Palmiros horoskopas pirmadieniui, gegužės 1 d.

Pirmadienis – pasyvus, ramus metas: gilinkitės į nuojautas, stebėkite aplinkos ženklus. Derinkitės prie aplinkybių, neforsuokite situacijos, nepersistenkite norėdami geriau atrodyti, venkite savarankiškų sprendimų. Nepersidirbkite. Mažiau kalbėkite. Likite taikūs – ne laikas agresijai. Vengtini ir gausūs susibūrimai. Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais. Palanku priimti svečius. Užsiimkite labdara.

Pirmadienį 14 val. 54 min. Plutonas pradės judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis arba retrogradinis Plutono judėjimas tęsis iki spalio 10 d. Kai Plutonas retrogradinis, pertvarkomas gyvenimas, griaunama tai, kas trukdo naujo atėjimui. Nepalanku aktyviai užsiiminėti magija, ekstrasensiniu gydymu – yra grėsmė pereikvoti savąją energiją. Iš sekmadienio į pirmadienį reikšmingi tik ryškūs, aiškūs sapnai bei tie, kuriuose regėjote artimuosius. Suvokti derėtų tiesiogiai. Blogai buvo regėti mirusiuosius, ypač jei jie buvo geri su jumis, šaukė, valgydino – tai nuostoliai, nelaimės, ligos. Arkliai, pasagos – sėkmė, apsauga. Puiku, jei vaikščiojote žeme, smėliu. Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė – nesėkmės, katastrofos. Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsilieti vandeniu – sėkmė, jei nukristų ant jūsų paukščio plunksna – gera žinia, susitaikymas su senu draugu. Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas atidėtų reikalų tvarkymui, sunkių darbų atlikimui; palankios spalvos – raudona, balta, alyvinė, vengtini gelsvi, žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidesni sveikatai. Šių dienų susitikimai, gauti pasiūlymai naudingi veiklai. Tiesa, pirmadienį geriau pamiršti darbus, nebent jie būtų susiję su namų rūpesčiais.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis smagus, kai jaučiate sėkmės sparnų nešami į laimingus tolius.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis palankus atnaujinti senus ryšius.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienio pokalbiai gali pakeisti jūs ateitį. Neatmeskite gautų pasiūlymų, tik nereikėtų skubėti jų įgyvendinti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis palankus labdarai – būkite dosnesni.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį gali nutikti iš tiesų kai kas nepaprasto, ypatingo, dėl ko jūsų gyvenimas ryškiai pasikeis į gerąją pusę. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis netinkamas aktyviai veiklai – geriausia likti namie ir ilsėtis. 

Skorpionas (10 24–11 22). Laimingas pirmadienis. Tai netikėtų, bet malonių staigmenų metas, kai akimirksniu viskas apsiverčia į gera. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį daugiau dėmesio skirkite tėvams. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus būti su šeima, aplankyti seniai matytus žmones. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis kiek įtemptas, nervingas. Vis dėlto dienos tinkamos pabendrauti su seniai nematytais šeimos draugais. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį būkite atidesni sutuoktinio poreikiams ir nuomonei – dabar nusileisti, prisitaikyti reikėtų jau jums. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą