Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 15 d.

Ketvirtadienį aiškumo padaugės, vėl viskas ims grįžti į savo vietas. Tai gerų sumanymų metas – ieškokite išeities iš anksčiau susidariusios keblios situacijos: jums pavyks suderinti kilusius prieštaravimus.

Spręskite sudėtingus klausimus – pavyks rasti naują išeitį, susitarti dėl svarbių dalykų. Tiks grįžti ne tik prie senų problemų, bet ir prie neatliktų darbų, pamirštų sumanymų, siekiant juos atgaivinti, patobulinti, suaktualinti. Tinkamas laikas diskutuotinų klausimų aptarimui, deryboms. Šiandien palanku pirkti laikrodžius, veidrodžius, brangakmenius, paukščius. Likite pakantūs bei draugiški, stenkitės apie kitus blogai negalvoti, neapkalbinėti. Patartina dažniau uždegti ugnį. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį galėjo būti susiję su neigiamais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo juodai baltas ar girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai buvo girdėti muziką – globa, apsauga, skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai. Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa išsijungtų. Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios ryškios, šviesios, šiltos spalvos, ypač purpuriniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis tinkamas tvarkyti skubius dalykinius reikalus. Tikrinkite senus darbus, ieškokite klaidų, taisykite jas.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį, kad ir ko imsitės, pasieksite puikių rezultatų. Šios dienos veiksmai sustiprins jūsų pozicijas. Nepraleiskite progos pasiaiškinti rimtus klausimus su savo vaikais.

Dvyniai (05 21–06 21). Gal esate kiek nuliūdę ar nusivylę, tiesiog pavargę, gal ne viskas einasi taip sklandžiai, kaip norėtųsi? Kol kas teks su tuo susitaikyti. Tad ketvirtadienį reikalų neskubinkite, imkitės nebaigtų, nepavykusių reikalų.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis palankus pokalbiams apie pribrendusias problemas darbe – pavyks rasti anksčiau nepastebėtų būdų jų sprendimui. Jei tektų aiškintis santykius su mylimu žmogui, sutuoktiniu, pasistenkite nemeluoti – gana greitai viskas paaiškės.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį savo pasieksite darbu, atkaklumu, užsispyrimu. Tiesa, nereikėtų tikėtis dėkingumo, deramų įvertinimų – galimi net priekaištai. Tik nesivelkite į ginčus, nors išgirsta kritika bus smulkmeniška, nemaloni ir ne visai teisinga. Tinka rinktis iškrovos dietą.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį būsite populiarūs ir visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų. Dabar tapsite padėties šeimininkai, tad nebegaiškite veltui laiko, griebkite ir tvarkykite svarbius reikalus. Beje, svarbius reikalus tvarkant derėtų dažniau su kitais pasitarti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį bus svarbu taupyti jėgas bei laiką. Nepersidirbkite – imkitės neatidėliotinų reikalų. Pirma dienos pusė palankesnė. Vėliau geriau nebevarginti savęs sunkiais darbais bei bendravimu. Tiesa, tiks spręsti konfidencialius klausimus.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį laukia geros permainos, atveriančios naujas galimybes. Nors šiuo metu nesate patiklūs, būkite tikri, kad dabar gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai vėliau bus perspektyvūs.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis atneš gerus pokyčius, kai pralaimėjimas, nusivylimas virsta nauda. Bus svarbu išnaudoti savo partnerių galimybes – verta derėtis, prašyti, susitaikyti bei prisitaikyti. Ir nesvarbu, kas ką pagalvos ar pasakys.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį imkitės drąsių sumanymų, tiesa, jie turi būti gerai parengti. Viskas išsispręs jūsų naudai, jei vengsite erzintis dėl niekų bei galimų kliuvinių, užvilkintų reikalų ir pan.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį bus nelengva savo pasiekti. Nebent turite gerų draugų, įtakingų ar tiesiog sumanių patarėjų, pagalbininkų. Vis dėlto geriau nerizikuoti sprendžiant profesines problemas. Pirma dienos pusė sėkmingesnė.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nederėtų veltis į konfliktus, konkurencinę kovą. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaikys kiti. Mokėkite nusileisti: tam tikra auka reikalinga – ji atneš gerų permainų. Palanki proga ir taikytis su priešais – ieškokite kompromisų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą