Palmiros horoskopas penktadieniui, gruodžio 2 d.

Penktadienis – nepalanki, įtempta, paini ir apgaulinga visa diena, nors pirma dienos pusė iki 14 val. 3 min. itin problemiška. Tai iliuzijų metas, kai situacija atrodo arba geresnė, arba blogesnė nei iš tiesų. Tad geriau nieko nevertinti, nepriimti atsakingų sprendimų. Gali stiprėti intrigos, aktyvėti sukčiai, apgavikai, aferistai.

Aiškės ir nemalonios tiesos, ypač susijusios su pinigais, ryškės nenumatyti kliuviniai, dėl to gali tekti atsisakyti dabartinių ketinimų. Gerų naujienų tikėtis nereikėtų, net jei tokias išgirsite, labai nesidžiaukite, verčiau susimąstykite: ar tai ne iliuzija, gal tai apgaulė, likimo pokštas? Kad ir ką sužinotumėte, kad ir kas įvyktų, nepamirškite, jog kompromisai – ne išeitis: nepataikaukite nei sau, nei kitiems. Tai laikas, kai reikia likti švariam, sąžiningam. Šiandien reikia vengti įsipareigojimų – tiek reikaluose, tiek meilėje (taps svarbu nepainioti meilės žaidimų su dalykiniais reikalais, o kiekvienos rodomos simpatijos nelaikyti meilės ženklu). Kita vertus, šiandien itin svarbu ramybė, tad likite taikūs, venkite ginčų.

Svarbesniems susitikimams, reikalams kiek palankesnė antra dienos pusė po 14 val. Beje, tai karminio atpildo metas, kai gauname tai, ką artimiausiu metu buvome užsitarnavę. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius ir šunis – tai pagalba iš aukščiau, blogai – kitus gyvūnus. Paukščiai – negera, liūdna žinia. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali išaiškėti. Jei regėjote artimuosius – gresia nelaimė, pasisaugokite neapdairaus žingsnio. Blogas ženklas: jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą, valgyti paukštį, kiaušinius, pakelyje rasti žuvusį paukštį – laukia nesėkmė, greitai ar nuolat išsitepti – vidinės nešvaros, nesąžiningumo požymis, jei viskas iš rankų kristų, rankose lūžtų, pamesti raktus – nelaimė, liga, išpilti šiukšles ne vietoje, išberti kruopas, miltus prapilti – gresia liga. Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, rasti daug panašių metalinių daikčiukų – nelaukta laimė, paberti lesalo paukščiams (vyrams per kairįjį petį, moterims per dešinįjį, o kairiarankiams atvirkščiai). Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartina vengti didelių išlaidų, audringų pramogų; šeštadienį palankūs tamsūs tonai, vengtinos šviesios spalvos; sekmadienį palanki žalia, vengtina juoda; pirmadienį palanki tamsiai raudona, geltona, vengtinos šviesios spalvos,

Avinas (03 21–04 20). Nors įtaka iš šalies dažniausiai bus žalinga, tačiau ir savimi pasikliauti rizikinga. Pirmas įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai dažniausiai bus klaidingi – tad svarbiausia bus neskubėti bei tikrinti jus pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite savo reputacija bei sveikata ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis – sunki diena ir emociškai, ir fizikai, labiau save pasaugokite. Deja, galite pasijusti sukaustyti, apriboti gautų naujienų, susiklosčiusių aplinkybių, bejėgiai prieš savo vaikus, sutuoktinį ar šefą. Taip iš tiesų ir bus, jei iš karto sureaguosite, jei imsitės kokių nors veiksmų.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį netikėti likimo kaprizai gali sugriauti jūsų stabilumo pagrindą. Vis dėlto, jei neskubėsite nieko spręsti ir atidėsite (jei tik galite – mėnesio viduriui), situacija išsispręs jūsų naudai. Netikėkite gražiais pažadais, labai nepasikliaukite draugais.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį nebus lengva – gresia nusivylimai bei nuoskaudos, kita vertus, jumis irgi gali nusivili aplinkiniai, ypač šefas arba tėvai. Būkite itin atidūs atlikdami savo užduotis – galite padaryti klaidų, kurios atneš ir nuostolių. Patartina nepriimti svarbių sprendimų šeimoje, ne laikas įsipareigoti darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis ar dalykiniais partneriais, tačiau ir patys save galite suklaidinti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra (širdies reikaluose tai itin aktualu).

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį būsite linkę į neobjektyvius vertinimus – arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite. Darbe būkite itin atidūs su gaunama informacija, dokumentais, taip pat instrumentais. Ir mažiau vilkitės naudos bei sėkmės iš gautų pasiūlymų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nieko rimto nesiimkite – vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus bei veiksmus. Būkite nuoširdesni sutuoktiniui, be reikalo neįtarinėkite. Kita vertus, būtent šiandien gali atsiskleisti neištikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti bent jau antrai dienos pusei. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų – ypač kolegas bei artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį galimos nemalonios staigmenos, bet jūs sugebėsite rasti greitą bei tinkamą išeitį. Draugais, padėjėjais labai nepasikliaukite – jie gali suklaidinti, supainioti bei dar labiau komplikuoti planus. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nepatartina tvarkyti skubių reikalų – tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kas pervertina savo galimybes bei yra pernelyg daug užsibrėžę. Nepalanku tvarkyti piniginius, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusius reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį nesigailėkite to, kas prarasta – galvokite apie ateitį. Tiesa, mažiau fantazuokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tai tikrai galėsite įgyvendinti. Atidžiau vairuokite. Pasisaugokite vagių bei liežuvautojų.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos – bus sunku teisingai susiorientuoti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, o ypač jausmams brangiai atsieis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą