Palmiros horoskopas sekmadieniui, vasario 12 d.

Sekmadienis jau kitoks, smagus įvairiems susitikimams, viešnagėms, o taip pat svečių priėmimui bei šventimams: bus palanku linksmintis, pramogauti – nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Gera proga ir atnaujinti senas pažintis. Tai romantiškas laikas, geras meilės pasimatymams.

Abejojantiems, ieškantiems patarimo sekmadienis bus tinkama proga spėti iš tekstų. Taip pat diena palanki rinkti vardą savo vaikui ar firmai pavadinimą. Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį buvo pranašiški, jei juos regėjote saulei tekant. Puiku, jei jus vardu sapne kas pašaukė, jei skraidėte. Blogai kristi, būti po žemėmis, uolose – liga, medžius kirsti, valtį matyti – artimo žmogaus mirtis. Blogas ženklas: sagą pamesti, jei drabužis suplyštų – apsaugos praradimas, jei nagas užlūžtų – peštynės, kristų peiliai, šakutės – konfliktai, įstrigti einant, važiuojant; žalia, ruda. Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, rasti odinį daiktą, atsibudus keliskart nusičiaudėti, jei pūstų stiprus vėjas į nugarą; ryškūs spalvų deriniai, geltona, auksinė, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį verta aplankyti draugus.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį galite pajusti didesnę priklausomybę nuo antrosios pusės, tad jei norite, kad viskas vyktų sklandžiai, siekite, kad sutuoktinis jaustųsi šalia jūsų saugiai. Nepraleiskite progos taikytis.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį pasistenkite atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius. Diena bus palanki ir naminių gyvūnų sveikatos tikrinimui. Tiks įsigyti ir naują augintinį. Beje, bus palanku paimti gyvūną iš prieglaudos.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis nuteiks labiau optimistiškai, ir tai bus tinkamas laikas spręsti meilės bei šeiminio bendravimo problemas. Beje, šiomis dienomis galimas netikėtas susitikimas su žmogumi, kurį kažkada mylėjote.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadieniui nepatartina kur nors išvykti – labiau atsipalaiduosite bei pailsėsite savo namuose artimųjų apsuptyje. Tinkamas laikas bus ir sudėtingam pokalbiui su tėvais (tiesa, jei negimėte ženklo pirmomis dienomis), kad ir apie šeimos praeitį bei paslaptis, apie paveldėjimą.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis žada susitikimus su seniai matytais žmonėmis bei naudingus (jums asmeniškai bei veiklai) pokalbius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis, atvirkščiai nei vakarykštė diena, idealus tinginiavimui, ir, beje, pailsėkite ne tik nuo darbų, bet ir nuo sunkių minčių bei santykių analizavimo.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį vėl būsite energingi, jausitės pakylėtai ir neišvengsite atkaklaus jums simpatizuojančio asmens, artimųjų dėmesio. Šiuo metu aplinkiniams darysite nemenką įspūdį, tad, jei norisi paveikti jums svarbaus žmogaus (savo ar svetimo) nuomonę, pats laikas sekmadienį pasikalbėti apie tai, kas jums rūpi. Na, o susitikti geriausia būtų jūsų namuose.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį, kad galėtumėte ramiai atsipalaiduoti, ilsėtis, sukurkite sau jaukią, romantišką aplinką, rūpesčius atidėdami antradieniui, kuris bus sėkmingas veiklai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis palankus viešnagėms ar svečių priėmimui, pramogavimui, o taip pat nutrūkusių bičiuliškų ryšių atnaujinimui. 

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų veiklai, svarbaus tikslo įgyvendinimui netikėtai svarbiu gali virsti sekmadienis. Diena bus tinkama pokalbiui (tik be ambicijų) su savo tėvais ar su užsispyrusiu vaiku.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis bus tinkamas išvykoms, kelionėms, viešnagėms, susitikimams su seniai nematytais žmonėmis ar tiesiog romantiškiems pasimatymams. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą