Palmiros horoskopas antradieniui, balandžio 12 d.

Antradienis dvilypis. Jausimės kupini kilnių norų, užvaldyti pakilių idėjų, tačiau, kai tik reikės pereiti nuo žodžių prie darbų, nieko apčiuopiamo nesigaus... Euforinis polėkis nebus rezultatyvus, nuoširdžios pastangos menkai pasiteisins. Geriau šią dieną skirti teorinei veiklai nei praktinei.

Bus svarbu labai nesureikšminti savo rolės, asmeninės įtakos bei galių. Pasipūtimas, kaip ir pagyrūniškas elgesys, tik išryškins jūsų trūkumus. Tad geriau likti kuklesniems bei labiau saikingiems.

Ir pasistenkite nepersitempti, nepervargti. Labiau pasaugokite sveikatą (širdininkai turėtų būti labiau atidūs savo savijautai). Jei pajusite, kad stinga jėgų, optimizmo, pasitikėjimo savimi – šnektelkite su geru draugu: bičiuliškas bendravimas išsklaidys slogutį, nerimą. Na, o romantiškiems pasimatymams, meilės prisipažinimams ar naujų santykių užmezgimui laikas nėra tinkamas – teks vėliau nusivilti.

Ši diena sudėtingesnė vyrams bei vaikams.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai, suprasti reiktų tiesiogiai: jei po sapno liko gera nuotaika, juolab kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Tačiau blogai buvo regėti košmarą arba būti baltai apsirengus (skurdas, gėda), maudytis (liga), valtimi plaukti (nelaimė, netikėtos mirties grėsmė). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė; medžius – nauji draugai, globėjo įgijimas; lietų – pagijimas, apsauga. Jausti vėją, pačiam skraidyti, išvysti debesis, vaivorykštę – pagalba, globa.

Blogas ženklas: jei sugestų vandens čiaupas, jei kaimynai vandeniu užlietų, jei kojos permirktų – nuostoliai veikloje; dulkių įkvėpti, čiaudėti, jei kas į akį įkristų – galite būti apgauti, suklaidinti; jei ant jūsų užkristų medžio šaka – galimos dramatiškos permainos gyvenime, nemalonumai darbe.

Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis netikėtai imtų eiti – didelė sėkmė; rasti žaisliuką, kaukę, smulkmeną iš geltono metalo – painiavos, apgaulės atskleidimas; pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės ar kažko kito kenksmingo savo gyvenime; išvysti šviesius dūmus – apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – juoda, raudona, balta, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis – kvailos drąsos, paikų avantiūrų bei rizikingos meilės metas. Likite santūrus bei atsargūs. Nereikėtų įsimylėti, skirti meilės pasimatymo, taip pat netiktų priiminėti ir atsakingų sprendimų širdies reikaluose. Labiau pasaugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Nesiimkite iniciatyvos, ypač norėdami kažkam padėti – tai tas laikas, kai per gerus norus galite nukentėti. Saugokite savo sveikatą, gerą nuotaiką bei nuoširdžius santykius su artimaisiais. Venkite ginčų su mylimu žmogumi. Ir būkite atidesni vaikų kalboms – galite netikėtai sužinoti apie jų rūpesčius, problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami (šiandien geriausia patylėti), atidesni su dokumentais, apdairesni vairuodami automobilį. Tikrinkite gaunamą informaciją – neskubėkite ja tikėti, jos skleisti. Vakarą geriau praleisti namuose. Būkite atidesni virškinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai – ir vienu, ir kitu atveju padarysite lemtingų klaidų. Likite atidūs, kad ir kuo užsiimsite – per neatidumą galite patirti nuostolių. Ir nepasikliaukite tais, kurie anksčiau jums sukėlė problemų. Didesnė nuostolių tikimybė. Nepalanku aiškintis santykius su antrąja puse.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis – tuščio vyliaus laikas. Niekur neskubėkite, niekur nesiveržkite ir mokėkite nereaguoti į provokacijas (šefo, sutuoktinio ar mylimo asmens). Neleiskite sau būti piktais, kategoriškais, kerštingais. Pavojinga pervertinti savo galimybes. Labiau pasaugokite savo gerą nuotaiką bei sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien greičiau pavargsite, nuliūsite, tad dažniau ilsėkitės bei nevarginkite savęs neprivalomais darbais bei nereikalingu bendravimu su žmonėmis, kurie linkę imti nieko neduodami (visomis prasmėmis). Kita vertus, mokėkite priimti nuoširdžią pagalbą. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Ir venkite žadėti, ne laikas įsipareigoti (ypač raštu). Bus didesnė traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas ką nors keisti, kurti ateities planus ar apie juos kam nors pasakoti bei dalintis savo svajonėmis, sumanymais – jūsų idėjos gali būti pasisavintos. Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių.

Skorpionas (10 24–11 22). Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių – nei saviems, nei svetimiems. Ne laikas kreiptis ir į savo viršininką su pasiūlymais, prašymais, taip pat netiks susitikti su būsimu darbdaviu. Jei slegia kaltė dėl tėvų, nepraleiskite progos nuoširdžiai pasikalbėti: atėjo laikas susitaikyti.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį bus lengva apsirikti – tai klaidinantis metas, kai norisi tikėti svajone, tačiau jos siekdami galite pakenti ir tam gėriui, kuris jau yra pasiektas... Deja, ši diena nesusijusi su svajonių realizacija. Nors jus gerbia bei palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, tačiau nereikėtų tikėtis naudos ir iš šiandien gautų pritarimų ar pasiūlymų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau save pasaugokite. Su niekuo nesiaiškinkite santykių, nieko nereikalaukite, niekam nieko neduokite ir niekame neįsipareigokite. Ir labiau pasikliaukite intuicija – tai padės suvokti: kas trukdo keistis, judėti norima linkme? Pats laikas pamąstyti ir apie tai, kaip nugalėti įsisenėjusius įpročius, netikusius charakterio bruožus.

Vandenis (01 20–02 18). Venkite skubėti – tai tas laikas, kai naudinga išlaukti. Ir likite kritiškesni bendraudami, galite nuketėti, jei būsite linkę pasiduoti aplinkinių, ypač draugų įtakai. Laikykitės savo ankstesnės nuomonės ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, nesuteikite progos kitiems reguliuoti jūsų santykių su antrąja puse. Ypač vakare pasisaugokite vagių, sukčių, melagių. Nesivelkite ir į ginčus. Būtina atida kelyje.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis sudėtingas, kai reikia griežčiau vertinti savo poreikius, labiau pasigilinti į savo jausmus – jie turi būti sąžiningi, švarūs. Tikėtini įvairūs nesklandumai tvarkant darbo reikalus, bendraujant su kolegomis, šefu ar važiuojant automobiliu. Nieko atsakingo nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus. Venkite vakare santykių aiškinimosi antrąja puse – ne laikas nepatogiems klausimams, priekaištams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą