Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 22 d.

Ketvirtadienį nieko naujo nepadėkite, verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujų, įdomių idėjų. Ieškokite klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite kasdienių darbų kokybei – galimos klaidos dėl neatidumo.

Tiesa, nepersidirbkite – raskite būdų atsipalaiduoti: nusiraminti, pailsėti bus svarbu. Nederėtų įsitempti, ko nors daryti per jėgą. Pyktis, juolab nutraukti santykius visai netiks. Tai susitaikymo, santykių atnaujinimo diena, kai naudinga bendrauti, atnaujinti nutrauktus ryšius – taip pat ir romantiškus. Ieškokite sau artimų žmonių, stiprinkite jau esamus ryšius. Labiau pasikliaukite intuicija – tai padės teisingai įvertinti susidariusią padėtį, numatyti ateitį.

Iki 17 val. patartina sutvarkyti svarbiausius reikalus. Vėliau nėra tinkamas metas svarbiems susitikimams, susitarimams. Šiandien gerai iš namų išnešti šiukšles, šlamštą, skolas grąžinti. Vertinti tai reikėtų kaip ritualą, leidžiantį pabėgti nuo blogo įpročių, įveikti nesėkmių inerciją. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį gana komplikuoti, dažnai apgaulingi. Svarbesni bus tik tie sapnai, kuriuose kas nors buvo aiškiai pasakyta ar parodyta. Buvo gerai dirbti žemę, matyti duoną, pyragus – tai sėkmė darbe, turtas. Blogai jei buvote nuogi – neturtas, matyti kelią, važiuoti – kliūtys reikaluose, ugnis, žaibas – nuostoliai, dideli nemalonumai. Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo. Geras ženklas: kojas sušlapti, netyčia šaltu vandeniu būti apipiltam, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti baltus, gelsvus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį jums nebus sunku kitus suprasti bei daryti įtaką. Iki vakaro tinkamas laikas svarbiems pokalbiams, deryboms. Būtų puiku, jei vakare atsiprašytumėte antrosios pusės dėl ankstesnių nesklandumų.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį iracionalus pasaulis virs pagrindine jūsų erdve. Gilinkitės į save – nuojautos bus tikslios ir aiškios. Puikiai suprasite, ko jums reikia, kuria linkme turite judėti. Beje, vakare venkite dalintis savo mintimis, įspūdžiais, jausmais – vargu ar sulauksite norimo rezonanso. Būkite atlaidesni artimiesiems, ypač mamai.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – sėkminga diena, ypač jei pasistengsite nurimti, dažniau prisiminsite praeities sėkmę bei paieškosite neišnaudotų galimybių. Vakare būtinas didesnis taktiškumas bendraujant su sutuoktiniu – ne laikas nuoskaudoms, priekaištams (neišgirs, o jei išgirs – rezultatas bus priešingas nei tikėtasi).

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį iki pavakarės palankus laikas piniginių, turto reikalų tvarkymui. Na, o vakaras netinkamas nei išlaidavimui, nei vertingų daiktų pirkimui, nei dovanų tiekimui. Vakare neapsiimkite daug darbų – įvykių nepagreitinsite, o nervindamiesi dar ir ką nors sugadinsite.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis keistokas, prieštaringas. Jei kils nesusipratimų – žinokite, kad viskas gerai, bet jei reikalai vakare klostysis sklandžiai – apsidairykite atidžiau, ar nėra kokios klaidos, apgaulės? Tad nesiblaškykite ir neskubėkite. Vakaras nepalankus meilės nuotykiams. Būkite atidesni vaikams.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį iniciatyvos rodyti nereikėtų, taip pat nėra prasmės griežtai planuoti dienos darbus – pasiduokite nešami įvykių srauto. Tinkama proga baigti senus darbus. Vakarą praleiskite namie su savais. Atsiprašykite antrosios pusės, net jei neturite už ką.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį, kad ir kas nutiktų, rasite optimalią išeitį. Tik nieko naujo nesiimkite, nors galite susižavėti naujovėmis. Na, o seni draugai dar kartą pasitarnaus sprendžiant jūsų dalykines ar šeimos problemas. Vakaras apgaulingas – pasisaugokite svetimų, ne laikas naujoms pažintims.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį tinkamas laikas atsakingo sprendimo darbe priėmimui, jei tam seniai ruošėtės, jei esate intuityvus asmuo. Vakare geriau likti namie. Ir labiau pasisaugokite vagių, sukčių, melagių, liežuvautojų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – puiki diena, kai išsisklaido iliuzijos, atsiskleidžia paslaptys, ir imate suvokti, kas yra kas. Iki pavakarės neblogas laikas įvairiems susitikimams bei susitarimams. Vakaras nėra palankus viešnagėms, taip pat ir svečių priėmimui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį pasistenkite kuo kokybiškiau atlikti savo darbus ir niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – nei darbe, nei namuose. Venkite neapgalvotų, skubių įsipareigojimų.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis sėkmingas deryboms, partneriškų santykių puoselėjimui. Ieškokite rezervų veiklos plėtimui, semkitės įkvėpimo praeityje. Vakare pasistenkite savo porai parodyti daugiau šilto dėmesio.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį sėkme pasikliauti nederėtų – viskam ruoškitės atsakingiau, apmąstykite bet kokias galimas nepalankias situacijas. Ir mokėkite pasidžiaugti net nedidelėmis sėkmėmis. Būkite atidesni savo sveikatai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą