Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 6 d.

Antradienis – ne visai suprantamų poelgių metas. Ne viskas tądien bus taip, kaip pažvelgus atrodytų, kaip diktuotų logikos dėsniai. Tądien mums gali labiau prisireikti aplinkinių palaikymo, asmeninių nuopelnų patvirtinimo. Dėl neteisingai suprasto pareigos jausmo gali kilti poreikis nuveikti kažką nepaprasto, siekiant įrodyti, koks aš esu geras, naudingas, kiek daug sugebu...

O šiandien kaip tik nereikia išsišokti, atkreipti į save dėmesio. Beje, netiks ir ko nors naujo ieškoti, imtis. Verta nebent gilintis į senus darbus, seną informaciją. Beje, gali tekti priimti sprendimus neturint pakankamai žinių. Atsargesniems reikėtų būti ir su gaunama nauja informacija, ypač iš užsienio. Patartina būti kritiškesniems bendraujant su užsieniečiais apskritai. Tolimoms kelionėms irgi nepalankus metas. Dirbant gali pristigti atidos. Tikslinga dirbti su atidėtais, užvilkintais darbais. Atsakingų darbų galima imtis, tiesa, neskubant, – greičiau pavargsite, darysite klaidas, tad dažniau pailsėkite. Dažniau konsultuokitės profesiniais klausimais. Beje, pirma dienos pusė palanki mokymuisi, žinių atnaujinimui.

Šiandien nepalanku aptarinėti veiklos plėtros klausimus. Rytmetys nepalankus kreiptis į socialines tarnybas jums svarbiais klausimais. Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbesni moterims, jie pildysis per mėnesį. Buvo palanku regėti kovą, ginklus, kraują – tai pergalė, iškilimas. Blogas ženklas: jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti kruvinai, jei dantenos imtų kraujuoti. Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana, jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis – intriguojančių susitikimų bei pažinčių metas, tiesa, nebūtinai naudingų. Neskubėkite pasirašinėti finansinių dokumentų – viską tikrinkite. Būkite taktiškesni bendraudami su antrąja puse.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį pasikliaukite savo jėgomis bei išmanymu, tiesa, be reikalo nerizikuokite. Likite atidesni pasirašinėdami svarbius popierius bei vairuodami automobilį. Beje, venkite pasiduoti aplinkinių įtakai – turėkite savo nuomonę.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – tinkama diena konfidencialiam reikalui sutvarkyti. Beje, svarbiausi dalykai įvyks neplanuotai – tad netyčia, atsitiktinai galite išgirsti naudingą informaciją, reikalingą įspėjimą.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienio antra pusė, vakaras neblogas laikas apgalvotai avantiūrai ar nereikalingo romantiško ryšio nutraukimui. Dažniau tarkitės su artimaisiais, bičiuliais. Tinkama proga rasti geresnį tarpusavio supratimą su kolegomis.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį galite išgirsti svarbių naujienų, kurios privers imtis ne visai malonių veiksmų. Na, o darbe tempai, kaip ir įtampa, šefo reikalavimai, vis labiau augs. Nors tai į naudą, nes privers jus sugalvoti kažką ypatingo.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį verta svarstyti gautus veiklos pasiūlymus – jie bus naudingi, nors ir ne iš karto. Kad ir ką veiksite, būkite tikslesni, siekite aiškumo, konkretumo. Galimas netikėtas romantiškas susitikimas su žmogumi iš jūsų praeities.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis tinkamas kuo aktyviau spręsti mokesčių, draudimo problemas. Vakare būkite atsargesni dirbdami su technika. Tai ir ne pats geriausias metas įrodinėti teisybę aplinkiniams, o ypač sutuoktiniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį suprasite, kas jums naudinga bei ko išties reikia. Galimi geri, nors ir netikėti pasikeitimai santykiuose su partneriais (tiek dalykiniais, tiek asmeniniais): žalingi ryšiai gali net iširti, o naudingi, geri – sustiprėti.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį, nors jūsų idėjos bus pripažintos, tam tikra kritika bei pretenzijos tiek iš artimųjų, tiek iš kolegų ar šefo neišvengiamos (vakare itin). Būkite atidesni tvarkydami darbo reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ši diena bus ramesnė, jei sieksite su visais paprasto nuoširdaus bendravimo. Na, o mėginimai kažką pamokyti, moralizuoti jūsų gerąsias pastangas sužlugdys. Labiau pasirūpinkite savo vaikų reikalais. Kai nieko gero nesitikėsite, viskas pasikeis naudingesne linkme.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį pasistenkite į save neatkreipti kitų dėmesio – būkite kuklesni, taip pat taupesni. Ne laikas rizikuoti pinigais, sveikata. Vakare nevarginkite savęs jokiais rūpesčiais, eikite anksčiau ilsėtis.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis – aktyvios veiklos, svarbių pokalbių metas. Ir jums pasiseks, jei nebūsite kategoriški, vengsite ginčų. Svarbių susitikimų bei susitarimų neatidėkite rytdienai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą