Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 22 d.

Antradienis – rami, harmoninga diena, kai pasijuntame geresni bei doresni, įžvalgesni, net išmintingesni: viskas tampa aišku, paprasta ir miela. Imami suvokti svarbūs dalykai, sveikai ir blaiviai įvertinami poreikiai bei galimybės, savaime ateina žinojimas, ko reikia imtis, kad pasiektume išsvajotų dalykų. Auga pasitikėjimas savimi, savo autoritetu bei turima rankose valdžia.

Diena tinkama klaidų paieškai bei taisymui, darbų sisteminimui. Iki 10 val. 22 min. patartina baigti senus darbus. Vėliau galima imtis ilgalaikių planų kūrimo, tiks ir pradėti tuos darbus, kurių rezultatų nesitikime greitai išvysti. Bus palanku su partneriais, vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas. Šis metas – gera proga ir asmeninių, ypač meilės, šeiminių problemų sprendimui bei santykių su artimaisiais, mylimaisiais gerinimui – raskite laiko nuoširdžiam, pagarbiam pokalbiui, išsiaiškinkite, ko norėtumėte vieni iš kitų. Būkite tikri, kad rasite ir reikiamą žodį ir būsite teisingai suprasti, įvertinti.

Antradienį 10 val. 56 min. Saulė įeina į Šaulį, ženklą, apdovanojantį optimizmu bei išmintimi. Šaulys skatina labiau domėtis moralės, religijos klausimais, ieškoti autoritetų. Itin ima traukti tolimos kelionės, bendravimas su užsieniečiais, siekiant pažinti naujas kultūras, religijas. Bus prasminga rūpintis padėtimi visuomenėje, įtakos, autoriteto stiprinimu, veiklos plėtimu. Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga. Danties netekti – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis. Miškas – baimė, jame pasiklysti – atmintį prarasti, ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai. Blogas ženklas: jei gestų be priežasties ugnis, šviesa, jei namuose koks augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam. Geras ženklas: gauti dovanų kokį augalą, gėlę – sėkmė, netyčia apsiplikyti – išsivalymas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios visos ryškios spalvos, neįprasti deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį įsitikinsite, kad nėra to blogo, kad neišeitų į gera. Spręskite finansines problemas, aiškinkitės santykius su jums skolingais asmenimis. Tiktų ir patiems skolintis pinigus. Nepraleiskite progos aptarti nesklandumus jūsų meilės santykiuose su išrinktuoju (išrinktąja), su linkusiu pavyduliauti sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį gera proga ieškoti sąjungininkų, taikytis su partneriais ar sutuoktiniu. Palanku tvarkyti dokumentus, spręsti juridinius keblumus. Daugiau dėmesio skirkite savo porai. Tai meilės metas, tinkamas ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Dvyniai (05 21–06 21). Aplinkiniai jums jaus simpatiją, ir tai padės sprendžiant sudėtingas problemas antradienį. Aiškinkitės bendravimo nesklandumus darbe. Galbūt laikas smagiam vakarėliui su kolegomis – neatsisakykite gautų pakvietimų.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį jūsų nuotaikos puikios, o reikalai pasisuka geresne linkme (jei negimėte paskutinėmis ženklo dienomis). Gali pagerėti ir jūsų santykiai su vaikais, ir su mylimu žmogumi. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamosios vietos ar darbo pakeitimu, aptarinėti būsimas keliones.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį galima patinginiauti, tačiau moterims nereikėtų praleisti geros progos sutvarkyti reikalą, susijusį su jų pinigais, verslu. Palanku ieškoti ir tinkamesnės gyvenamosios vietos. Palankus metas ilgalaikiam pinigų investavimui, kredito ėmimui.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienio susitikimai, išgirstos naujienos gali netikėtai išspręsti seną problemą. Geras laikas bendravimui, kelionėms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis. Gera proga bus ir atgaivinti seną romantišką pažintį, kažkada nutrūkusį meilės ryšį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį spręskite materialines problemas – jums pakaks ne tik išradingumo, bet ir sėkmės. Beje, bus sveika ir paišlaidauti... Gera proga dovanai įteikti (ypač romantiškai).

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį geras laikas aktyviai veiklai – padarykite tai, kam seniai nesiryžote. Imkitės įgyvendinti senus sumanymus, pamėginkite padaryti tai, kas anksčiau nepavyko. Tai palankus metas vadovams, laisvai samdomiems darbuotojams. Gali pasisekti avantiūrose, azartiniuose žaidimuose.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – intymus, romantiškas metas. Nevarginkite savęs dalykiniais rūpesčiais, daugiau laiko praleiskite namie... Verta pradėti savaitgalį jau dabar, juolab, kad šiandien būdami su savais, praleisdami laiką su mylimu žmogumi pasijusite išties laimingi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį suteikite savo jausmams laisvę. Jei turite skubių, svarbių reikalų, ypač susijusių su pinigais ar jūsų vaikų ateitimi – verta tuo užsiimti. Beje, tai meilės siurprizų diena – galite netikėtai įsimylėti arba lengvai išspręsti konfliktą su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį dalykiniai, verslo susitikimai perspektyvūs. Gera proga koreguoti santykius su šeima bei savo šefu. Verta kreiptis su rimtu prašymu į vadovybę, priimti gautus pasiūlymus. Tai bus puiki proga vertingam pirkiniui savo namams.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį jūsų naudai gali išsispręsti svarbus klausimas. Tai geras laikas susitikimams su įtakingais asmenimis, potencialiais verslo partneriais, užsieniečiais. Kad ir kur pasirodysite, būsite deramai įvertinti, paliksite brandžios asmenybės įspūdį. Beje, flirtuokite atsargiau – kas jums svarbiau, kiekybė ar kokybė?

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą