Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 22 d.

Ketvirtadienis – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Baigiasi Mėnulio mėnuo, tad derėtų atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nesiimti nieko svarbaus. Netiks ką nors nauja pradėti veikloje, ne laikas ir planuoti būsimus darbus bei asmeninius įvykius, nepalanku užmegzti naujas pažintis.

Nerizikuokite – laikas nėra tinkamas avantiūroms. Derėtų užbaigti atidėtus darbus, vykdyti per mėnesį užmirštus įsipareigojimus, grąžinti senas skolas. Bus nepalanku įsipareigoti, žadėti, tartis, taip pat investuoti pinigus, pirkti kažką vertingo. Netiks rengti ir šventes, pobūvius. Nepalankus metas ir romantiškiems pasimatymams. Išaugs nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga, danties netekimas – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos, miškas – atminties praradimas. Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonai ateitų, purvu netyčia išsitepti. Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, kokį pasodintą augalą. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nepervertinkite savo galimybių – net jei pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti netinka: galite jį sugadinti, ir ateityje jis virs neperspektyviu. Labiau pasigilinkite į savo veiklos (bei asmenybės) trūkumus – šiandien bus naudinga su problemomis pakovoti.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis sudėtinga diena – gali pablogėti savijauta, sutrikti reakcija, net pristigti kantrybės, savitvardos. Nervinsitės dažniau be pagrindo ir tuo iš tiesų tik pabloginsite situaciją. Tai traumingas, avaringas, konfliktinis metas.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį verta atsiriboti nuo išorinio pasaulio. Nereikėtų stengtis visur pabuvoti, viską įvertinti. O teisti, smerkti apskritai nereikėtų. Likite kantresni bendraudami su aplinkiniais, o ypač su savo pora.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Dėl to galimi ir nesusipratimai darbe, įvairios traumos, avarijos. Labiau pasaugokite sveikatą. Palankios iškrovos dietos.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nieko rimto nesiimkite – tai nepasiteisins. Nesiveržkite į priekį, nesivelkite į avantiūras: ko taip norisi šiandien, nebūtinai norėsis ryt. Būkite atidesni vaikams – gali kilti rūpesčių dėl jų elgesio ar sveikatos.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį svarbus reikalas gali būti atidėtas – ir tai tik į naudą, tad nesistenkite paskubinti įvykių. Dabar reikia ramiai palaukti, susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui – jūsų rezervai didesni, nei dabar manote!

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį verta dažniau patylėti – šiuo ypatingu metų laiku žodžio magija galinga, deja, tądien sunkiai kontroliuojama: išskris žvirbliu, grįš mamutu (dinozauru?). Netikęs žodis griaus, nutrenks į praeitį, į senus negerus (gal net dinozaurų?) laikus... Deja, netikę prisiminimai gali nemenkai apkartinti artimiausias dienas, ypač šeštadienio vakarą.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį ne viskas bus taip paprasta, kaip atrodys. Ieškokite užslėptų trūkumų, nematomų silpnų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių bei jėgų praradimo priežastis. Netinkamas laikas susitarimams, sandoriams. Būkite atidesni kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį būtina viską vertinti sąmoningai, ramiai. Nepagalvoję nieko nesiimkite. Nors šiandien apskritai nederėtų niekuo svarbiu užsiimti... Galite būti labiau įsitempę, net agresyvūs, tačiau kovą pradėti tuščia. Labiau pasaugokite savo reputaciją bei sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį pasistenkite nesukelti kvailų įtarimų, su nieko darbe nesusipykti (darbe itin). Geriausia vengti bendravimo: būsite gana pasiduodantys įtaigai bei pernelyg atviri neigiamai aplinkos įtakai. Daugiau laiko praleiskite savo namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį ne laikas ką nors keisti: vienintelės šiandien palankios permainos – tai atsisakymas ko nors žalingo, to, kas stabdo jūsų progresą. Svarbių sprendimų priėmimą atidėkite kitai savaitei.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį galite ne tik jūs būti neobjektyvūs savo šefui, bet ir jis jums. Kad ir ką išgirsite, neskubėkite džiaugtis ar išsigąsti: geri pasiūlymai – tušti, o gąsdinimai bus greitai pamiršti. Būkite tądien pakantesni artimiesiems.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą