Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugpjūčio 6 d.

Savaitgalis dvilypis, tad galima susidurti su visiškai priešingais dalykais – tiek visiška ramybe, harmonija, tiek agresija, smurtu. Būtent dabar verta įsidėmėti taisyklę: „tapatus traukia tapatų“. Jei liksite ramūs ir taikūs, pasiduosite svajonėms, viskas palankiai klostysis. Deja, piktų, agresyvių ar tiesiog kategoriškų, nelanksčių žmonų laukia iššūkiai, išbandymai.

Bus svarbu nusiraminti, atsipalaiduoti, siekti labiau tolerantiškai reaguoti į viską, kas aplink vyksta. Verta leisti laiką gamtoje prie vandens telkinių ir būti su tais, kuriuos mylite. Venkite tų, kurie verčia susierzinti, sunerimti, kurie provokuoja ginčus.

Pasistenkite būti šiltesni, dėmesingesni artimiesiems, mažiau barkite, kritikuokite vaikus, nesiaiškinkite ir meilės santykių, – vyraus tendencija nukirsti santykius, išsiskirti.

Ramiau jausis moterys, įsimylėjėliai, poetai, muzikantai. Vyrams, o taip pat senjorams šios dienos neramios, o dažnai ir pavojingos. Šis savaitgalis netinkamas audringoms ar rizikingoms pramogoms, pavojingoms kelionėms. Santūrus šeimos poilsis būtų teisingiausias pasirinkimas. Šį laiką patartina praleisti artimų, jums pažįstamų bei mielų žmonių rate. Šeštadienis iki 16 val. 10 min. – kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, kai pakanka painiavos, įvairių nesusipratimų. Gali pablogėti savijauta, nuotaika, bus didesnė apsinuodijimų tikimybė. Šis metas tinkamas tvarkytis namuose, atsisakyti kažko nereikalingo, tačiau nepalankus svarbiais reikalais užsiimti ar įsigyti vertingus daiktus, švęsti, linksmintis. Vėliau prasidės karminio atpildo metas, kai gauname tai, ką per mėnesį užsitarnavome. Tai palanki proga šeimos susibūrimams, ramiems šventimams. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį svarbūs tik tada, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis greitai. Blogas ženklas: šunį nuskriausti, ką nors įžeisti, apmeluoti. Geras ženklas: jei už jūsų durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga; pašerti svetimą šunį.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidesni savijautai šeštadienį – galite netikėtai sunegaluoti, taip pat susižeisti. Tądien palankūs įvairūs tvarkymosi darbai – atsisakykite to, kas jus trikdo, erzina, išneškite nereikalingus daiktus.

Jautis (04 20–05 20). Nuo jūsų ramybės, taikumo daug kas priklausys, tad pasistenkite atsiriboti nuo visko, kas gali sudrumsti jūsų giedrą nuotaiką. Siekite kompromisų bendraudami su antrąja puse, venkite kritikuoti – net menka pastaba sukels žaibų audrą.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis ne tik nesmagus, bet ir apgaulingas – tai, kas blogai, gali nekelti pavojaus jausmo, o išties geri dalykai gali atrodyti įtartini. Jus gali prislėgti darbo problemos, seni dalykiniai įsipareigojimai, artimųjų sunkumai.

Vėžys (06 22–07 22). Pavojingas šeštadienis – nerizikuokite kelyje, būkite atsargesni prekyvietėse, labiau pasaugokite turtą ir mažiau kreipkite dėmesio į apkalbas apie jums artimą asmenį. Bičiuliškiems susitikimams, vizitams palankesnis šeštadienis.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį lįs į akis tai, kas kaupėsi ilgą laiką ar ką slėpėte nuo savęs. Geri įspūdžiai, džiugi patirtis lems jūsų optimizmą, švelnins situaciją, bet, jei paskutiniuoju metu daug bendravote su jums nemaloniais asmenimis, užsiėmėte ne tuo, kuo reikia, jums bus bloga, pikta. Ir nekaltinkite dėl netikusios nuotaikos šeimos.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis apgaulingas: galite patikėti melagiu, apgaviku ir dėl to susipykti su artimu žmogumi, draugu ar susikompromituoti visuomenėje. Nepykite, jei artimieji primins senas klaidas. Tikėtini nelaimingi atsitikimai dirbant su aštriais įrankiais (ypač peiliais), su ginklais ar rizikingai vairuojant automobilį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nereikėtų priiminėti jokių lemtingų sprendimų, ypač artimųjų atžvilgiu – neteisingai įsivaizduosite jūsų santykius. Didesnė apgaulių, traumų, nelaimingų atsitikimų, nuostolių bei išsiblaškymo, neatidumo tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Vargu ar šeštadienį pavyks išvengti staigmenų bei kitokių nesmagių dalykų. Prasminga atsiriboti nuo išorinio pasaulio, kad susitelktumėte ties savimi. Venkite asmenų, mėgstančių provokuoti ginčus, konfliktus.

Šaulys (11 23–12 21). Pavojingas metas. Ypač šeštadienį pasistenkite, kad niekas netrukdytų ilsėtis. Diena gali tapti sudėtinga dėl neobjektyvių reikalavimų sau, artimiesiems, mylimam asmeniui. Vis dėlto būkite labiau tolerantiški artimiesiems.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgaliui geriau neplanuoti kelionių, taip pat svarbių susitikimų. Naujos pažintys nieko gero nežada. Ir neatviraukite – jūsų paslaptimis gali pasinaudoti priešai, konkurentai. Itin derėtų vengti svaigalų.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis įtemptas, konfliktinis. Nedemonstruokite savo principų artimiesiems – pirmiausia tai jus pačius palauš. Labiau pasirūpinkite tėvais – mokėkite suprasti jų norus, išgirsti, apie ką jie svajoja. Ne laikas jiems prieštarauti – pasistenkite nusileisti jų valiai. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė, tad geriau nesiimti sudėtingų darbų, likti saikingais sportuojant.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidesni antrajai pusei – tai padės išvengti galimų problemų. Dabar gali apimti nemotyvuoti įtarimai, įvairios baimės – ne laikas ir aiškintis ištikimybės, meilės klausimą... Ir nepraleiskite progos nudžiuginti dovanėle sutuoktinį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą