Palmira Valentino dieną vadina kritine vienam Zodiako ženklui

Deja, šventinė Valentino diena išpuola kritiniu laiku prieš Saulės užtemimą. Tai laikas - kupinas nerimo, įtampos ir fatališkų klaidų, visiškai netinkamas švęsti, pramogauti, romantiškiems nuotykiams, užmegzti naujas romantiškas pažintis.  Tai paskutinė diena paskutinio, tryliktojo, Mėnulio mėnesio Rytų kalendoriuje, kai negerai ką nors pradėti, kurti planus ar aptarinėti būsimą veiklą. Nepalankus metas komandiruotėms, kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Netiks ir pasirašinėti atsakingų dokumentų, tvarkyti teisinių, biurokratinių reikalų.

Beje, atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją, dokumentus – galima stipriai apsigauti. Jau itin stipri Saulės užtemimo įtaka, tad galima lengviau pasiduoti iliuzijoms, pristigs ir savitvardos. Kad ir su kuo susidursite, kad ir ką patirsite, stenkitės išlikti ramūs bei santūrūs.

Šiandien gerai tvarkytis, švarintis, atsisakyti to, kas varžo, trukdo jūsų progresui. Tinka išsiskirti su jums nepriimtinais asmenimis, išnešti nereikalingus daiktus, valyti namus. Gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata, tad būkite atidesni vaikams bei seneliams, ligoniams. Bus didelė nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Bus jautresnės akys, labiau reikėtų pasaugoti ir kojas (gresia išsinarinti, išsisukti ir pan.). Būkite atsargesni ir su elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais – visiškai netinkamas laikas jų įsigyti. Patartina iškrovos dieta, venkite svaigalų. Pasistenkite visiems atleisti, su visais susitaikyti, tik savęs tame sąraše nepamirškite.  Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų, apgaulių, vagysčių tikimybė.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę. Sapnai susiję su jūsų šeimos, taip pat tautos ateitimi.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, ypač pieną, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas tvarkyti svarbius reikalus; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Mažiau planuokite – koks nors nevykęs atsitiktinumas gali pakeisti dienos planus. Tik nepykite ant savęs ar likimo, mokėkite su tuo susitaikyti. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas. Nesiimkite nieko planuoti ateičiai.

Jautis (04 21–05 20). Nenorėkite darbe susipykti su savo viršininkais, namuose su tėvais, sutuoktiniu. Tai blogiausias metas demonstruoti savo jėgą ir nepriklausomybę. Svarbaus klausimo sprendimą derėtų atidėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Teks atsakyti už per didelius norus, nepamatuotas pretenzijas veikloje, tvarkant piniginius ir turto reikalus – aplinkybės gali priversti grįžti į pradinį tašką, jei esate neverti to, ką dabar turite. Jus gali suklaidinti užsienietis ar žinia, gauta iš užsienio, tad neskubėkite apsidžiaugti ar išsigąsti.

Vėžys (06 22–07 22). Turite likti sąmoningi ir pasistengti nepakliūti į kritinę situaciją – saugokitės spąstų. Saugokite ir savo paslaptis, reputaciją, dvasios ramybę, sveikatą, turtą. Galimi nemalonumai dėl darbo broko, negrąžintos skolos. Didesnė konfliktų su kolegomis bei gamybinių traumų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Nesupainiokite, kas yra kas: ne viskas, kas netikę, taisytina, šalintina, bus kenksminga, o kas priimtina – naudinga. Ir nesiaiškinkite santykių su sutuoktiniu dėl vaikų auklėjimo, dėl kieno nors neištikimybės (verčiau pasirūpinkite gera sutuoktinio nuotaika).

Mergelė (08 23–09 22). Neskubinkite įvykių, nepraraskite kantrybės. Nereikėtų skubėti ir dirbant kasdienius darbus, atliekant dalykines užduotis – gresia traumos, nesėkmės per neatidumą, saugumo nepaisymą. Gali gesti ir darbo technika, automobiliai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jokių avantiūrų: nepervertinkite savo galimybių, nepraraskite jums būdingo įžvalgumo bei atsargumo – per didelis pasitikėjimas pakenks. Nereikėtų tikėti paskalomis apie mylimą žmogų ar sutuoktinį – galite susipykti, net išsiskirti be rimto pagrindo. Būkite šiandien atidesni, su kuo bendrauja jūsų vaikai, kaip leidžia jiems skirtus pinigus (galite sužinoti nuo jūsų slepiamus dalykus).

Skorpionas (10 24–11 22). Pakaks jaudulio dėl vaikų, gali atsinaujinti ir neišspręstas konfliktas su mylimu asmeniu. Mėginkite su jais bendrauti kaip su geriausiais, artimiausiais draugais – tai padės sprendžiant esamas problemas. Labiau pasirūpinkite tėvų sveikata.

Šaulys (11 23–12 21). Turėkite savo nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų, planų dėl išgirstų naujienų (ne viskas auksas, kas žiba – ne viskas teisybė, ką jums praneša aplinkiniai). Labiau pasisaugokite vagių, ypač viešajame transporte. Būkite apdairesni kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kritinis metas – galimi nuostoliai bei nusivylimai. Saugokite savo sveikatą ir turtą. Visiškai netinkamas metas pirkti brangių daiktų, skolinti pinigus ar priimti neteisėtas dovanas, patiems jas teikti. Nesiaiškinkite santykių su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18). Nepraraskite saiko, nepervertinkite savo jėgų. Nieko nauja nesiimkite ir venkite konfliktų – siekite įveikti pasipiktinimą. Neteiskite.

Žuvys (02 19–03 20). Nepalanki diena – taupykite jėgas bei laiką, atsirinkdami tik tai, kas svarbiausia, nes stigs jėgų. Dažniau kreipkitės pagalbos į draugus. Saugokite paslaptis bei turtą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą