Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 30 d.

Savaitgalis – fatališkas metas dėl Saulės užtemimo. Tad būtina atida, susikaupimas. Na, ir pozityvumas. Ypač šeštadienį bus svarbu pamiršti viską, kas buvo bloga: taikykitės su artimaisiais, atsiprašykite jų (net jei nesijaučiate kalti), pasistenkite įvykdyti anksčiau jiems duotus pažadus. Tinkamas laikas tvarkytis, iš namų išnešti šlamštą.

Šiandien verta susilaikyti nuo bendravimo. Netinkamas metas šventimams, pramogavimui.

Vakare, kai stos jaunatis (22 val. 28 min.), gerai užsidegti žvakę ir susikaupti ties ateities planais. Tiesa, prieš tai – tinkama proga bent jau mintyse atsiriboti nuo dalykų, kurie jus slegia, vargina, bei kitokių žalingų įpročių.

Šeštadienį Merkurijus įeis į Dvynių ženklą, kuriuo judės iki gegužės 23 d.Tai labai stipri Merkurijaus padėtis, nes jis – Dvynių šeimininkas. Suaktyvės bendravimas, bet padaugės ir lengvabūdiškumo užmezgant pažintis – asmenines ir dalykines. Tokia Merkurijaus padėtis itin palanki besimokantiems, dirbantiems su informacija, rašantiems, važinėjantiems, prekiaujantiems. Saulės užtemimas Jaučio ženkle balandžio 30 d. Šeštadienį vėlai vakare įvyks Saulės užtemimas Jaučio ženkle. Maksimali fazė stos 23 val. 42 min. Vilniaus laiku (pagal Grinvičą 20 val. 42 min.). Šis užtemimas itin palies materialiąją mūsų gyvenimo sritį, finansus. Tai reikštų, kad esant stipriai užtemimo įtakai pavojinga priiminėti naujus (juolab skubius) finansinius, verslo sprendimus (ypač susijusius su plėtra, tarptautiniais ryšiais) – dabar investuoti ar paskolinti pinigai, sudaryti sandoriai gali virsti ilgai taisoma klaida. Dėl užtemimo poveikio bus lengva pervertinti savo finansines galimybes ir per daug užsigriebti, neleistinai rizikuoti. Asmenį Saulės užtemimas stipriau veikia mėnesį prieš ir mėnesį jam stojus, o tuos, kurie gimė per kelias dienas šalia užtemimo ar per jį – trys mėnesiai iki ir trys po. Šiuo laiku būtina didelė atida piniginiuose, turto reikaluose – deja, iliuzijos bus stipresnės, tad labiau tikėtinos apgaulės, nuostoliai. Nereikėtų skubėti apsispręsti dėl nekilnojamojo turto ar žemių pirkimo. Žmones šis užtemimas provokuos ne tik labiau susirūpinti savo finansų, turto saugumu. Teks naujai įvertinti ir santykį su materialiuoju pasauliu, pinigais. Jei šiuo metu manote, kad jūsų sėkmės kertinis akmuo yra turto kaupimas, užtemimas padės naujai pažvelgti į pasaulį ir rasti tai, kas iš tiesų padeda atgauti pasitenkinimo gyvenimu jausmą bei tapti laimingiems. Na, o tiems, kas pirmenybę teikia šeimos vertybėms, dvasingumui, užtemimas padės rasti naujus būdus uždarbiui, pelnui. Užtemimas gali lemti permainas bankų veikloje, galimi reikšmingi finansinių srautų svyravimai. Užtemimas Jaučio ženkle kelia daug rūpesčių finansininkams bei apskritai visiems, kas dirba su pinigais. Kita vertus, norėtųsi pastebėti, kad pozityvūs dalykai, įvykę užtemimo įtakos metu, bus ilgalaikiai bei atneš stabilią sėkmę. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai regėti grybus, žuvį, paukščius, kur nors plaukti, blogai – ugnį, gyvates, sapne kirpti plaukus ar kitaip jų netekti.

Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklą, indą – vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi, jei užraktas sugestų ar raktas sulūžtų – nuskurdimas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti – laimė, ryte išėjus iš namų išgirsti vaikišką juoką ar išvysti vaikus žaidžiant – būsimas turtas, jei nuo ankstaus ryto giedras dangus.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį geriau mažiau norėti. Būkite apdairesni pirkdami vertingus daiktus. Nuostolinga bus ir aiškintis santykius su savo pora – jokių pastabų, kritikos ar pamokymų!

Jautis (04 21–05 20). Svarbus saikas. Jei gimėte šiuo metu, turite būti atidūs, kad ir kuo užsiimsite – padarytos klaidos, taip pat galimi nesutarimai lydės ilgai. Tiesa, geri dalykai irgi atsispaus jūsų ateityje.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgaliui rinkitės ramų, saugų poilsį. Ypač šeštadienis itin komplikuotas – nereikėtų priiminėti jokių lemtingų sprendimų (nebent jie būtų pašvęsti kovai su žalingais įpročiais).

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį mažiau vilkitės, planuokite – gali tekti užsiimti visai kitais reikalais. Tiesa, galite netikėtai sulaukti pagalbos. Būkite atidesni su kompiuteriais, elektros prietaisais.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis sudėtingas, kai galima nukentėti dėl perdėtų ambicijų, perfekcionizmo. Džiaukitės, kaip yra, ir nenorėkite, ko neturite!

Mergelė (08 23–09 22). Savaitgalis palankus išvykti kur toliau nuo namų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis įtemptas – galite jausti stresą be aiškios priežasties. Tądien bus didesnė traumų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūs mėginate kitaip į save pažvelgti, naujai įvertinti. Labiau paisykite jus supančių žmonių, ypač antrosios pusės nuomonės – jie bus teisesni nei jūs. Gana pavojingas bei įtemptas, nervingas bus šeštadienis, kai bus didesnė nelaimingų atsitikimų, barnių tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Permainingos dienos. Būkite atidesni savo savijautai, stiprinkite sveikatą. Šeštadienį verta užsiimti savo aplinkos pertvarkymu – atsisakykite to, kas jus trikdo, erzina, išneškite nereikalingus daiktus, drabužius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis apgaulingas – situacija gali pasirodyti geresnė nei yra, tad galite pervertinti savo galimybes, rizikuoti ten, kur nukentėsite... Labiau pasaugokite vaikus. Ir nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu!

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalį verta leisti laiką namuose bei atsisakyti triukšmingų pramogų. Šeštadienis gali atnešti rūpesčių per artimus, mylimus žmones.

Žuvys (02 19–03 20). Niekur neskubėkite, stabtelėkite, apsižvalgykite aplink. Nurimkite – tai bus įtemptos dienos. Ypač šeštadienis neramus – nerizikuokite kelyje, būkite atsargesni prekyvietėse, labiau pasaugokite turtą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą