Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 5 d.

Antradienis – permainų metas, tad nenustebkite, jei imsite kažkaip kitaip vertinti jau jums žinomą dalyką ar rinksitės kitokią veiksmų taktiką. Ir būkite pasiruošę, kad aplinkiniai gali kitaip sureaguoti į jūsų žodžius, į jūsų veiksmus. Vėliau prie to priprasite, bet šiandien gali dėl tokių pokyčių kilti nesusipratimų, padaugėti painiavos. Tad, kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, būkite atidūs detalėms, smulkmenoms, pagarbesni kito pastaboms, nuomonei, neskubėkite sakyti: „žinau“ ir tuomet viskas sklandžiai susidėlios.

Tai bus kiek agresyvus metas, tiesa, tinkamas ginti principus, teisybę, savo šeimą, vaikus. Verta tvarkyti skubius reikalus, vykti į ilgalaikes, į tolimas keliones, susitikti su užsieniečiais. Geras laikas bendravimui, pažinčių užmezgimui, mokymosi ciklo pradžiai. Netinka ką nors užbaigti, pereiti į naują darbovietę, tvirtinti susitarimus (nors gerai juos rengti), sėti, sodinti augalus, blogai keiktis. Nepalanku namuose ilgai užsisėdėti, tvarkyti namus, taip pat ilgai miegoti ar į veidrodį žiūrėti. Netinka rengti pasilinksminimus, puotauti. Nepalankūs romantiški pasimatymai. Šiandien gerai kovojama su baime. *** Antradienį 9 val. 26 min. Merkurijus įeina į Vėžio ženklą, kuriuo judės iki rugpjūčio 19 d. Merkurijus Vėžyje lemia tam tikrą užsisklendimą savyje, gilinimąsi į savo ir šeimos praeitį. Kontaktai su artimaisiais tampa svarbesni nei su aplinkiniais, o mąstymas, bendravimas virsta labiau emocingu. *** Antradienį 9 val. 5 min. Marsas įeis į Jaučio ženklą, kuriuo judės iki rugpjūčio 20 d. Kai Marsas Jautyje, atsiranda polinkis nemotyvuotai užsispirti, daugiau dėmesio skirti materialiai reikalo pusei. Gražiomis idėjomis tampa sunkiau sužavėti bei įtikinti kitą asmenį. Daugėja praktiškumo, nuoseklumo veikloje. Iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius ir šunis – tai pagalba iš aukščiau, blogai – kitus gyvūnus. Paukščiai – negera, liūdna žinia. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali išaiškėti. Jei regėjote artimuosius – gresia nelaimė, pasisaugokite neapdairaus žingsnio. Blogas ženklas: jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą, valgyti paukštį, kiaušinius, pakelyje sutikti žuvusį paukštį – laukia nesėkmė; greitai išsitepti – vidinės nešvaros, nesąžiningumo požymis; jei viskas iš rankų kristų, rankose lūžtų, pamesti raktus – nelaimė, liga; išpilti šiukšles ne vietoje, išberti kruopas, miltus prapilti – gresia liga. Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė; rasti daug panašių metalinių daikčiukų – nelaukta laimė; paberti lesalo paukščiams (vyrams per kairįjį petį, moterims per dešinįjį, o kairiarankiams atvirkščiai). Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti tamsių, pilkšvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje atrasti gyvenimo džiaugsmą. Spręskite mažas, galbūt besikartojančias problemas. Kad nusiramintumėte, pajudėtumėte norima linkme, būtina rasti išeitį iš smulkių, įprastų kliuvinių, nesklandumų.

Jautis (04 21–05 20). Nuo antradienio pajusite jėgų antplūdį, tapsite drąsūs bei ryžtingi, tad būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į nereikalingus ginčus, konfliktus. Tiesa, tai bus romantiškos dienos, kai netikėtai galite patirti naujus jausmus bei apsispręsti permainoms.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite tarp savų, remkitės draugų pagalba. Kelionėms (ypač tolimoms) netinkamas laikas. Bus palankios viešnagės nebent pas artimuosius.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkama diena sutvarkyti savo kasdieninius darbus, kaip ir mintis bei jausmus.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį galite įgyti slaptų globėjų, užtarėjų. Palanku tvarkyti piniginius, turtinius reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Nuo antradienio atsiveria plačios galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką ne tik profesiniuose santykiuose, bet ir asmeniniuose. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien daug nenorėkite, labai neplanuokite, vadovaukitės įkvėpimu ir elkitės ekspromtu, tuomet labiau pasiseks.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį pakaks jėgų bei sėkmės. Ši diena pati sėkmingiausia savaitėje svarbių reikalų tvarkymui, atsakingiems susitikimams, susitarimams.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien – pats darbymetis, ir tai gera proga tvarkyti dalykinius reikalus, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti draugiškas pažintis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jums labai norisi gerų pokyčių, ir antradienį tikrai pavyks kai ką pakeisti savo naudai. Tai geras metas susitikimams su žmonėmis iš toli, pokalbiui su žmonėmis, kurie gali įtakoti jūsų veiklos sėkmę, karjerą.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį pasistenkite įvertinti savo iškilumą, magišką trauką bei įtaką aplinkiniams. Verta spręsti sunkiai suvokiamas bei įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek asmeniniame bendravime.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį jaučiatės kiek pavargę ir galbūt nebepastebite, jog iš tiesų esate reikalingi, mylimi, vertinami! Labiau tikėkite savimi, savo sėkme ir nepraleiskite progos taikymuisi, santykių puoselėjimui su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Palankus metas partneriškiems veiklos susitarimams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą