Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 7 d.

Penktadienis smagesnis – būsite sumanūs, darbingi, išradingi. Tiesa, nepalanku imtis ko nors naujo, ilgam įsipareigoti. Tai aktyvios veiklos diena. Tiesa, jūsų reakcija bus greita, bet netiksli, tad galite suklysti per skubėjimą. Stenkitės dažniau tikrinti atliekamus darbus. Tinka keistis informacija.

Šiandien viską reikia daryti džiugiai, neįsitempiant. Nesiimkite to, kas nemalonu, sunku. Daugiau bendraukite su vaikais ir bičiuliais, dėkokite. Gerai užsiimti labdara. Tai meilės laikas, palanku pratęsti giminę, aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi, tvirtinti svarbius susitarimus. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes. Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti. Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė reikaluose bei meilėje. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus uždaresniam šeiminiam bendravimui; šeštadienį palanki žalia, vengtina juoda; sekmadienį palanki raudona, ryškiai geltona, vengtinos šviesios spalvos; pirmadienį palanki tamsiai mėlyna, tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis – gera proga ugdyti lankstumą: tai naudingų kompromisų metas. Dienos sėkmė priklausys nuo mokėjimo sutarti, ypač su antrąja puse bei draugais. Nepraleiskite progos taikymuisi, darnių santykių (ypač su sutuoktiniu) puoselėjimui.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį viską spręskite gražiuoju, draugiškai. Darbe būsite išradingi – imkitės sudėtingų užduočių. Beje, šiandien gali atsirasti naujų jus palaikančių bei galinčių padėti reikaluose žmonių. Jei gausite pakvietimą į svečius iš kolegos – neatsisakykite.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį nepraleiskite progos sudėtingų reikalų tvarkymui. Būkite atidesni savo vaikams – galimas daiktas, kad dabar jiems itin reikia jūsų taktiškos, nuoširdžios pagalbos. Ne laikas priekaištauti mylimam žmogui dėl dėmesio stokos – liksite nesuprasti (geriausiu atveju).

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį mąstykite, ką ir kaip reikėtų taisyti, tačiau kol kas nieko kardinaliai nekeiskite. Mokėkite prisipažinti, kur esate kalti, ir nekaltinti, nesmerkti kitų. Ir niekur nesiveržkite: atsimušite kaktomuša į neaišku iš kur atsiradusias kliūtis. Tad neskubėkite, nesiblaškykite. Gali tekti užsiimti tėvų, senelių rūpesčiais.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis tinkamas skubių reikalų tvarkymui, svarbesniems darbo susitikimams. Gautus pasiūlymus verta priimti, tik neskubėkite jų įgyvendinti.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį likite budrūs: dabar bus lengva jus suklaidinti finansiniuose dalykuose – galite pervertinti situaciją, savo galimybes. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykius su antrąja puse ar mylimu žmogumi – išprovokuosite pasipiktinimą, atitolimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį dažnai atsidursite dėmesio centre ir pavyks padaryti nemenką įtaką artimiems žmonėms bei aplinkiniams. Bet ar išties esate teisūs, pasakys artimiausių dienų įvykiai. Nepraleiskite geros progos sustiprinti gerus santykius su antrąja puse.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nepersistenkite kažko siekdami – šiandien savaime viskas susiklostys. Palanku tikrinti sveikatą. Gera diena dirbantiems kūrybinį darbą. Jei dirbate su dokumentais – dažniau tikrinkite, ką atlikote. Patartina daugiau pabendrauti su naminiais gyvūnais. Tai bus tinkamas laikas juos įsigyti.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį laukia siurprizai, kurie pakeis jūsų planus. Skirkite įprastiems dalykams, veiksmams daugiau laiko – galimos keistokos kliūtys. Darbe gresia nemalonumai dėl neatidumo, technikos gedimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis įtemptas – aplinkiniai iš jūsų daug reikalaus: turėsite būti geriausi, kitaip laukia pralaimėjimas. Tad jei situacija kritinė ir nesijaučiate stiprūs – verčiau atsitraukite į šalį ir palaukite, kol audra praūš. Palanki proga su artimaisiais pasišnekėti apie šeimai svarbius klausimus.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis – naudinga diena konsultuotis jums svarbiais darbo, veiklos pakeitimo, plėtros, kelionių, komandiruočių klausimais. Palankus metas šventinių dovanų pirkimui.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nesistenkite pergudrauti situacijos – yra tik tai, kas turi būti. Ir mažiau iš savęs reikalaukite, mažiau save kritikuokite. Su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių (kartais reikia ir atleisti), ypač jei turite pretenzijų dėl jausmų, dėmesio ar pinigų stokos. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą