Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 9 d.

Trečiadienio nuotaikos santūrios – ši diena siejama su intensyviu triūsu, pamiršus visą pavasarišką romantiką. Šiandien tinka imtis didelio darbų kiekio, sudėtingų užduočių. Ypatingas metas prasidės nuo 12 val. 10 min., jį verta skirti atsakingiems susitikimams bei susitarimams. Tai bus nušvitimo laikas, kai gimsta nepaprasti sumanymai, o mūsų įžvalgos tampa aiškiaregiškos ir pavyksta rasti teisingą išeitį iš neišsprendžiamų problemų, rasti būdų susitarti dėl svarbių dalykų. Tai bus tinkama proga su vadovybe aptarinėti jums svarbų klausimą.

Kad ir kuo šiandien užsiimsite, nepamirškite, kad nieko nėra pastovesnio už laikinumą. Šios dienos pažadai, įsipareigojimai taps ilgam svarbūs. Tad lengvabūdiškiems asmenims diena gali atnešti rūpesčių, o tiems, kieno išvystytas pareigos jausmas, didelis įdirbis – naudos. Šiandien būkite atidesni nueitam keliui, nuveiktiems darbams. Beje, verta ieškoti ankstesnių klaidų – tinkama proga jas taisyti. Bus palanku ir kažką perdaryti, taisyti. Tiks pradėti remontą.

Diena palanki sveikatos tikrinimui, gydimosi ciklo pradžiai.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti; paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, šiukšles – gresia liga; jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai – nelaimė, liga; jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna; rasti metalinius, ypač vienodus daiktus – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis apgaulingas ir nepalankus svarbių reikalų tvarkymui, naujų darbų pradžiai; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 20). Šiandien teks įsitikinti, kad nieko nėra atsitiktinio. Ypač antrąją dienos pusę nepraleiskite pro ausis atsitiktinės informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis. Tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis palankus finansinių problemų sprendimui. Galite rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus. Antroji dienos pusė – gera proga atvirai pasišnekėti su tėvais.

Dvyniai (05 21–06 21). Spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingai žmonėmis – dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pamokymams bei išgirstai informacijai, ypač gautai po 12 val. – tai gali pakeisti jūsų ateitį į gerąją pusę.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Ir labiau tikėkite tuo, ką sako jūsų tėvai bei draugai, su kuriais daug metų bendraujate. Svarbesnius reikalus bei susitikimus geriau atidėti penktadieniui.

Liūtas (07 23–08 22). Tikėkite savimi, ir viskas sklandžiai susiklostys. Šiandien galite sulaukti rimtos pagalbos iš seno draugo – verta pasišnekėti apie tai, kas jus slegia. Antra dienos pusė palanki ieškoti pamesto daikto ar dokumento.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis, ypač po 12 val., tinkamas laikas pokalbiui su viršininku ar kitu aukštu asmeniu. Gautus darbo pasiūlymus verta priimti. Būkite ryžtingesni siekdami tikslo, net jei stigs noro bei jėgų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką girdėtumėte – labiau gilinkitės į reikalo esmę, į dalykus, apie kuriuos tylima, kas garsiai nesakoma. Antra dienos pusė palanki aptarti jūsų reikalo finansavimą su įtakingais asmenimis. Šis laikas tinkamas ir komandiruotei, susitikimams su užsieniečiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien gera proga spręsti klausimus, susijusius su veiklos, būsto įsigijimo, statybų finansavimu – rasite anksčiau nepastebėtą išeitį. Kasdieniniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į senus draugus – labiau jais pasikliaukite. Palanku tvarkyti paveldėjimo reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors jausite jėgų stygių, kaip tyčia pagausės darbų bei rūpesčių. Tiesa, po pietų verta su vadovybe pasikalbėti apie jūsų darbo sąlygų pagerinimą. Geras laikas valomosios dietos pradžiai. Tinka tikrinti sveiktą.

Vandenis (01 20–02 18). Šiandien pavyks išspręsti net sudėtingiausias problemas veikloje bei asmeniniame gyvenime. Beje, jums padės seni draugai, bendradarbiai, palaikys šeima.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį būtina nusiraminti: pasistenkite dėkingai priimti gyvenimą tokį, kokį turite. Verta užsiimti nemaloniais, nuobodžiais, bet privalomais darbais namuose.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą