Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 8 d.

Antradienis – kritinis laikas dėl Mėnulio užtemimo Skorpiono ženkle, kuris maksimalią fazę pasieks 13 val. Vilniaus laiku (11 val. pagal Grinvičą). Užtemimas skatins sunkiai kontroliuojamą emocingumą, problemas, susijusias su godumu bei savininkiškumu, taip pat su pinigais bei turtu, gyvenamosios vietos pasirinkimu, šeimos santykiais.

Maždaug mėnesį netinka priimti lemtingų sprendimų šiose srityse – bus nepalanku investuoti pinigus, keisti gyvenamąją vietą, skirtis. Deja, dėl užtemimo įtakos bus sunku teisingai numatyti dabartinių sprendimų pasekmes – viskas gali pakrypti nenumatyta linkme, ir gauti rezultatai vargu ar jums patiks. Jautresnė bei pažeidžiamesnė taps gerklė, ryklė. Neskubėkite valgydami, gerai kramtykite maistą – išauga tikimybė užspringti. Užtemimas gali provokuoti įvairius susirgimus, susijusius su tonzilių padidėjimu, su balso stygomis, skydliauke. Galimi sprando skausmai. Tai verta atminti ne tik šią užtemimo savaitę, bet ir dar bent kelias.

Imkitės tik gerai žinomų darbų, nieko iš esmės naujo daryti nereikėtų. Būtina didesnė atida tiek darbe, tiek namie, tiek kelyje. Patartina atsiriboti nuo reikalų bei nemalonių žmonių – saugokite savo emocijas. Tai ypač svarbu bus vakare, kai prasidės itin sudėtingas laikas pagal Mėnulio kalendorių (nuo 16 val. 24 min.). Nesiaiškinkite santykių, pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis. Bus svarbu gerai išsimiegoti. Na, ir nepamirškite pasirūpinti savo turto saugumu. Diena nebus palanki romantiškoms pažintims bei pasimatymams, šventimams, pramogavimui. Labiau pasaugokite sveikatą bei ramybę. Didesnė nei paprastai konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai, suprasti reiktų tiesiogiai: jei po sapno liko gera nuotaika, juolab kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Tačiau blogai buvo regėti košmarą arba būti baltai apsirengus (skurdas, gėda), maudytis (liga), valtimi plaukti (nelaimė, netikėtos mirties grėsmė). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė, medžius – nauji draugai, globėjo įgijimas, lietų – pagijimas, apsauga. Jausti vėją, pačiam skraidyti, išvysti debesis, vaivorykštę – pagalba, globa. Blogas ženklas: jei sugestų vandens čiaupas, jei kaimynai vandeniu užlietų, taip pat jei kojos permirktų – nuostoliai veikloje, dulkių įkvėpti, čiaudėti, jei kas į akį įkristų – galite būti apgauti, suklaidinti, jei ant jūsų užkristų medžio šaka – galimos dramatiškos permainos gyvenime, nemalonumai darbe. Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis netikėtai imtų eiti – didelė sėkmė, rasti žaisliuką, kaukę, smulkmeną iš geltono metalo – painiavos, apgaulės atskleidimas, pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės ar kažko kito kenksmingo savo gyvenime, išvysti šviesius dūmus – apsaugos požymis. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – juoda, raudona, balta, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį būkite atidūs, kad niekas nepiktnaudžiautų jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į žalingą finansinę ar emocinę priklausomybę. Nepalanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nesileiskite išprovokuojami ginčui, konfliktui, ypač darbe – ilgam susipyksite bei įgysite priešų, trukdančių veikti bei įgyvendinti savo siekius. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite už kritiką ant artimųjų – jūsų ambicijos gali būti kiek per jautrios. Būkite atidesni sveikatai – šios dienos negalavimai gali būti rimtesnių ligų ženklas.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį galite be pagrindo nusivilti artimu, mylimu žmogumi, savo šeima, darbu. Paaštrės problemos dėl senos skolos – tai reikia spręsti gražiuoju ir kuo greičiau bent dalį skolos grąžinti. Gali atsinaujinti nesusipratimai ir su partneriais. Labiau pasaugokite darnius santykius su savo pora.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis sudėtingas dėl Mėnulio užtemimo. Šiuo metu sužinosite, kas tikrieji jūsų draugai – padės jums ir jūsų šeimai, na, o tie, kas jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kažkokio asmens šiandien susipyksite su artimaisiais – šio žmogaus derėtų vengti apskritai, per jį dar ateis nemažai problemų. Skubių reikalų tvarkymą atidėkite kitai savaitei.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį šefo derėtų vengti, jei išgirsite priekaištus, kaltinimus – nesiginčykite, dar labiau sugadinsite santykius ir beje, ilgam. Pasikalbėti apie savo karjeros ateitį laukite palankesnės progos. Na, o jei tarp jūsų ir tėvų tvyro įtampa, bus svarbu susitaikyti su tėvais, jei nenorite, kad santykiai ilgesniam laikui atšaltų. Derėtų suskubti taikytis ir su giminaičiu ar kaimynu, draugu.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį ieškokite kompromisų santykiuose su draugu ar partneriu iš užsienio. Ir nebūkite patiklūs su nepažįstamaisiais, įvairiais pareigūnais, ypač kelyje. Galimos problemos ir muitinėje. Na, o svarbesnius reikalus, susijusius su kelionėmis, užsieniu geriau atidėti kitai savaitei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį svarbių bei skubių reikalų tvarkymą atidėkite. Šiandien daug kas strigs vietoje – trūks jėgų bei sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais. Būtinas apdairumas piniginiuose, turto reikaluose – pasisaugokite, kad jūsų neįtrauktų į finansiškai nenaudingą reikalą. Ne laikas investuoti pinigus.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone. Ir mažiau save lyginkite su kitais bei nesukite galvos, ką kiti pasakys. Būkite itin atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namo, buto statybai ar įrengimui – jus gali apgauti. Kai kas gali pranešti jūsų sutuoktiniui apie jūsų „užklasinę veiklą“. Būkite apdairesni vairuodami ar eidami gatve.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį paskubinti reikalų tvarkymo tikriausiai patiems nepavyks, ir dabar to nereikia. Labiau pasirūpinkite sveikata – pats laikas apsilankyti pas gydytoją, jei negaluojate, kitaip jūsų susirgimas gali ilgam užsitęsti...

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį bus svarbus apdairumas tvarkant reikalus – pasisaugokite, kad nesąžiningas tarpininkas, partneris nesuklaidintų, neapgautų piniginiuose, turto dalykuose. Na, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti kitai savaitei. Siekite taikytis su artimaisiais, būkite atlaidesni savo vaikams.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis – bjauroka diena, kai viltys lieka tuščios. Ir kuo greičiau tai suprasite, tuo mažiau problemų patirsite. Tad pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes bei susidariusią situaciją. Svarbų reikalą, lemtingą apsisprendimą derėtų atidėti bent savaitei. Labiau pasisaugokite vagių bei pataikūnų.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį venkite daug kalbėti, juolab žadėti ar ginčytis. Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių ar mažai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški kelyje. Išauga tikimybė būti apvogtam transporte ar prekyvietėje. Savo automobilį taip pat reikėtų labiau nuo vagių pasaugoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą