Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 11 d.

Nors šis šventinis šeštadienis tinkamas įvairiems susitikimams, ypač su bendraminčiais, bičiuliais, venkite bendrauti su svetimais žmonėmis. Ne laikas ir naujų pažinčių užmezgimui. Nepalanku žadėti, įsipareigoti. Rekomenduojamas aktyvus poilsis.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis per ilgą laiką. Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visa tai susiję su galimais nuostoliais, jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti, raktus pamesti – prarasti artimą žmogų, jei ryte kas ant galvos užkristų – tuščiai diena prabėgs, išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais; juoda, mėlyna, violetinė. Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu – įgysite naudingų partnerių veiklai, išėjus iš namų sutikti žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas jūsų darbe, netyčia išvysti laužą – apsaugos įgijimas, netikėtai gauti pinigų (arba rasti) – visą mėnesį sėkmė reikaluose, pelnas; balta, auksinė, purpurinė. Žvilgsnis į priekį: sekmadienį palankios spalvos – žydra, auksinė; vengtinos – žalia, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalį atidžiau įsiklausykite į savo norus.

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalį pasistenkite kuo daugiau dėmesio skirti savo antrajai pusei.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Nepraleiskite progos savaitgalį kažkuo maloniu nustebinti artimuosius, o ypač savo vaikus, mylimą asmenį.

Liūtas (07 23–08 22). Laimė gali slėptis ir mažuose dalykuose, ir savaitgalį tai tikrai patirsite...

Mergelė (08 23–09 22). Savaitgalis – tinkama proga sukaupti jėgas ateičiai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalį verta skirti ramiam tingiam poilsiui.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalį jūsų populiarumas taps akivaizdus.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį bus naudinga (ir net malonu) atsiriboti nuo rūpesčių bei darbų, bendrauti su tais, kuriuos mylite, – kitaip nepailsėsite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalį kai kas šalia keisis, imsite kitaip jaustis bei jausti. Šeštadienį bendraukite su savais – pažintims netikęs laikas.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį būkite atidūs, kad artimieji šalia jūsų nesijaustų suvaržyti, įsitempę. 

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalį sėkmė lydės visur – būsite mylimi, gerbiami ir visur laukiami. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą