Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 31 d.

Savaitės pradžia puiki įvairių reikalų tvarkymui – pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko rimto nereikėtų atidėti laikui nuo ketvirtadienio.

Antradienis naudingas įvairiems susitikimams, kelionėms, teisinių reikalų tvarkymui. Vis dėlto rytmetys tarp 10 ir 12 val. sudėtingas: nenumatytos kliūtys, nesusipratimai, konfliktai. Tačiau vėliau palengva viskas susidėlios taip, kaip reikia, ims spręstis kilę nesklandumai. Daugiau bendraukite, tik venkite ginčų. Pirma dienos pusė tinkamesnė imtis darbų, kurių neketinate greitai baigti. Laikas po 11 val. 36 min. tinkamesnis tiems reikalams, kuriuos galite sutvarkyti vienu ypu. Tai metas, kai reikia vengti konfliktų – spręskite geruoju kilusius nesutarimus. Beje, būkite atsargesni su aštriais įrankiais – labiau pasaugokite rankas. Diena nebus palanki romantiškiems pasimatymams bei meilės pažintims. Netinkamas laikas ir šventimams. Iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius ir šunis – tai pagalba iš aukščiau, blogai – kitus gyvūnus. Paukščiai – negera, liūdna žinia. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali išaiškėti. Jei regėjote artimuosius – gresia nelaimė, pasisaugokite neapdairaus žingsnio. Blogas ženklas: jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą, valgyti paukštį, kiaušinius, pakelėje rasti žuvusį paukštį – laukia nesėkmė, greitai ar nuolat išsitepti – vidinės nešvaros, nesąžiningumo požymis, jei viskas iš rankų kristų, rankose lūžtų, pamesti raktus – nelaimė, liga, išpilti šiukšles ne vietoje, išberti kruopas, miltus prapilti – gresia liga. Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, rasti daug panašių metalinių daikčiukų – nelaukta laimė, paberti lesalo paukščiams (vyrams per kairįjį petį, moterims per dešinįjį, o kairiarankiams atvirkščiai). Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios tamsios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis visai smagus, jei nesileisite išprovokuojami ginčui. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite už kritiką ant artimųjų – jūsų ambicijos gali būti pernelyg jautrios. Imkitės skubių reikalų – daug ką spėsite.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – palankus naudos metas. Vis dėlto derėtų kiek blaiviau vertinti savo galimybes bei susidariusią situaciją.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį bus svarbu elgtis energingai, pasitikinčiai, bet ne agresyviai. Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kas jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kažkokio asmens šiandien susipyksite su artimaisiais – šio žmogaus derėtų vengti apskritai: per jį dar ateis problemų.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. Tai karminio atpildo diena, tad vienų laukia netikėta dovana, sėkmė, kitų – pavojai, nuostoliai. Būkite atidesni kelyje, nesinešiokite su savimi didelių pinigų sumų.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį netikėtai planai keisis. Patartina susirasti sunkių darbų, kitaip dėl neišeikvotos susierzinimo (pykčio, apmaudo) energijos būsite linkę kelti skandalus – tiek darbe, tiek namie. Vakaras palankus bičiuliškiems susibūrimams.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis puikus darbo reikalų tvarkymui, tiesa, jei neįsivelsite į diskusijas. Deja, galite dėl neesminio dalyko užsispirti ar susikivirčyti su šefu (kuris šiaip jau jums palankus), su tėvais (kurie tik gero linki). Reikalas tas, kad nežymūs nesutarimai bus sureikšminami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone, mažiau sukdami galvą, ką kiti pasakys. Būkite atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namo, buto statybai ar įrengimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį daug nesitikėkite – galimos kliūtys, stabdžiai, kuriuos įveikti nebus paprasta: geriau jau reikalą atidėti. Netinkamas metas biurokratinių reikalų tvarkymui. Gresia nuostoliai, baudos. Nepalanku aiškintis meilės santykių.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį rasite puikų kompromisą: ir avis liks sveika, ir vilkas sotus. Tiesa, venkite ginčų, ypač su partneriais, kitaip tarp jūsų gali visai savaitei įsitvyroti įtampa. Ir ne laikas įrodinėti savo teisybę tiek darbe, tiek namie.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį taupykite jėgas bei laiką – bus sunku viską spėti: kažkas vis strigs, trūks jėgų. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais. Tinkamas laikas įrenginėti namuose apsaugas nuo vagių.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį daug kas savaime pavyks, ypač jei remsitės šeimos nuomone, pagalba. Venkite daug kalbėti, juolab ginčytis, ir venkite lengvabūdiškų pažadų (ypač vaikams). Ieškokite reikalingų žmonių, užmegzkite naujas pažintis. Tiesa, nesivelkite į flirtą.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis – ne jūsų jėgos metas, ir jei jums reikia pakovoti už save – atidėkite (geriau antrai mėnesio pusei). O šiandien būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti šefui, ginčytis su kolegomis – ieškokite sąjungininkų, o ne priešų. Neblogas laikas ir ieškoti pinigų naujam būstui įsigyti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą