Palmiros horoskopas sekmadieniui, vasario 20 d.

Sekmadienis – taikos, atsipalaidavimo metas, kai nereikia savęs varginti jokiais rūpesčiais. Būkite kartu su artimaisiais, tačiau nevenkite bendravimo – kvieskitės draugus, giminaičius, aplankykite tėvus, senelius. Sekmadienis tinkamas ir bičiuliškiems susibūrimams, susitikimams su bendraminčiais.

Taip pat palankus metas pirtims, įvairioms SPA procedūroms.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jie šalia jūsų namo medis sulūžtų ar jūsų lazda, skėtis nulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Avinas (03 21– 04 20). Šiandien susigrąžinsite vidinę ramybę. Jūsų abejonės, susijusios su antrąja puse ar kitais artimaisiais, pagaliau išsisklaidys ir jūs galėsite priimti vienokį ar kitokį sprendimą.

Jautis (04 21– 05 20). Nepiktnaudžiaukite savo sveikata bei nervų tvirtumu – turite kuo greičiau pasirūpinti sveiku gyvenimo būdu. Užtat jums pavyks rasti bendrą vardiklį ir diskutuojant su mylimu žmogumi, ir su užsispyrusiu vaiku.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis sėkmingas. Pasistenkite jį maksimaliai išnaudoti santykių šeimoje gerinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Šiomis dienomis svarbiausia tai, kas vyks namuose. Sekmadienį viską išvysite kiek kitaip nei iki tol. Puoselėkite gerus santykius su artimaisiais.

Liūtas (07 23–08 22). Daug ką lems jus supantys žmonės: artimieji, draugai, giminaičiai, net kaimynai. Galimos ir netikėtos pažintys, kurios gal iš pradžių pasirodys neperspektyvios, tačiau vėliau būsite laimingi, kad sutikote būtent šį asmenį.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis džiugus. Tai gera proga kokia nors miela dovanėle, skaniu maistu nudžiuginti savo išrinktąjį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gerai jausitės, trauksite aplinkinių dėmesį. Sekmadienis tinkamas aktyviam poilsiui su draugais, sportui.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienio nuotaikos ramesnės nei vakarykštės, vis dėlto ir šiandien verta save pasaugoti nuo aktyvaus bendravimo. Gal tiesiog patinginiaukite?

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį viskas pasisuks geresne linkme. Tai palankus metas susitikimams su bičiuliais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neapsunkinkite savaitgalio dalykiniais rūpesčiais – vargu ar dabar jums pavyks rasti teisingą sprendimą. Sekmadienis smagesnis už šeštadienį, tik nebūkite itin griežti bei reiklūs artimiesiems.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis kitoks – pasijusite vėl laisvi ir laimingi. Suvoksite, kad viskas įveikiama! Ir problemos iš tiesų ims spręstis. Ši diena gera viešnagėms, susitikimams su jums svarbiais asmenimis.

Žuvys (02 19–03 20). Įtemptos dienos, kurias geriau praleisti aktyviai – tvarkykitės namuose, sunkiau fiziškai dirbkite ar išsiruoškite pasportuoti. Verta sekmadienį apie savo problemas pasišnekėti su išmintingu draugu ar dvasininku, psichologu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą