Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 17 d.

Tai paskutinė Mėnulio mėnesio, o taip pat ir Rytų metų savaitė. Tiesa, nors tai ir užbaigimo metas, tačiau energijos pakaks, ir tai padės padaryti tai, kas buvo užvilkinta per metus, kam stigo laiko, jėgų, motyvacijos.

Antradienis – gera diena darbui, tiesa, kažko naujo pradėti netinka. Tinka grįžti prie nebaigtų darbų, ieškoti senų klaidų, jas taisyti. Ir neskubėkite bei kitų neskubinkite. Tai bus palankus metas dalykiniam bendravimui, įvairioms profesinėms konsultacijoms, kolektyvinių sprendimų priėmimui, taip pat tvarkymusi, remontams, reorganizacijai, sveikatos tikrinimui. Tiks spręsti investicijų, taip pat draudimo klausimus. Palanku bus ieškoti dingusių dokumentų bei daiktų, narplioti senas paslaptis. Būkite atidesni informacijai, atsitiktinai nugirstai minioje ar viešajame transporte – tai gali būti raktas sprendžiant dabartinę jūsų problemą. Palankus metas romantiškiems pasimatymams. Daugiau laiko skirkite namams, šeimai. Didesnė gaisrų, sprogimų tikimybė. Žmonės, turintys silpną širdį, vyresnio amžiaus asmenys turi save labiau pasaugoti. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapne matyti save keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų. Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys. Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigus. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį būkite malonesni, švelnesni sutuoktiniui, atlaidesni kolegoms – tuomet diena praeis gana ramiai ir net sėkmingai. Palanku spręsti skolų, mokesčių klausimus, tvarkyti draudimo reikalus. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, būkite apdairesni su dokumentais, pinigais, darbo technika – netyčia ką nors galite sulaužyti, sugadinti.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį bus svarbu stengtis prisiderinti prie šeimos, sutuoktinio, prie dalykinių partnerių, visuomenės reikalavimų bei aplinkybių. Labiau pasikliaukite intuicija, partneriais – bendradarbiaukite, ir jūsų svajonės virs realybe.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį būsite itin darbingi, kupini jėgų bei šaunių sumanymų, tiesa, nespirgėkite imtis juos įgyvendinti iš karto. Na, o savo darbus atlikite kuo sąžiningiau – jie ilgam turės įtaką jūsų karjerai. Labiau pasisaugokite tikrintojų – galite per juos nukentėti.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis palankus metas laisvai samdomiems darbuotojams, asmenims, dirbantiems iš namų ar užsiimantiems kūryba – tai įkvėpimo metas. Beje, šiuo metu gali atsiskleisti kai kurios paslaptys, susijusios su nesąžininga kolegų, partnerių veikla ar mylimo asmens neištikimybe. Palanku spręsti vaikų problemas. Geras laikas romantiškiems pasimatymams.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį aplinkybės bei partneriai jums palankūs – tik mokėkite tuo pasinaudoti. Svarbų dalykinį klausimą spręsti atidėkite antrai savaitės pusei arba palikite tai jūsų partnerių, šefo valiai. Palanku kažką vertingo nupirkti butui, namui įrengti, papuošti, buičiai palengvinti. Na, o surengtas vakarėlis draugams bus smagus, dar labiau sutvirtins šeiminius, giminiškus, draugiškus saitus.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį labiau gilinkitės į sunkiai prieinamą informaciją, į dalykus, kuriuos blogai žinote. Beje, gali išryškėti klaidos ar nesąžiningumas jūsų veikloje, taip pat slapti gedimai (jei tokių yra) jūsų darbo technikoje ar automobilyje. Palanku kreiptis pagalbos, patarimo į draugus, giminaičius, tinka atgaivinti nutrūkusius ryšius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – didelių darbų metas, gali tekti atlikti ne tik savo, bet ir kitų užduotis. Tiesa, būkite atidūs, kad jūsų neįtrauktų į kokią nors nelegalią veiklą be jūsų žinios. Tai pat būkite atidūs, kad šefas neprisikabintų dėl darbo kokybės ar našumo. Šiandien tiktų ką nors malonaus padovanoti sutuoktiniui.

Skorpionas (10 24 -11 22). Antradienį pakaks jėgų bei apsukrumo, kad esamus reikalus, kilusias problemas išspręstumėte operatyviai. Tik nieko nesiimkite kol nenusiraminsite. Taip pat labiau įsiklausykite į sutuoktinio, partnerių, kolektyvo nuomonę.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis sunkokas – pablogėjusi savijauta, nuotaika, netikėti rūpesčiai dėl sutuoktinio, keblumai darbe gali prislėgti. Vis tik elkitės ramiai, neskubėkite, nesinervinkite. Ir nepasiduokite vienatvės jausmui – jei apimtų slogutis, būtinai kreipkitės pagalbos ir į draugus: nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Svarbius reikalus atidėkite ketvirtadieniui, penktadieniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį draugų pagalba gali būti svarbi bei reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Bendraukite, tarkitės – gali kilti šaunių dalykinių, finansinių sumanymų. Tinka ką nors pakeisti, atnaujinti savo namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį būsite linkę pernelyg griežtai vertinti artimuosius, ypač vaikus. Tačiau patys galite ne juokais supykti, išgirdę kritiką savo atžvilgiu, ypač iš šeimos narių. Darbe reikėtų atkaliau ginti savo principus – kolektyvas jus palaikys.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį sugebėsite gana objektyviai įvertinti ir save, ir aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe, taip pat nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui. Svarbiu klausimus pasitarkite su draugais – įsiklausykite į gautą patarimą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą