Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 5 d.

Penktadienis – kritinis pilnaties metas dėl Mėnulio užtemimo Skorpiono ženkle, kuris maksimalią fazę pasieks 20 val. 24 min. Vilniaus laiku ir 17 val. 24 min. pagal Grinvičą. Jausis nemenka įtampa, bus svarbu saugoti ramybę, gerus santykius darbo kolektyve. Tai nepalankus metas darbui su pinigais – būtina atida. Pasistenkite kuo kokybiškiau atlikti savo užduotis.

Užtemimai stipriausiai veikia kelias dienas iki ir kelias po, tačiau tai, kas bus nuspręsta padaryti bent jau kelias savaites iki užtemimo (charizmatams šis laikas išauga iki mėnesio ir daugiau) ir mėnesį po, veiks ateities įvykius net 18 m. Tad, jei net esate tikri, kad jūsų pasirinkimas teisingas, šį mėnesį venkite priimti atsakingus sprendimus. Dėl užtemimo Skorpiono ženkle emocijos gali tapti sunkiai kontroliuojamos, atsirasti nemotyvuotas kančios poreikis. Gali kilti savigrauža be priežasties, emocinis žiaurumas kitiems, ypač artimiems žmonėms. Deja, silpnės intuicija bei orientacija finansiniuose dalykuose, išaugs tikimybė patirti apgaules, nuostolius – tad, kol stipriai veiks užtemimas, netiks pradėti naujų finansinių projektų, pasirašinėti sandorių, investuoti didelių pinigų. Būtinas atsargumas ir tvarkant draudimo reikalus. Tai bus netikęs laikas ir sudarinėti testamentą. Kita vertus, šis užtemimas – gera proga pasigilinti į savo sielos bedugnes: dabar galima prisiminti labai seną patirtį, kuri leis kažkiek labiau prisiliesti prie asmeninio mito pažinimo. Tai geras metas psichoanalizei. Diena netinkama svarbių reikalų tvarkymui, naujų darbų pradžiai, šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Ne laikas santykių aiškinimuisi. Tiesa, vakaras po 21 val. taps ramesnis – prasidės harmoningas metas pagal Mėnulio kalendorių, kai ateina nusiraminimas, kai pavyksta susitaikyti. Šiandien rūpesčiai labiau tikėtini ir per apsvaigusius ar psichiškai nestabilius asmenis. Didelė konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei girdėjote tylą, patys buvote ramūs, nešnekėjote. Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų. Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus įvairiems susitikimams, kelionėms; šeštadienį palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė. Sekmadienį palankios tamsios, blankios spalvos, pirmadienį palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį kritinis metas, kai geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų tvarkymo, nesivelti į santykių aiškinimąsi. Būkite atsargesni su pinigais – nė nepastebėsite, kaip patirsite nuostolių.

Jautis (04 21–05 20). Jei šiandien, vakar ar ryt yra jūsų gimtadienis – laukite sunkių metų, išbandymų per sutuoktinį, dalykinius partnerius. Ypač jums nereikėtų tikėtis teisingumo savo atžvilgiu, tad venkite bent jau šį mėnesį teismų, nepradėkite bylinėjimosi.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį galite pražiopsoti svarbų dalyką, reikšmingą informaciją, nepastebėsite, kai suklysite dirbdami. Nesugadinkite santykių su kolegomis bei vadovybe.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį nepervertinkite savo galimybių. Ir būkite atidūs išgirstoms užuominoms, nežymiems artimų žmonių skundams – galbūt viskas rimčiau? Nederėtų pyktis su mylimu žmogumi, nederėtų ir ieškoti naujos meilės.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis vers spręsti šeiminio bendravimo problemas. Geriausia likti namie. Bent jau svarbių dalykinių reikalų netvarkykite. Vakaras po 21 val. – gera proga taikytis su artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį vadovaukitės taisykle „tylėjimas – auksas“ ir darbe, ir namie. Kad ir kaip būsite teisūs, nesiginčykite, nieko neįrodinėkite – aplinkiniai jūsų žodžius neteisingai traktuos ir dar sugebės prieš jus panaudoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nenorėkite daug, ypač iš savo darbdavių, sutuoktinio, vaikų, deja, apetitas – esminė užtemimo problema Svarstyklėms.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nepraraskite savikontrolės – jus bus lengva apgauti, paveikti iš šalies. Itin turi būti atidūs bei atsargūs gimę lapkričio 6–8 d.: jie susidurs su tiesiogine užtemimo įtaka.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį kuo mažiau vilsitės, tuo mažiau nukentėsite. Verta atsisakyti neprivalomo bendravimo, svarbių reikalų tvarkymo bei kelionių. Pasaugokite gerus santykius darbe. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį neišduokite tų, kuriuos mylite, ir nekeiskite senų sprendimų. Šiuo metu jums reikėtų vengti permainų. Būkite atidesni draugų patarimams, įspėjimams. 

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį tvirtai laikykitės senų nuostatų, eikite tuo keliu, kurį anksčiau buvote pasirinkę, – tegu jūsų nesuklaidina neva naujos, geros perspektyvos veiklai, saviraiškai. 

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį reikėtų būti atsargesniems tolimose kelionėse. Nebūkite patiklūs bendraudami su žmonėmis iš toli. Nepatartina veltis į naują meilės romaną, ypač su užsieniečiais. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą