Palmiros horoskopas pirmadieniui, gruodžio 12 d.

Pirmadienis – emociškai kiek įtemptas laikas, tačiau geras imtis atsakingų profesinių užduočių. Palanku sisteminti turimą informaciją bei dokumentus. Labiau atsiribokite nuo svetimų – patartina bendrauti su savais. Nederėtų pasiduoti kitų nuomonei ar įtakai.

Tai nebus palankus metas žadėti, įsipareigoti, piniginius, turto reikalus tvarkyti, pinigus skolinti ar grąžinti. Tiesa, diena tinkama kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli, vėlgi, jei tai ne nauji pažįstami. Iki 19 val. 30 min. nebus pakanku užmegzti naujas pažintis, intensyviai bendrauti su mažai pažįstamais asmeninis. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei sėkme karjeroje. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai. Blogas ženklas: nukristi, einant už kažko užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas savaime užsidegtų. Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krentančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės). Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas sunkiems, nemaloniems darbams įveikti; patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis palankus kūrybinei veiklai. Sėkminga diena „freelanceriams“. Galimi geri pasiūlymai veiklai, tiesa, neskubėkite atsakyti – atidėkite tai kitoms dienoms.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis nebus tinkamas aktyviam reikalų tvarkymui. Geriau tądien daugiau laiko praleisti namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis tinkamas vykti į keliones, komandiruotes. Vakaras tinkamas bičiuliškiems susibūrimams.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį neverta spręsti finansinių nesklandumų darbe, netinka ir kažko prašyti iš vadovybės.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį galima imtis aktyvių veiksmų sprendžiant jums svarbų klausimą, tiesa, jei tai darysite vieni, neieškosite svetimos pagalbos.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis nėra gera diena bendravimui, susitarimams. Tai laikas, kurį geriausia pašvęsti sau. Jei yra galimybių, patartina dirbti iš namų. Bet kokiu atveju, nepersidirbkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis žada tam tikrus apribojimus veikloje – ne laikas su vadovybe aptarinėti jums svarbių klausimų. Vakare patartina pasitarti su draugais jus varginančiu klausimu.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis tinkamas imtis atsakingų užduočių darbe. Galite gauti gerų patarimų, pasiūlymų. Tiesa, diena nėra tinkama įsipareigoti.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis padės atgauti ramybę bei rasti tinkamą išeitį kebliame reikale. Atsiras pagalbininkų, tiesa, šiandien viską darykite vieni. Palanki diena kelionei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis kiek įtemptas, tačiau tai netrukdys veiklai. Galite imtis sudėtingų darbų, tik venkite įsipareigojimų.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis netinkamas intensyviai veiklai, tad sunkių darbų neplanuokite. Vakaras palankus susitikti su žmonėmis, galinčiais pagelbėti svarbiu jums reikalu.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas imtis atidėtų, užvilkintų darbų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą