Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 10 d.

Antradienis bus pozityvesnis, jei būsite pagarbesni aplinkinių nuomonei, neskubėsite kritikuoti, reikšti savo nuomonės, juolab nepasitenkinimo. Venkite kritikos – galite atsidurti situacijoje „juokiasi puodas, kad katilas juodas“. Būtent šiandien kituose itin aiškiai išvysime savo ydas. Tad jei akis ims badyti kito trūkumai, pirmiausia pasitikrinkime, ar tai nėra ir mano bėda?

Šiandien būsite kupini įkvėpimo, energijos, tad pavyks nemažai nuveikti. Daugiau dėmesio skirkite atidėtiems, užvilkintiems darbams. Tinkamas laikas darbo susitikimams bei susitarimams. Verta spręsti finansines problemas, ieškoti naujų uždarbio šaltinių. Gali sustiprėti poreikis sudėlioti taškus meilės santykiuose poroms su didesniu stažu, mat taps labiau akivaizdus atotrūkis tarp buvusių svajonių, kažkada išgirstų pažadų ir to, kas dabar yra. Tiesa, ieškoti dabar paguodos naujuose santykiuose nevertėtų – jie bus nestabilūs, o dar ir kupini neišspręstų problemų iš ankstesnių santykių.

Sudėtingesnis bus vakaras po 19 val. 48 min., kurį patartina praleisti namuose su savais. Šis laikas nebus palankus bendravimui su svetimais bei pažinčių užmezgimui. Diena palanki kelionėms, komandiruotėms. Tinkamas laikas vertingų daiktų pirkimui. Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kritų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė). Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – raudona, balta, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis sėkmingas (ypač iki 17 val.), tačiau rizikuoti turite apdairiai. Labiau įsiklausykite į partnerių ir sutuoktinio pageidavimus bei draugų patarimus. Vakare nebūkite priekabūs artimiesiems. Būkite atidesni sveikatai, ypač virškinimui.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis iki 17 val. – pasyvus metas. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – gali pakakti rūpesčių ir namuose. Imkitės tik nesudėtingų, gerai žinomų užduočių. Aplinkybės gali versti priimti naujus sprendimus meilėje. Tiesa, ne laikas ką nors žadėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį iki 17 val. daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums naudingų dalykų, gali paaiškėti jums svarbus reikalas. Pasiūlymai, gauti iki pavakarės, perspektyvūs – priimkite juos. Vakarą patartina praleisti namuose.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis privers aiškintis, kodėl negaunate to, ką užsitarnavote, užsidirbote. Teks spręsti socialines, buitines problemas. Ir nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų draugystės, partnerystės, verslo vardan – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jos ims atitikti jūsų bei šeimos poreikius.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis tinkamas aktyviam reikalų tvarkymui, radikalių sprendimų priėmimui (jei negimėte pirmomis ženklo dienomis). Neatidėkite rytdienai svarbių finansinių reikalų (geriau penktadieniui).

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis tinkamas užsiimti tuo, ką gerai žinote, kas nevargina, nereikalauja didelės atidos. Dažniau tikrinkite atliekamus darbu. Na, o svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti ketvirtadieniui. Šiandien palankus metas nebent konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį ateis nelaukta pagalba – tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas įvairiems dalykiniams susitikimams. Ir nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe. Vakare pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite lankstesni – nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis sėkmingas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių, na, ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas sutarčių tvirtinimui su užsieniečiais. Palankūs pasirodymui viešumoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti – iki pavakarės gana įtemptas metas, ir ne viskas klostysis, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Tad kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai. Bus kiek didesnė traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį jūsų nuotaika bus puiki, ir neleiskite jos niekam gadinti (vakare itin). Šiandien jums bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija bei geros manieros, ir diena praeis sklandžiai. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų – jie įstrigs. Tačiau tai tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Tik bus svarbu neužsispirti bei neužsigauti – nepervertinkite savo realių galimybių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą