Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 8 d.

Trečiadienis – aktyvus, net agresyvus metas, siejamas su kovingomis moterimis, ginančiomis vaikus, šeimą, namus. Palanku kovoti už teisybę, teisųjį reikalą, nutraukti nereikalingus ryšius, mesti iššūkį priešui, drąsiai įvardinti nusikaltimus, skriaudiką. Būtina ryžtinga pozicija – dera nugalėti baimę, abejones ir kovoti iki galo. Priešingu atveju į kovą nesivelkite. Palanku kažką daryti rankomis, dirbti su metalais, taip pat sukurti maginę apsaugą namams (pasitelkus maginį ginklą).

Tiesa, iki 13 val. 42 min. tęsiasi nepalankus vakarykštis metas, netinkamas nei svarbių reikalų tvarkymui, nei atsakingiems darbams, nepalanku bus ir kažkuo nauju užsiimti – stigs atidos, bus didesnė klaidų tikimybė. Tai kiek įtemptas laikas, tad dažniau nusišypsokite – geromis manieromis galima daug ką laimėti. Venkite piktintis, kritikuoti, šaipytis – gal patys darote tokias pat klaidas, ir silpnybės ne menkesnės, o problemos, kurios jūsų neliečia, iš tiesų yra ir jūsų? Diena palanki statybų darbams, remontams. Iš antradienio į trečiadienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Galima buvo išvysti net kai ką iš kitų gyvenimų. Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus – apgaulės, buvote nuogi – apsaugos netekimas. Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krentantis peilis įsmigtų. Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus kolektyvinei veiklai, talkų organizavimui; palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai ruda, vengtina – žydra.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis – malonių rūpesčių metas. Tačiau jei išvysite, kad darbų krūvis namuose ar darbe labai išaugo – paprašykite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, pagalbos. Ryte gali nežymiai pablogėti sveikata – būkite atidesni maisto kokybei, dažniau ilsėkitės ir nepiktnaudžiaukite alkoholiu iki pietų.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis puikus, ypač po 13 val. 42 min. – tik nepražiopsokite sėkmingos progos. Tiesa, pirmą dienos pusę jūsų optimizmas gali būti perdėtas, tad atsargiai vertinkite gautą dalykinį pasiūlymą ar kažkieno meilės prisipažinimą. Po 13 val. 42 min. gali apimti tikras pakilimas, itin vertingas tiems, kas užsiėmęs kūrybiniu darbu.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį pirmą dienos pusę galite susidurti su kliūtimis, apribojimais – ne laikas svarbiems susitikimams, atsakingiems pokalbiams su vadovybe ar kitais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų reikalo sėkmė, kilimas karjeros laiptais. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas. Vakaras palankus pasikviesti pas save draugus.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nesiblaškykite vairuodami ar eidami gatve, pasisaugokite vagišių pirmą dienos pusę. Po 13 val. 42 min. tiktų tvarkyti skubius reikalus, susitikti su asmenimis, kuriems reikia „dantį užkalbėti“. Tai bus smagus, kupinas romantiškų nuotaikų metas. Jus gali užburti nauja pažintis, naujas jausmas, naujas pasiūlymas, tiesa, neskubėkite jo priimti – derėtų viską atidžiai patikrinti.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį po pietų galima rasti puikią išeitį iš finansinių sunkumų, tačiau nieko nespręskite iki 13 val. 42 min. Daugiau bendraukite, susitikite su asmeninis, jau patyrusiais panašių sunkumų, ieškokite rėmėjų, užtarėjų. Palanku po pietų su vadovybe aptarti jūsų uždarbio perspektyvas.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį nuo asmeninių pastangų daug kas priklausys – jūsų įtaka aplinkiniams bus neribota. Tik pasistenkite likti sąžiningi sau bei žmonėms, su kuriais turėsite reikalų. Jumis pasitikės, tad gražiuoju galite laimėti lemtingą kovą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį tiktų tvarkyti svarbius konfidencialius reikalus – ir dalykinius, ir meilės. Galite sulaukti anoniminės pagalbos, užtarimo, ypač vakarop. Tik nesistenkite ryte sužinoti, kas nuo jūsų slepiama – neteisingai įvertinsite tai, ką išgirsite, ir tai jus pastūmės klaidingam žingsniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis – palankus metas blaiviai mąstantiems, mokantiems realiai vertinti save, savo galimybes bei turintiems įtakingų draugų, patikimų partnerių – jūsų laukia naudingi postūmiai reikaluose. Saugokitės pataikūnų, intrigantų bei savanaudžių, ypač pirmą dienos pusę.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nepasimeskite informacijos, nuomonių gausybėje, venkite kraštutinumų. Po 13 val. 42 min. palankus metas pristatyti savo veiklos rezultatus, įtikinti šefą jūsų sumanymo pranašumu ar susitikti su nauju darbdaviu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – sėkmės, kūrybinio įkvėpimo metas, tiesa, iki 13 val. 42 min. venkite avantiūrų. Palankus metas kelionei, viešnagei, susitikimams su užsieniečiais, taip pat svečių (ypač iš toli) priėmimui.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį, nors ir būsite pasirengę dideliems žygiams (tiesiogine ir perkeltine prasme), tačiau aplinkybės dar nebus susiklosčiusios taip, kaip reikia. Šiandien didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė, tačiau patirtos nesėkmės bus naudingos, atvers svarbias tiesas, privers atsisakyti nereikalingo savo gyvenime. Po 13 val. 42 min. tinkamas laikas tvarkyti mokesčių, kredito, draudimo reikalus, skolintis pinigus.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį pirmą dienos pusę nepraraskite pusiausvyros, na, o vėliau jausitės išties puikiai. Būsite draugiški bei diplomatiški, ir tai atvers net tvirtai užsklęstas duris – jums pavyks su bet kuo susitarti, susitaikyti su priešu, konkurentą paversti sąjungininku. Būkite atidūs sutuoktinio, partnerių, jus supančių žmonių nuomonei – po 13 val. 42 min. galite išgirsti gerą patarimą, naudingą informaciją.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą