Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 7 d.

Šeštadienis iki 16 val. 4 min. sudėtingas – tęsis kritinis Mėnulio pilnaties metas, kai vyrauja didesnė įtampa ir nėra paprasta kontroliuoti emocijas. Venkite bendravimo su jums nemaloniais žmonėmis, nesiaiškinkite su niekuo santykių. Verčiau užsiimkite tvarkymosi darbais.

Vakarop prasideda ramus taikymosi metas, puikus bendravimui, dovanų tiekimui. Vakaras bus palankus ramiems šventimams, saikingam pramogavimui.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški, pildysis greitai. Puiku, jei sapnavote paeiliui kelis sapnus – geros permainos. Puiku buvo regėti dangų, ugnį, dangaus šviesulius, vaivorykštę, debesis, pačiam danguje skraidyti, vėją jausti – sėkmė, pagalba, apsauga, medžius – naujos pažintys. Blogai maudytis – liga, plaukti valtimi – pavojus gyvybei, tačiau sulyti – sveikata, apsauga. Jei buvote baltai apsirengę ar daug baltos spalvos matėte – nuostoliai, neturtas, gėda.

Blogas ženklas: jei netikėtai tektų daug dulkių įkvėpti ar į akis kas įkristų – saugokitės apgaulės, galite būti suklaidinti, gedimai vandentiekyje. Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų ar žaislą, kaukę – išsiaiškinsite painiavą, pamesti sagą – išsiskirsite su jums trukdančiu, kenkiančiu žmogumi, išvysti šviesius dūmus – apsaugos įgijimas.

Avinas (03 21–04 20). Priekaištaudami artimiesiems, pykdami ant jų save į kampą įvarysite. Vis dėl to šeštadienio vakaras, sekmadienio rytmetys padės prisiminti tai, kas buvo tarp jūsų šviesiausio, malonaus, už ką esate jiems dėkingi!

Jautis (04 21–05 20). Atsipalaiduokite: kiek esate padarę per savaitę – tiek gerai. Svarbiausia dėl nieko nesijaudinti, niekur neskubėti bei su niekuo namuose nesiginčyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Leiskite sau ramiai pailsėti – bus svarbu tinginiauti kiek norisi bei gerai išsimiegoti. Šiomis dienomis bus svarbu duoti, globoti, vaišinti. Na, o jei patys kažko malonaus sulauksite, galite pasidžiaugti – tai gerasis atpildas už jūsų teisingas pastangas.

Vėžys (06 22–07 22). Nekaltinkite šeštadienį savęs dėl visų nelaimių planetoje bei savo šeimoje – kiekvienas atsiima savo išbandymų porciją. Beje, ne mažiau pavojinga bus ir visų nelaimių šaltiniu paverti savo sutuoktinį.

Liūtas (07 23–08 22). Jei savaitgalį bus sunku suvokti, kas vyksta, tai pirmadienį ims atrodyti, kad pagaliau praregėjote. Tačiau liksite neteisūs ir pirmu, ir antru atveju. Patys nesiimkite nieko spręsti bei keisti – labiau pasikliaukite išmintingu likimu. Šeštadienį verta leisti namuose su artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 22). Jei nežinote kaip apsispręsti, jei tapo bloga nuo visko, kas aplink jus vyksta – tai dar nereiškia, kad galima imtis ryžtingų, radikalių veiksmų. Verčiau susitikite su senu, geru draugu, kurio nuomonę visada vertindavote, ir nuoširdžiai pasidalinkite savo abejonėmis, nerimu...

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų reiklumas bei kritiškumas bus kiek išaugęs. Labiausiai galite būti nepatenkinti savo pasiekimais ir kaltinti dėl to aplinką, visuomenę, šeimą, sutuoktinį... Būkite atlaidesni sau – jūs savęs aiškiai neįvertinate!

Skorpionas (10 24–11 22). Neatsisakykite bendravimo, susitikite su draugais, priimkite svečius – jūsų patarimai, pagalba bus itin reikalingi. Tiesa, reikėtų atsiriboti nuo nemalonių asmenų, juolab nekreipti dėmesio į iš jų išgirstas naujienas. Toli nuo namų, svečiuose, kelyje šeštadienį gali užsimegzti ir lemtingas romantiškas ryšys.

Šaulys (11 23–12 21). Nereikia šeštadienį savęs barti, bausti ar gailėtis. Nepasiduokite akimirksnio nuotaikoms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neteisk ir nebūsi teisiamas, – dažniau priminkite šią seną tiesą savaitgalį! Kad ir kas įvyktų, ji padės nepalūžti bei neprarasti tikėjimo tais, kuriuos mylite. Kai kuriems Ožiaragiams, beje, gali pasisekti meilėje šeštadienio vakarą.

Vandenis (01 20–02 18). Nerimo pakaks, tačiau žinokite: viskas jūsų rankose! Pasistenkite nejausti, nematyti, negirdėti nieko, kas gali jus suerzinti, supykdyti ar užgauti.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį pakaks optimizmo, kad į visus nesklandumus reaguotumėte kaip į gyvenimo smulkmenas. Tiesa, labiau pasaugokite vaikus. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą