Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 18 d.

Penktadienis dvilypis: būsite stiprūs, energingi, pakaks įkvėpimo bei entuziazmo įveikti net ir nemalonius darbus, sunkias užduotis, tačiau galite susidurti su netikėtomis kliūtimis, apribojimais. Tiesa, jei veiksite ne vieni, jums pavyks įveikti kilusias problemas, bet jei mėginsite savo jėgomis kažką išspręsti, priešinsitės kolektyvo valiai, nieko nepešite. Šiandien bus svarbu nesivelti į konfliktus, į galimas intrigas darbe.

Venkite svaigalų, neperdozuokite raminamųjų vaistų. Nemalonumai, išgyvenimai bei nuostoliai galimi per apsvaigusius žmones (nuo alkoholio, narkotikų). Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, ginklais. Diena nepalankesnė vyrams, kariškiams, asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, sportininkams. Bus didesnė konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Išgirstus žodžius reikėtų vertinti kaip patarimą. Kelionė, medžiai – geros permainos, norų išsipildymas, mirusieji – apsauga, sėkmė. Tačiau stikliniai indai, veidrodžiai (ypač kreivi) – apgaulės, vagystės. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus. Blogas ženklas: pamesti piniginę, kruvinai susižeisti, peilio ašmenis sulaužyti, daug dūmų išvysti. Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, rasti odinį ar medinį daiktą. Žvilgsnis į priekį: savaitgaliui rekomenduojamas aktyvus poilsis, tiesa, šeštadienį nepalankūs šventimai, rizikingos pramogos; šeštadienį patartini raudoni, rožiniai atspalviai, vengtina žalia; sekmadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos; pirmadienį palankūs sidabriniai, žydri atspalviai, vengtinos visos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį vadovaukitės principu: kuo mažiau – tuo geriau. Ir niekur neskubėkite, ypač dirbdami – kokybė dabar bus itin svarbu. Tvarkydami reikalus siekite konkretumo, aiškumo. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, apsinuodijimai.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį neskubėkite žadėti, įsipareigoti – turite būti tikri, kad tai, kas jums siūloma, ne avantiūra. Šiandien labiau tinka tvarkyti šeimos, vaikų reikalus, nei spręsti svarbias dalykines problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį, jei ilsėsitės, neapsiriksite, bent naujų problemų sau nesukursite. Nesiimkite atsakingų darbų, nevarginkite savęs bendravimu su nemaloniais žmonėmis. Labiau susitelkite ties artimųjų skundais – mėginkite suprasti jų nepasitenkinimo priežastis.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį neskubėkite džiaugtis naujienomis ar gautais pasiūlymais. Nepatartina žadėti, įsipareigoti – vargu ar pavyks tesėti šiandien duotą žodį. Nebloga proga nuoširdžiam pokalbiui su artimu žmogumi, vaikais – galite sužinoti, kas juos slegia, ko jie bijo.

Liūtas (07 23–08 22). Nors penktadienį magės kalnus darbe versti, tačiau nepersistenkite – kokybė neturi nukentėti, o ir pats darbas neturi atimti jėgų bei entuziazmo, kurio jums prireiks bendraujant su artimaisiais, o ypač sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Venkite didelių išlaidų, nepatartina ir pinigų skolintis.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį neverta rizikuoti ar piktuoju ko nors siekti – tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose. Būkite kantresni su aplinkiniais, o ypač su antrąja puse. Nesiimkite naujų sumanymų, nepriiminėkite jokių staigių sprendimų. Ir venkite maksimalizmo – norėdami daugiau, geriau, sugadinsite tai, kas dabar yra gerai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nepervarkite, dažniau ilsėkitės, imkitės nedidelių darbų, kuriuos galima greitai baigti, kurie suteikia nusiraminimą. Gali atsinaujinti užmirštas meilės ryšys ar užsimegzti naujas slaptas romanas. Tiesa, ši diena žada rūpesčius dėl neištikimybės.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį pasistenkite atsiriboti nuo įkyrių žmonių, bandančių jums kažką įpiršti, įkalbėti. Būkite principingi, sąžiningi darbe ir atlaidūs, geranoriški šeimoje. Siekite taikytis su sutuoktiniu. Sudėtingas vakaras. Nebūkite patiklūs, neatviraukite.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis apgaulingas: tarsi būsite kupini jėgų, optimizmo, tačiau susidursite su nenumatytais sunkumais. Pakaks povandeninių srovių, kurios veiks šios dienos įvykius, tad galite būti nunešti ne ten, kur tikitės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis – dvilypis metas, kai nesėkmė gali virsti laimėjimu ir atvirkščiai. Gali išryškėti slapti nesklandumai, paaiškėti užslėptos problemos veikloje, kontaktuose su partneriais. Apgaulės labiau tikėtinos per žmones iš toli.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį bus didesnė nelaimingų atsitikimų, nesusipratimų su artimaisiais tikimybė. Tad, jei nenorite tuščiai sugaišti laiko, daug neužsimokite, tuomet neturėsite pagrindo ir nusivilti. Stenkitės, kad jūsų namuose įsivyrautų taikios, ramios nuotaikos.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis keblus – galite įkliūti į pinkles. Mažiau žadėkite, mažiau pasitikėkite. Ir saugokite savo paslaptis bei nesidalinkite ateities planais – nei dalykiniais, nei meilės. Siekite taikytis su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Nerizikuokite kelyje. Venkite svaigalų, būkite atsargūs su aštriais įrankiais. Galimi įvairūs gedimai namuose.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą