Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 24 d.

Penktadienis bus panašus į ketvirtadienį ir prieštaringas. Nesinorės greitai ir iš karto, tačiau aplinkybės reikalaus nedelsti ir žengti lemtingą žingsnį. Tai pasiteisins – šiandien reikia veikti ekspromtu, pasikliauti pirmu įspūdžiu, pasiduoti pirmam impulsui.

Diena tinkama užsiimti įstrigusių, užvilkintų reikalų tvarkymu bei jų paskubinimui, naudinga įvairiems susitikimams, susitarimams, deryboms. Palankus metas romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Gera proga įvairiems šventimams. Sapnai ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius. Blogai – ugnį, gyvates. Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti. Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums pokštą iškrėstų. Žvilgsnis į priekį: šeštadienis labiau tinkamas uždaresniam šeimyniniam bendravimui, sekmadienis – bičiuliškiems susibūrimams, kelionėms, viešnagėms, svečių priėmimui; šeštadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė; sekmadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį būkite dosnūs bei nuoširdūs, mokėkite pasidžiaugti savų draugų, kolegų, artimųjų sėkme ir nematyti sutuoktinio ar mylimo žmogaus klaidų. Palankus metas spręsti šeimyninio biudžeto problemas – pavyks rasti išganingą sprendimą.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį bus svarbu greitai reaguoti, naudotis palankia proga (nors ir neplanuota)! Ir nesibijokite sunkumų, kliūčių – nugalėsite. Geras laikas perimti iniciatyvą į savo rankas (ir darbe, ir namie).

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį, jei norisi ilsėtis – ilsėkitės, jei tinginiauti – tinginiaukite. Tai savaiminio virsmo metas, kai viskas tvarkosi tuomet, kai nustojate jaudintis bei šokinėti dėl rūpimo reikalo. Svarbiausia savęs neprievartauti ir elgtis taip, kaip širdis liepia. Tai romantiškų pasimatymų metas – pamirškite visus reikalus, kurie su tuo nesusiję.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį taps lengviau – rasite gerą išeitį, sulauksite paramos. Vis tik taupykite jėgas, nepervertinkite savo galimybių. Nesiimkite nebūtinų dalykų, susitelkite tik ties svarbiausiais, privalomais reikalais – kitaip ne viską spėsite.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį mokėkite ramiai įvertinti šefo pastabas, sutuoktinio, tėvų nuomonę – tai bus naudinga. Palankus metas įvairiems sveikatos tyrimams, nemalonioms gydymo procedūroms. Tinka ką nors taisyti, tvarkytis iš esmės.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį palankus metas asmenims, siekiantiems išplėsti savo įtaką – šios dienos susitikimai bei susitarimai taps pagrindu ateities sėkmei. Tai geras metas bendravimui, pažinčių užmezgimui. Palanku priiminėti svečius ar patiems vykti į keliones.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį jūsų susirūpinimas bus perdėtas, nuliūsite dažniau nei reikia. Stenkitės pastebėti džiugius įvykius, matyti laimingus žmones, venkite irzlių, niūrių asmenų. Spręskite skolų problemas. Ir labiau pasikliaukite tuo, ką mylite.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį mažiau reikalaukite iš kitų, o ypač iš artimųjų, nesiginčykite su jais – gal patys esate jiems kalti, kažkuo skolingi? Šiuo metu turite puikią progą pagerinti santykius su artimaisiais, su sutuoktiniu, taip pat su draugais. Tai palankus metas meilės pasimatymams, taip pat pasirodymui visuomenėje.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis tinkamas atidėtiems darbams nuveikti, ypač savo namuose. Palanki diena sveikatos tikrinimui, tinkama dietai rinktis. Ir nebūkite smulkmeniški – pastebėsite tikrai ne tą, ką reikia, kritikuosite ne už tai, už ką vertėtų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis džiugus ir sėkmingas, jumis žavėsis bei pasitikės aplinkiniai – tai padės sprendžiant anksčiau kilusius nesklandumus darbe ar namie. Galimos geros permainos širdies reikaluose, jei mylimas asmuo matys jūsų ramų pasitikėjimą savimi bei jūsų jausmus.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis – pasyvi, rami diena, tinkama užsiimti namais, šeima, spręsti buitines problemas. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, ypač tėvams, seneliams. Palanki proga ieškantiesiems tinkamesnės gyvenamosios vietos ją šiandien rinktis. Tiks tvarkyti paveldėjimo reikalus.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį būkite atidesni išgirstoms pastaboms, atsitiktinėms replikoms. Bet kokia informacija bus naudinga. Šiandien užsimezgęs romanas perspektyvus, gali kai ką svarbaus pakeisti jūsų gyvenime, jumyse. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą