Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 30 d.

Būsite darbingi trečiadienį. Tai sėkmingas laikas įtemptam protiniam darbui, loginių uždavinių sprendimui. Ką šiandien nutarsite – bus ilgam reikšminga. Puikus metas aptarinėti būsimus veiklos projektus su partneriais, šefu, kolegomis. Tiesa, ilgalaikiams įsipareigojimams, susitarimams, sandorių tvirtinimui tinkamesnė rytdiena iki pietų.

Ši diena sėkmingesnė moterims – dabar joms reikėtų priimti svarbius sprendimus, tiek asmeninius, tiek dalykinius. Vyrams bus svarbu labiau įsiklausyti į jų nuomonę, vykdyti jų pageidavimus – pagal senovės persų astrologiją tai tas metas, kai vyrauja moters valia, todėl dangus baudžia vyrus, tądien nuskriaudusius moterį. Sėkmingas laikas užmegzti arba atgaivinti dalykinius (taip pat meilės) ryšius, taikytis su žmonėmis, su kuriais buvote susieti bendro reikalo.

Palankus metas pirkti arba dovanoti akmenis talismanus, ypač kaip meilės simbolius. Geras metas ir įvairioms higieninėms, kosmetinėms procedūroms – palankios įvairios vonios, pirtys, tinka kirpti plaukus, nagus, daryti tatuiruotes. Sapnai iš antradienio į trečiadienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys, tuomet jie pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės, maudytis – apkalbos, žiemą matyti – liga, kraujas – katastrofos. Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės; druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei vandenį atjungtų; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą; vyrui moterį įžeisti, užgauti. Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tik iki pietų, nuo 13 val. 54 min. prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, pirma dienos pusė tinkama teisinių reikalų tvarkymui; palankūs mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį savaime viskas gerai išsispręs – neliūdėkite (ypač dėl mylimo žmogaus). Tad mokėkite laukti palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo, ypač dirbdami ar vairuodami automobilį. Tinkamas laikas konfidencialiems susitarimams.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis palankus – rizikingų dalykų neatidėkite rytdienai. Tiesa, jūsų avantiūra turi būti pamatuota, nes esant nesėkmei nuo atsakomybės neišsisuksite. Svarbų klausimą aptarkite su bičiuliais, kvieskitės juos pagalbon. Geras laikas užmegzti ir draugiškus, partneriškus ryšius – tai bus patikima atrama.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį tvarkykite įsisenėjusius reikalus. Prisiminkite senus planus, duotus įsipareigojimus darbe bei namie. Ko nespėsite – galite drąsiai atidėti rytdienai. Geras laikas moterims priimti svarbius veiklos sprendimus.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis palankus ir asmeninių problemų sprendimui, ir dalykinių reikalų tvarkymui, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis kiek įtemptas, vis dėlto mažiau jaudinkitės, ypač dėl kitų – pakaks, jei gerai atliksite savo pareigas. Neskubėkite nepagalvoję prisiimti atsakomybės už svetimus. Moterims palanku spręsti problemas, susijusias su skolų grąžinimu, su nesėkminga investicija, su kredito grąžinimu.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis palankus bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, ieškoti patikimų partnerių, tartis, derėtis. Ir atidžiau įsiklausykite į sakomus dalykus. Nebloga proga rimtam pokalbiui su sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį elkitės kukliau, mokėkite priimti kritiką. Itin svarbius susitarimus, reikšmingų dokumentų pasirašymą geriau atidėti rytdienai. Labiau gilinkitės į detales – taip geriau suvoksite reikalo esmę ir mažiau klaidų padarysite. Neskubėkite šiandien daryti išvadų. Palanku pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Tinkama proga moterims pareikalauti atsakyti už savo veiksmus iš žmogaus, kurį mylite – tegu ištesi savo pažadą.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį būkite tikri, kad jumis daug kas žavisi, jums daug kas simpatizuoja. Mokėkite aplinkinių dėmesiu pasidžiaugti bei pasinaudoti (moterims tai itin seksis). Diena nėra tinkama aktyviai veiklai. Darykite tai, kas savaime pavyksta. Palanku tvarkyti šeimos reikalus, spręsti problemas, susijusias su gyvenamosios vietos pakeitimu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – daug kuo sėkmingas metas, tad mažiau kalbų – daugiau darbų. Palanku aptarinėti svarbius klausimus su vadovybe, tinka rengti pasitarimus. Tiesa, įsipareigoti raštu geriau rytoj. Gali megztis slaptas tarnybinis romanas. Palankus metas vyresnio amžiaus moterims romantiškoms pažintims.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį tinkamas metas finansinių problemų sprendimui. Palanku skolintis, imti kreditą. Keliones patartina atidėti rytdienai.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį pasistenkite kuo daugiau nuveikti, susitikti su reikalingais žmonėmis, pasikalbėti svarbiais klausimais, ypač susijusiais su bendradarbiavimu. Geras metas moterims, vadovaujančioms dideliam kolektyvui ar turinčioms gausias šeimas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą