Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, balandžio 7 d.

Ketvirtadienis – svarbus metas, parodantis tai, kas artimiausiu metu jums bus svarbiausia, kuo būtinai teks užsiimti, o taip pat nurodantis dalykus, kurių išsaugoti jau nebepavyks. Kils rūpesčiai dėl ankstesnių klaidų, ir tai bus nebloga proga jas taisyti.

Diena bus dvilypė, klaidinanti – iš pirmo žvilgsnio situacija gali pasirodyti geresnė nei yra iš tiesų, arba atvirkščiai – didelė problema pasirodyti vienu nieku. Derėtų orientuotis į save asmeniškai ir mažiau paisyti svetimų kalbų, nuomonių. Asmeninė pozicija gali nesutapti su aplinkinių, visuomenės – neskubėkite reikšti savo nuomonės, nesivelkite į ginčus: jie bus neproduktyvūs.

Reikėtų tikrinti pasiekiančią informaciją – tiek asmeninę, tiek dalykinę. Neverta pulti prie naujai pasiūlyto dalyko – stigs blaivumo, praktiškumo.

Kelionėms nėra tinkamas metas, tad jei susiruošite kur išvykti, būkite pirmiausia atidūs, kad nepamirštumėte svarbių dokumentų, pinigų ir pan. Jei nesate dideli baudų mėgėjai, kelių eismo taisyklių nepatartina ignoruoti, kaip ir rizikuoti važinėti „zuikiu“.

Ne pats geriausias laikas ir naujų pažinčių užmezgimui.

Labiau ges transporto priemonės – būkite atsargesni už vairo.

Išaugs apgaulių, sukčiavimo (itin pasisaugokite telefoninių sukčių), vagysčių, traumų (ypač rankų), autoavarijų tikimybė.

Bet kokie – geri ir blogi – sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti, jei namuose kas nors sulūžtų, nuo lubų imtų tinkas byrėti ar jei automobilis sugestų, į transportą vėluoti.

Geras ženklas: rasti aštrių, metalinių daikčiukų, monetų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nėra tinkamas svarbiems įsipareigojimams; palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis klaidinantis: pakaks pasitikėjimo savimi bei sėkmės, tačiau galite neįvertinti pavojų, ateinančių per kitus asmenis. Bendraudami tiek su savais, tiek svetimais nebūkite atviri. Veikloje galite per nepasižiūrėjimą padaryti klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai arba sveikatai. Būkite atidesni kelyje ar atsargesni ką nors veikdami rankomis.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis permainingas, kai netikėtai ima ir pasiseka, tačiau lygiai taip pat ima ir suyra seniai planuotas reikalas. Jei tektų rytmetį išgirsti ką nors nesmagaus, nesureikšminkite to ir nesivelkite į diskusijas – per daug laiko bei energijos prarasite.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį, nors Fortūna vis retkarčiais nusišypsos, tačiau ne viskas bus taip gražu, kaip pasirodys. Venkite žadėti, įsipareigoti, būkite atsargūs kelyje, atidūs darbe – kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis dvilypis, kai daug ką teisingai nujausite bei imsite daryti, tačiau iš vėžių gali išmušti kažkieno netikusi nuomonė, sugadinti reikalą jūsų pačių netinkamas komentaras bendraujant su svarbiu žmogumi. Ryžtingam, drąsiam apsisprendimui ne pats geriausias metas – palaukite iki ryt ryto.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį pakaks jėgų bei sėkmės, tiesa, jei remsitės vien į save. Tikėkite savimi, savo galimybėmis ir mažiau paisykite, kas ką šneka. Patys irgi, beje, dažniau prikąskite liežuvį – ypač lengva bus užgauti žmogų stengiantis jam patarti, pamokyti... Itin venkite ginčų su tėvais.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelionėje), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kažkieno nuomonę. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite – yra pavojus ilgam susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius ar įstatymų pažeidimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį darbų per akis, tačiau viską turite daryti patys. Kitaip kalbant, tik savo pastangomis remkitės – ne visi pagalbininkų, partnerių pažadai bus tesėti. Tikėkite savo pojūčiais, orientuokitės tik į savas galimybes. Beje, šios dienos pažadais bei priesaikomis nevertėtų tikėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius. Jei pasikliausite kažkieno pažadais, galite pralaimėti kritinę akimirką. Taip pat nereikia manyti, jog kas nors (visuomenė, įtakingi, svarbūs asmenys, vadovybė, partneriai) paisys jūsų senų nuopelnų – viską teks įrodinėti iš naujo.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį, jei esate įpratę pirma pajusti, pakui apsispręsti – nemalonumų nepatirsite. Vis tik reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų nešiotojų. Ir nesiveržkite prie darbų, atidėkite, ką galite, kitai savaitei. Taip pat venkite įkyrių, agresyvių žmonių. Būkite atidesni vaikų šnekoms bei jų draugams – per pastaruosius galimos problemos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį bus svarbu neskubėti, vertinti tai, ką išgirdote. Likite atsargūs, viską tikrinkite. Saugokite sveikatą. Pagalbos sulauksite iš artimųjų, – labiau jais pasikliaukite. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis, gerai išsimiegoti.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis palankus susikaupusių reikalų tvarkymui. Tiesa, būkite atsargūs ką nors teigdami, žadėdami. Kad ir su kuo bendrausite, būkite aiškūs, konkretūs – kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nepatartina imtis atsakingų darbų, tvarkyti keblius reikalus – atidėkite juos rytdienai. Bus didesnė traumų tikimybė ką nors taisant, vairuojant automobilį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą