Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 13 d.

Ketvirtadienį ko nors iš esmės naujo imtis nepatartina – verta atkreipti dėmesį į ankstesnius darbus. Gilinkitės ir į piniginius, turto reikalus: aiškės ankstesnės veiklos bei finansų planavimo klaidos. Tinka spręsti įsisenėjusias finansines problemas. Tiesa, jei sumanėte pasirašyti finansinį susitarimą, pinigus skolinti ar skolintis, skolą grąžinti, o taip pat dovanas teikti, turite spėti iki saulės nusileidimo.

Palanki diena kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Tiesa, nors ketvirtadienis ir puikus bendrauti, tartis, rengti susirinkimus, nepasiduokite pagundai kritikuoti, barti, venkite ginčų – labiau analizuokite savo klaidas, ieškokite būdų jas ištaisyti. Kai apims noras šiandien piktintis, prisiminkite, kad tai – „veidrodžio“ metas pagal Mėnulio kalendorių, kai kituose išvystame savo atvaizdą... Na, o jei šiandien niekam neturėsite pretenzijų, jei visi atrodys geri, gražūs ir protingi, reiškia, turite kuo didžiuotis: esate tobula asmenybė! Nuo 18 val. 36 min. prasidės nebepalankus metas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas jokiems įsipareigojimams bei jų vykdymui. Tai bus netikęs laikas užmegzti naujas pažintis, skolinti pinigus, o taip pat ir skolas grąžinti. Vakarą patartina vakarą praleisti savų, mylimų žmonių rate.

Būkite atidesni kelyje. Labiau pasaugokite telefonus, kompiuterius. Didesnė rankų traumų tikimybė. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai buvo susiję su ilgalaikiais planais, profesinėmis perspektyvomis, turtu, kelionėmis, meile. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos, praradimas. Grybai – pinigai. Varpelio skambėjimas – svarbūs pokyčiai reikaluose arba jausmuose. Patrankos šūvis – greitos vestuvės. Puiku buvo sapne garsiai dainuoti, girdėti audringus aplodismentus. Blogas ženklas: jei prieš jus žaibas (ryški šviesa, elektros iškrova) blykstelėtų – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi, pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegė – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis. Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė, sulyti saulei šviečiant – pasisekimas reikaluose. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis žada įvairius susitikimus, intriguojančius pasiūlymus. Galite išgirsti ir ilgai lauktą žinią iš toli. Iki vakario puikus laikas bendravimui, pažinčių užmezgimui bei atnaujinimui (romantiškų irgi). Vertėtų vakarą pašvęsti šeimai – taip bus geriau ne tik jūsų artimiesiems, bet jums patiems.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju – verta atidėti savo sumanymą. Gali atsirasti teisingas poreikis pinigus taupyti, investuoti tik į profesinius reikalus. Beje, galima netikėta dovana, senos skolos grąžinimas. Neaiškinkite vakare meilės santykių, nepatarinėkite su antrąja puse šeimos finansų.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį galimas geras persilaužimas, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus. Tiesa, galimi netikėtumai, kurie vers staigiai persiorientuoti. Kad ir kas nutiktų, neskubėkite reaguoti – ne laikas erzintis, pasiduoti emocijoms, kitaip greitai susipyksite. Tad likite ramūs, santūrūs, ir viską pavyks sėkmingai sutvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį sunkiais darbais neužsiimkite, juolab nesistenkite visko spėti, lėtinkite darbo tempus, beje, neskubinami reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija bei daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis žada staigmenas, nelauktus pasikeitimus. Ir tai bus tinkamas laikas kažką perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte? Bendravimui, kelionėms neblogas laikas, ypač jei esate saikingas, ramus asmuo, kurio nestebina jokie netikėtumai, pasaulio keistenybės. Priešingu atveju venkite jums nemalonių asmenų bei nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį jums nereikės jokių patarėjų – reikalo esmę perprasite patys geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Ir nebūkite tokie reiklūs artimiesiems – leiskite jiems pailsėti, atsipalaiduoti. Beje, ar nesate patys persidirbę? Gal verta reikalų tvarkymą paaukoti šeimos labui?

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis – sėkmės laikas. Vėl atgaunate gerą formą, vėl pasiruošę žygdarbiams. Nors verta ruošti erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai keisti nepatartina. Tinka kreiptis į įtakingą asmenį užtarimo, pagalbos. Tinkamas metas susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, taip pat kelionėms. Vakare neverta kur išvykti – geriau likti namie.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Vis dėlto viskas pavyks, tiesa, kiek kitaip, nei manysite. Tad spręskite susikaupusias problemas, tik neieškokite standartinių kelių – paprasti sprendimai nebus efektyvūs. Tinka spręsti skolų, mokesčių problemas. Vakare patartina vengti neprivalomo bendravimo. Būkite atidesni sveikatai.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet neskubėkite į juos atsakyti. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai – nepraleiskite geros progos taurinti santykius su antrąja puse. Ieškokite būdų sušvelninti įtampą namuose. Diena bus gera įvairiems susitikimams, susitarimams, tiesa, ne vakare. Vakaro susitikimai, pažintys, nors ir malonios, gali atnešti rūpesčių vėliau.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį turite būti atidūs savo savijautai – privalu labiau saugoti sveikatą. Tad nepersidirbkite. Ir nesiimkite pavojingų darbų, būkite atsargūs su instrumentais. Ieškokite ankstesnių klaidų darbe bei jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Tinka susitikti su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis.

Vandenis (01 20–02 18). Nors esate nusiteikę pakiliai, vis dėlto tai kiek rizikingas metas. Nesistenkite nieko nustebinti ar į save didesnį dėmesį atkreipti. Ir nepervertinkite savo galimybių. Pasikliauti sėkme irgi nevertėtų – paskutinę akimirką ji gali nusigręžti... Ir nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti: žingsnis į priekį – du atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį pasistenkite praleisti kuo ramiau ir paprasčiau. Siekite santarvės su vadovybe bei tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Kad ir su kuo bendrausite, venkite ginčų, nelaikykite savo nuomonės vienintele teisinga. Darbe venkite bet kokių konfliktų ir nesitikėkite deramo įvertinimo bei dėmesio sau. Verta baigti kažkada pradėtus darbus. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą