Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 20 d.

Prasideda esminių permainų metas: šią savaitę bus svarbu neskubėti, viską apgalvoti, tikrinti – nesielkite pagal įprotį, seni metodai gali nepasiteisinti, tad prašausite.

Antradienis – pasyvus metas, kai svarbu vykdyti savo pareigas, kai dera paklusti, nusileisti, taikytis. Negerai pyktis – o šią dieną nesutarimai galimi dėl niekų, dėl smulkmenų, tad venkite nereikalingų pastabų, kritikos, priekaištų. Itin pasitarnaus saiko jausmas, išmanymas – kažko rimto imkitės tik pasvėrę, ar eisite iki galo, ar pajėgūs ilgam įsipareigoti. Dažniau konsultuokitės, išklausykite įvairias nuomones, stenkitės būti gerai informuoti – tai painiavos metas, kai lengva suklysti, apsigauti, kažką lemtingai supainioti. Beje, rūpesčiai, nesėkmės tądien per smulkmenas – maža klaida gali išjudinti problemų laviną. Kažko iš esmės naujo imtis nereikėtų. Patartina užsiimti nebaigtais darbais. Diena nepalanki aktyviai veiklai, svarbių sprendimų priėmimui, įvairiems susitarimams, darbui su informacija. Ją reikėtų itin kruopščiai tikrinti. Neskubėkite nieko pasirašinėti, žadėti, įsipareigoti – tai arba bus neįvykdyta, arba atneš priešingus rezultatus, nei tikitės. Saugokitės apgaulių, vagysčių. Visur būkite atidesni – galite pamesti svarbius daiktus, dokumentus. Bendraujant svarbu likti korektiškiems, nieko neužgauti, ypač bendraujant su artimaisiais. Bus svarbu daugiau dėmesio skirti šeimai, sutuoktiniui. Nemažai problemų gali kilti ir dėl transporto – pasiruoškite vėlavimui. Nepalanku vykti į keliones. Beje, išaugs transporto priemonių gedimo tikimybė. Labiau pasaugokite telefonus. Nepalanku juos pirkti. Netiks šiandien pirkti ir transporto priemones. Nepatartina priimti dovanas, pirkti vertingus daiktus. Netinkamas laikas iškrovos dietoms, ypač badavimui. Tiesa, nepatartinas riebus, aštrus, keptas maistas, stiprūs svaigalai. Bus didesnė konfliktų, autoavarijų, traumų (rankų itin) tikimybė. Antradienį 16 val. 33 min. Jupiteris sugrįš į Avino ženklą, kuriuo judės iki 2023 m. gegužės 16 d. Tai bus kūrybingas metas – daug įkvėpimo, daug jausmo, meilės. Tai puikus laikas menininkams bei žmonėms, susijusiems su menais, jų plėtojimu. Ši Jupiterio padėtis skatins visuomenėje individualizmą, tačiau ir stiprins asmeninę atsakomybę už tai, kas vyksta valstybėje. Šiuo metu derėtų vengti karštakošiškumo priimant svarbius gyvenimiškus sprendimus bei mokytis kompromisų. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai vandenį, maistą. Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, nukristi, ypač į purvą. Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį tiktų nešioti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį – liūdnokas metas, netinkamas bendravimui, reikalų tvarkymui. Šią sunkią dieną pasistenkite atsiriboti nuo tuščių rūpesčių bei svarbių reikalų. Rytdiena jau bus palankesnė.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – klaidų metas. Nepriimkite atsakingų sprendimų bei būkite atidūs atlikdami svarbias užduotis, vairuodami automobilį. Gali netikėtai paaiškėti nuostolių priežastis. Gresia vagystės.

Dvyniai (05 21–06 21). Gautų dalykinių pasiūlymų neskubėkite vertinti. Kol kas neverta prisiimti atsakomybės už svarbų reikalą. Venkite dalykinių konfliktų – pasistenkite prisiderinti prie vadovo reikalavimų, kolegų pageidavimų.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį svarbus sumanymas gali sužlugti dėl atsitiktinumo, menkos klaidos. Nepasikliaukite patarėjais bei nesivadovaukite autoritetų nuomone. Taip pat būkite atsargesni su užsieniečiais bei jų skleidžiamomis idėjomis veikloje, religijoje, filosofijoje. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis gana slegiantis, kai geriau daugiau laiko praleisti namuose ir atsiriboti nuo aplinkinių. Nors galite išgirsti netikusias naujienas, neskubėkite tuo patikėti, – ne viskas pasitvirtins. Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai dirbant, kur nors vykstant.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį nepraraskite objektyvumo bei saiko – tai pagelbės ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Nors reikėtų siekti kompromisų, bus pavojinga pasiduoti svetimai įtakai. Geriau niekam nieko nežadėti. Netikėkite paskalomis apie sutuoktinį. Pasisaugokite vagių, nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį kuo labiau stengsitės viską suplanuoti, tuo labiau irs, painiosis reikalai – viskas atvirkščiai. Galite susidurti su logiškai nepaaiškinamais dalykais veikloje – nepykite, šiandien labai svarbu kantrybė. Verta atsiriboti nuo nereikalingų darbų bei žmonių.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – sudėtinga, paini diena. Apgaudinės ir intuicija, ir blaivus protas – tad neskubėkite veikti, o atsakingo sprendimo priėmimą atidėkite (geriau kitai savaitei).

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį mažiau klausykite, kas ką šneka, ypač apie jūsų artimuosius – tai pasės nereikalingus įtarimus. Venkite ginčų su šefu, valdininkais, teisėtvarkos atstovais bei savo tėvais. Vakare būkite kantresni bendraudami su vaikais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį venkite impulsyvių vertinimų bei sprendimų, ypač kuriuos išprovokuos paskutinės naujienos – tai sugedusio telefono laikas. Nepasirašinėkite svarbių dokumentų ir nesišvaistykite pažadais bei venkite atsitiktinių žmonių. Pasisaugokite vagysčių transporte, prekyvietėse. Didesnė avarijų kelyje, rankų traumų ką nors veikiant tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį netvarkykite svarbių darbo reikalų. Netinkamas laikas ir susitikimams su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Pasistenkite dažniau nusileisti artimiesiems, ypač vyresniems šeimoje. Pasaugokite savo paslaptis, taip pat dokumentus, telefonus, automobilį.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nesivelkite į avantiūras – tai apgaulių, nuostolių diena. Galimi nemalonumai ir dėl vaikų – tačiau ne laikas kategoriškam pokalbiui. Apskritai pastangos pamokyti, patarti liks tuščios.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą