Palmira perspėja: tai įtempta ir konfliktinė diena

Pirmadienis įtemptas, konfliktinis. Galimas planų suirimas, tad būkite pasiruošę persiorientuoti į kitus dalykus, nei rengėtės. Naujų darbų nepradėkite – palanku užbaigti didelį darbų ciklą. Tai bus geras laikas dirbti su informacija, dokumentais, mokytis, profesinėms konsultacijoms ir tobulinti darbo įgūdžius. Pirmadienį išaugs įvairių traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais įrankiais, ginklais, elektra. Tai nepalanki diena vyrams, vadovams, kariškiams, sportininkams. Galimi galvos skausmai be priežasties. Palanku rinkti vardą arba pavadinimą.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapne skraidyti, taip pat jei kas nors vardu pašauktų. Reikšmingi sapnai, regėti saulei tekant. Itin nepalanku sapne buvo kristi, atsidurti po žemėmis – gresia sunki liga. Medžius kirsti – artimo žmogaus mirtis, valtimi plaukti – jūsų gyvybei gresia pavojus.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – apsaugos praradimas, nuostoliai, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nužiūrėjimo požymis, nagą nusilaužti – gresia muštynės, katastrofa, vandens ant kelių netyčia užlieti – apkalbos, šmeižtas, šantažas. 

Geras ženklas: rytą keliskart nusičiaudėti – sėkminga diena, jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – sulauksite pagalbos, išvengsite klaidų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus aktyviai veiklai, naujų darbų pradžiai, tvarkyti piniginius ir turto reikalus: palankios visos spalvos, išskyrus labai tamsius tonus bei juodą.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis sudėtingas – galite sulaukti vadovybės kritikos (pasisaugokite savo viršininkų nemalonės). Geriau nieko svarbaus neplanuoti. Bus didesnė traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Tai ne pačios geriausios dienos – turėsite parodyti dvasios stiprybę. Verta atsiriboti nuo svetimos įtakos ir labiau pasigilinti į save. Skirkite šį savaitgalį sau – tai padės geriau save suprasti. Sekmadienis, pirmadienis nepalankūs susitikimams su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli. Ne laikas svarbiems susitarimams. Gauti pasiūlymai vargu ar bus naudingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis neramus – likite santūrūs bei atsargūs, ypač bendraudami su vadovybe, svetimais žmonėmis. Itin reikėtų vengti ginčų su sutuoktiniu, kelių policija (nepiktnaudžiaukite jų kantrybe), neprovokuokite vagių.

Vėžys (06 22–07 22). Šį savaitgalį kai kas keisis – ir požiūris į draugus, ir į meilę. Ko gero, aiškiau suprasite, ko norite ir kaip tai pasiekti. Pirmadienis daug kuo nepalankus – venkite konfliktų su viršesniais asmenimis, partneriais, sutuoktiniu. Ne laikas aiškintis santykius.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį išaugs gamybinio broko, taip pat įvairių traumų tikimybė. Būkite atidesni savo sveikatai.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį venkite avantiūrų, rizikingų sumanymų – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Vaikai tądien irgi gali pridaryti nenumatytų rūpesčių. Ne laikas ir ginčams, aiškintis santykius su savo pora.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis nepalankus kelionėms, tvarkyti atsakingus reikalus. Nerizikuokite kelyje ir nepraraskite saiko ką nors pirkdami, žadėdami ar bardami.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį gali tekti keisti planus dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių. Mažiau tądien žadėkite. Nerizikuokite kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tikėtinos nenumatytos išlaidos, baudos. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis žada nenumatytus pavojus. Geriau nesiimti atsakingų ar rizikingų darbų, niekur neskubėti ir su niekuo nesiaiškinti santykių.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis nepalankus jokiems reikalams, atsakingiems susitikimams. Dėl nenumatytų aplinkybių gali tekti keisti planus.

Žuvys (02 19–03 20). Nekoks metas – viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikitės, planuojate. Jei teks tvarkyti dalykinius reikalus, būkite apdairūs su dokumentais bei pinigais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą