Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 15 d.

Trečiadienis kritinis, neprognozuojamas, labiau sudėtingas, pavojingas linkusiems visada pirmauti, kovoti už principus, mėgstantiems rizikuoti, siekiantiems ekstremalių pojūčių. Problemos kils dėl noro pirmauti, nekontroliuojamo agresyvumo arba impulsyvumo, dėl nervinimosi, skubėjimo, išsiblaškymo, tad stenkitės viską apskaičiuoti, veikite metodiškai – stichiškumas išmuš iš vėžių.

Tai apgaulingas metas, kai itin svarbi atida. Kad ir kuo užsiimsite, viską stenkitės atlikti itin kokybiškai – šios dienos klaidos ilgam trukdys. Taip pat galite susidurti ir su nemenka (ir nebūtinai teisinga) kritika – tiek darbe, tiek namie. Nesivelkite į galimas intrigas, konfliktus, ypač su viršesniais asmenimis. Būkite atsargesni su darbo technika. Diena nepalanki naujų darbų pradžiai, kelionėms, piniginių, turto, draudimo reikalų tvarkymui. Blogas laikas pinigus investuoti. Beje, būkite atidesni su įvairiais dokumentais, kreditinėmis kortelėmis, telefonais – galite pamiršti PIN kodus, vietą, kur padėjote, ir pan. Nepalanku skalbti, valyti namus. Netinka žudyti gyvūnus, net ir vabzdžius, vabalus, kaip ir blogai galvoti, apkalbinėti kitus. Tai visiškai netinkamas metas santykių aiškinimuisi – tiek darbe, tiek namie. Ne laikas spręsti ir nesklandumus meilės fronte – vargu ar būsite teisūs. Beje, galite be pagrindo pasiduoti pavyduliavimui. Netinkamas laikas ne tik romantiškiems pasimatymams, bet ir pažintims. Stenkitės likti šviesoje – tamsios patalpos nepalankios (gerai net ir miegoti įsižiebus švieselę). Naudingos iškrovos dietos – tai geriausias mėnesio laikas badavimui. Nepalanku pirkti telefonus, transporto priemones, peilius, ginklus. Labiau nei paprastai tikėtini darbo technikos, transporto priemonių gedimai. Bus didesnė įvairių avarijų bei traumų, nelaimingų atsitikimų, taip pat smurto, apiplėšimų tikimybė. Labiau pažeidžiamos bus kojos, galva, stuburas, keliai, sąnariai, raiščiai. Gresia galvos, dantų, kojų skausmai be aiškios priežasties. Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs nespalvoti sapnai, taip pat tie, kuriuose buvo kažkas aiškiai sakoma, – galite išgirsti vertingų patarimų. Į fantastinius sapnus galima nekreipti dėmesio. Knygą regėti, ją skaityti – permainos. Gerai, jei knyga nauja, blogai – suplyšusi, sunykusi, blogai, jei sapne ją plėšėte, deginote. Ugnis apskritai bylotų apie klaidas, kurias ruošiatės padaryti. Eiti, bėgti, važiuoti – gresia nuostoliai, apgaulės, vagystės, pavojai. Duris atverti – naujos pažintys, muziką girdėti – apsauga, pagalba. Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, juolab sudužtų, akmuo iš apsodo iškristų, sudaužyti indą, stiklą, jei šviesa be priežasties užgestų namuose. Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų – geros permainos, jei ištrūktų saga, drabužis įplyštų – atsisakysite nereikalingų dalykų savo gyvenime, jei laikrodis sustotų – blogo etapo jūsų gyvenime pabaiga. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadieniui neplanuokite didelio darbų kiekio bei svarbių susitikimų; tiktų nešioti šviesius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį venkite tvarkyti svarbius reikalus, ypač susijusius su veikla, kelionėmis. Dabartiniai susitikimai, kelionės gali suirti, būti nukelti. Galimi rūpesčiai per žmones iš toli. Būkite atidūs, kad nepakliūtumėte į vadovybės nemalonę. Ne laikas ir prieštarauti tėvų valiai – atidėkite ginčytinų klausimų sprendimą.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį aplinkiniai bus priekabūs ir vargu ar norės jus teisingai išgirsti bei suprasti, tad venkite kristi į akis, nesivelkite į ginčus, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Nerizikuokite kelyje. Antrą dienos pusę pasijusite kiek geriau.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nesiblaškykite, neskubinkite įvykių ir nesivilkite daug iš gautų pasiūlymų – bus svarbus mokėjimas bendrauti (t.y. vengti ginčų), sudominti reikalingus asmenis savo reikalais ir net rūpesčiais. Atsargiau elkitės su aštriais metaliniais įrankiais (peiliais, adatomis, pjūklais, ylomis ir t.t.), su ginklais. Venkite įsipareigoti prieš savo valią.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį pasistenkite virsti kantriais, net nuolankiais (tarkim, diplomatiškais), – tik taip pavyks įveikti aplinkinių blogą nuotaiką bei pasipriešinimą, skeptiškumą. Didesnė gamybinių, buitinių traumų, avarijų, vagysčių tikimybė. Ne laikas ginčams su antrąja puse – pamirškite savo pastabas bei reikalavimus.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis įtemptas, ypač po pietų, – būsite linkę nervintis dėl visko, ko neturite, nepasiekėte, nelaimėjote. Itin blogas laikas aiškintis meilės santykius. Labiau pasaugokite darnius santykius su vaikais – piktuoju nieko nepešite. Ir labiau pasaugokite savo sveikatą – nepersidirbkite, daugiau ilsėkitės.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį mokėkite save laiku sustabdyti, nebūkite užsispyrę, ypač kai kalbėsitės su tėvais ar vyresniais, viršesniais asmenimis. Būkite atidesni artimųjų sveikatai. Galimos buitinės avarijos. Ne laikas ir griežtiems pokalbiams su vaikais. Būkite pasiruošę jiems padėti (šiandien ar artimiausiu metu).

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį daug nenorėkite – kad ir kaip stengsitės, šiuo metu vargu ar reikalai pajudės geresne linkme, ypač jei sieksite iškart norimo rezultato. Moterims itin reikėtų vengti ginčų su vyrais – tiek mažais, tiek dideliais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį teks kažką aukoti, kai ko atsisakyti save apribojant. Blogas laikas pinigų investavimui, skolinimui. Venkite bet kokių ginčų su sutuoktiniu – tai bus pernelyg skausminga ir per mažai teisinga. Antrą dienos pusę būkite itin atidūs kelyje. Pasisaugokite vagių, taip pat ir melagių, liežuvautojų.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį lyg ir pajusite, kad viskas geriau, net užčiuopsite realius rezultatus, tačiau pačiu atsakingiausiu momentu gali viskas sužlugti – ir, ko gero, ne dėl jūsų kaltės. Atsisakykite aiškintis santykius su savo pora (ne tik meilės, ne laikas ir šeimos biudžetą aptarinėti) – jie gali visai sužlugti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis sudėtingas – atidžiau apgalvokite savo veiksmus bei žodžius. Bus svarbu taupyti jėgas bei laiką. Būkite itin atsargūs kelyje, atidūs darbe – dėl šios dienos klaidų, broko galite skaudžiai nukentėti (fiziškai, morališkai, materialiai). Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį patirsite bičiulystės jėgą, svarbą, o gal ir nusivylimą kai kuriais draugais. Tiesa, nesipykite ne tik su draugais, bet ir su mylimaisiais. Jokių avantiūrų. Blogas laikas azartiniams žaidimams (nes sunkiai suvaldysite azartą). Labiau nepalankus metas po 14 val., tad iki to laiko patartina spėti sutvarkyti svarbesnius reikalus.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį nepraraskite savitvardos – tai kritinis laikas, ypač vyrams. Venkite bendravimo su aukštais, įtakingais asmenimis, įvairiais pareigūnais, nesiaiškinkite santykių su vadovybe bei tėvais, apdairiau vairuokite automobilį (ypač valdišką). Verta pasiguosti geram draugui, reikalus bei keliones atidedant.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą