Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 22 d.

Šeštadienio nuotaikos smagios – būsime užvaldyti entuziazmo, kupini tikėjimo, kad viskas bus gerai! Tapsime atviri naujoms idėjoms, naujoms galimybėms, norėsis plėsti bendravimo ratą, susitikti su naujais žmonėmis, kažkur išvykti, išvysti, išgirsti ką nors svarbaus, kas pamokys, kokį gyvenimo kelią rinktis, kaip teisingiau (sveikiau) gyventi. Ir tądien gali pavykti susitikti su išties išmintingu asmeniu, turinčiu ką pasakyti.

Siekiantys užmegzti naujus ryšius, ypač su įtakingais, žymiais žmonėmis, užsieniečiais, ar sustiprinti savo prestižą visuomenės akyse irgi neturėtų snausti, – šeštadienis bus puikus kuo šauniau pasirodyti bei ilgam palikti gerą įspūdį.

Šeštadienis bus palankus ir tvarkymuisi iš esmės, sveikatos tikrinimui.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žaliuojančius augalus, žydinčias gėles, prinokusius vaisius – tai laimė, sveikata, meilė. Gyvūnai reikštų apgaules, įvairius sunkumus, žiema – nuostolius, vienatvę.

Blogas ženklas: jei paslysite, nukrisite – galite praleisti gerą progą, jei namuose imtų nuo lubų byrėti tinkas – nuostoliai, galite namų netekti, nagą nusilaužti – gresia netikėta liga, nužiūrėjimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia, išvysti krentančią žvaigždę – maloni staigmena, nauja pažintis.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį būsite darbingi, tad verta imtis didelio tvarkymosi, kažką iš esmės pakeisti savo namuose.

Jautis (04 21–05 20). Romantiški ir puikiai nusiteikę būsite beveik visą šeštadienį.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite nuoširdūs, žavūs, ir jums bus skirtos karštos aplinkinių simpatijos, – pakaks gerbėjų dėmesio, karštų prisipažinimų meilėje.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis puikus įvairių reikalų tvarkymui bei susitikimams.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis palankus buitinių bei piniginių, turto reikalų tvarkymui, vertingų daiktų įsigijimui.

Mergelė (08 23–09 22). Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kita ir jūsų ketinimai skiriasi. Tačiau darbai, buitiniai rūpesčiai gali jus suartinti, sutaikyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį geriau praleisti vieniems.

Skorpionas (10 24–11 22). Ramios, nostalgiškos dienos, kurias geriausia praleisti artimųjų bei gerų draugų rate. Šeštadienis palankus aplankyti senus draugus.

Šaulys (11 23–12 21). Pats laikas šeštadienį priimti atsakingą sprendimą veikloje arba asmeniniame gyvenime, žengti žingsnį, kuriam ilgai nesiryžote, ir ne tik dėl šeimos, bet ir dėl savo sveikatos, pvz., atsisakyti žalingo įpročio.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kelionėms, susitikimams labiau tinkamas šeštadienis.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis gana įtemptas, ir galite pradėti be reikalo nervintis. Tad svarbiausia bus tvardytis ir nepamiršti, kad jau ryt viskas bus gerai.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį sulauksite supratimo, užuojautos, draugiškos paramos. Diena gera taikymuisi, ypač su sutuoktiniu ar žmogumi, su kuriuo sieja senas romantiškas ryšys. Gera proga aptarti meilės santykių perspektyvas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą