Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 1 d.

Antradienis – svarbus, lemtingas metas: ne tik prasideda Mėnulio mėnuo, bet ir Naujieji Juodojo Tigro metai pagal Rytų kalendorių. Jaunatis stos 7 val. 46 min., ir tai ta akimirka, nuo kurios skaičiuojami metai Tibete. Na, o vakare, Žiurkės valandą, t.y. 23 val. vietos laiku (23 val. 19 min. Vilniuje) prasidės Naujųjų atskaita pagal kinų tradiciją.

Tigras – trečiasis 12 metų gyvūnų sąraše. Jo laikas – nuo 3 iki 5val. ryto. Aktyvumo periodas – žiema (vasaris – itin). Tigras priskiriamas „jan“ (vyriškos) grupės gyvūnams. Tiesa, šioje kategorijoje jis išskirtinis, mat turi ne tik „jan“, bet ir „in“ apsaugą! Ji slypi tigro kailio raštuose – tai žymiosios kontrastingos juostos: ruda – balta.

Tigras – kantrybės ir tikėjimo simbolis, jį visi gerbia, jo bijo. Tigras – džiunglių karalius, vadovaujantis gyvūnams, taip pat ir piktųjų dvasių, demonų siaubas. Tiesa, Tigras nėra piktas, – tiesiog medžiotojas, kuris visada aktyvus, be paliovos ieškantis grobio, naujų medžioklės plotų. Todėl Tigras simbolizuoja energiją. Štai tokie ir bus 2022 m. – trykštantys energija, nenuspėjami, kupini įspūdingų įvykių!

Kinų mitologijoje Tigras dažnai sulyginamas su įtemptu lanku, kuris gali iššauti bet kurią akimirką. Ir tikslas bus pasiektas. Tai reikštų: turėsime progą greitai pataikyti į dešimtuką! Svarbiausia laiku sureaguoti, būti pasirengusiems, kad pasinaudotume gera proga. Tai bus proveržio, kuris buvo ilgai lauktas, kuriam buvo ruoštasi, metai.

Nuo ryto bus svarbu pamąstyti apie ateitį: kurkite ilgalaikius planus, aptarinėkite savo reikalus su kolegomis, partneriais, vadovybe, artimaisiais. Daugiau laiko praleiskite su tais žmonėmis, su kuriais norėtumėte šiais metais daugiau bendrauti.

Iš pirmadienio į antradienį net geri sapnai buvo susiję su įspėjimais. Malonūs sapnai reiškė, kad pasisaugotumėte apgaulių, o košmarai – kad galite patirti agresiją. Paukščiai, ypač gaidžiai – laukia išbandymai; bažnyčia – skausmas, kančia, žuvis – nemalonumai, liga. Matyti save veidrodyje – apkalbos. Gerai buvo skraidyti – įveiksite išbandymus, bei greitai važiuoti ar lenktynes matyti.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti, nusiplikyti, jei iš rankų kas iškristų, automobilio ratas prakiurtų.

Geras ženklas: rasti smulkių metalinių aštrių daiktų, monetų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti žalių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį susitelkite ties mintimis apie permainas: verta kažką pakeisti savo požiūryje į gyvenimą, veiklą, aplinką. Tikėkite nuojautomis ir teisingai suvoksite, kurlink judėti. Antrą Tigro metų pusę jūsų laukia rimti atradimai, iš tiesų puiki ateitis!

Jautis (04 21–05 20). Antradienį verta pamąstyti apie karjerą. Ieškokite bendraminčių, – gal tai bus jūsų šefas ar tiesiog įtakingas asmuo, galintis pagreitinti reikalų tvarkymą bei padėti įgyvendinti svarbų projektą. Tinka užmegzti dalykinius bei draugiškus ryšius.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį palankus susitikimas su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Jums pavyks suvokti, kuria linkme bei kaip plėtoti savo veiklą, kad maksimaliai įgyvendintumėte savo planus. Verta atidžiau įsiklausyti į bičiulių patarimus.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį drąsiai žvelkite į ateitį, tikėkite gerais dalykais ir nebijokite atsisakyti to, kas trukdo jūsų sėkmei. Šiandien turėtų būt klojami pamatai veiklos plėtimui bei dalykinei sėkmei.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienio sėkmę lems mokėjimas išsirinkti partnerius bei sutarti su antrąja puse. Jei iki šiol nepavyko atsiriboti nuo pozicijos „jei man blogai, tegu ir kiti tai pajunta“, padarykite tai dabar.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį bus svarbus mokėjimas aplinkinius – kolegas, draugus, šeimos narius, – paversti bendraminčiais, sąjungininkais. Būkite tikslūs, reiklūs bei teisingi – tai trauks, žavės aplinkinius bei padės gerai įsibėgėti naujai veiklai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį sugalvoti dalykai, atlikti darbai, užmegzti bendradarbiavimo ryšiai taps svarbūs ateities sėkmei bei pripažinimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nepraraskite optimizmo, kantrybės, tikėkite ateitimi, – jūsų norai (gražūs ir dideli) pildysis, gal tik ne taip greitai, kaip norėtųsi. Palanku spręsti sąžiningumo, pasitikėjimo problemą su savo vaikais, mylimu žmogumi.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį prasminga aptarinėti su reikalingais žmonėmis, kaip išjudinti įstrigusį reikalą, kaip išspręsti esamas finansines problemas. Bus svarbu atskirti esminius dalykus nuo laikinų, praeinančių, ir pagal tai planuoti būsimą veiklą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį beveik netyčia susitiksite su reikalingu žmogumi, išgirsite naudingų dalykų. Ieškokite tarpininkų bei konsultantų, išmanančių painius, slaptus kliuvinius jūsų reikale. Palanku kurti finansinius planus.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį bus taip, kaip norėsite – aptarkite savo projektus su viršininku, rėmėjais, partneriais, papasakokite apie savo svajones mylimam žmogui, vaikams, ir jie taps jūsų geriausi draugai, bendraminčiai.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį noras, svajonė svarbesni už veiksmą. Beje, apie tai, kas jums svarbiau, labiau intuityviai nutuoksite, nei sąmoningai suvoksite. Tinkamas metas konfidencialių reikalų tvarkymui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą