemas ketvirtadienį. Diena sėkmingesnė iki 16 val. Įsiklausykite į draugų patarimus, kreipkitės pagalbos į juos, jei ieškote būdų susitaikyti su mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Jei norite, kad pasaulis būtų jums draugiškas, patys šia linkme ketvirtadienį ženkite geranorišką žingsnį. Būkite tikri – jums pasiseks. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – gali pakakti rūpesčių ir namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų, gali paaiškėti jums svarbus reikalas. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis palankus sandoriams, piniginių, turto reikalų tvarkymui, buitinių problemų sprendimui. Ir nebijokite pakeisti kai kuriuos senus įsitikinimus, principus vardan draugystės, partnerystės, verslo – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jos ims atitikti jūsų bei šeimos poreikius.

Liūtas (07 23–08 22). Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Iki 16 val. geras laikas aktyviam reikalų tvarkymui, radikalių sprendimų priėmimui. Neatidėkite rytdienai svarbių finansinių reikalų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis iki 16 val. – gana pasyvus metas, netinkamas imtis sudėtingų darbų, tvarkyti svarbius reikalus. Šis laikas bus palankesnis konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį ateis nelaukta pagalba – tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Ir nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis atneš nusiraminimą – būtent tai lems sėkmę artimiausiu metu. Taps svarbu niekur neskubėti, atsisakyti maksimalistinių ambicijų. Būkite tikri, kad savaime daug kas išsispręs be jūsų ypatingų pastangų. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, tik būkite lankstesni – nesilaikykite seno veiklos modelio.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis sėkmingas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių, na, ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas sutarčių tvirtinimui su užsieniečiais. Palankūs pasirodymai viešumoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nuo jau nuo ryto pasistenkite ramiai nusiteikti, kad ne viskas klostysis, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Tad, kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nuo ryto jūsų nuotaika bus puiki, ir neleiskite jos niekam gadinti vakare. Šiandien būtini kompromisai, taps svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija bei geros manieros, jei norite, kad diena praeitų sklandžiai. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų, tuomet jie ims strigti. Tiesa, tai tinkamas metas pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Ir pasistenkite neužsispirti – nepervertinkite savo realių galimybių. Venkite ilgalaikių įsipareigojimų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą