Palmiros horoskopas šeštadieniui, gegužės 6 d.

Savaitgalis – metas po Mėnulio užtemimo, tad šiuo metu fatališkumas dar stiprus. Likite santūrūs bei atidūs, nerizikuokite darniais santykiais su artimaisiais, likite atsargūs kelyje.

Šeštadienis – kiek prieštaringas metas, lemiantis ramybę, susitaikymą pagal Mėnulio kalendorių, tačiau pagal Saulės – provokuojantis ginčus, konfliktus. Vis dėlto šiandien netinka ant ko nors pykti, santykių aiškintis, deja, tai net mėnesiui pakenks jūsų santykiams su artimaisiais, na, ir pačiu savimi. Tai bus santarvės atgavimo laikas – nepraleiskite progos taikytis. Šeštadienis netinkamas tvirtinti susitarimus, nepalankus sėti, sodinti augalus. Itin nepalanku keiktis. Nepatartina namuose ilgai užsisėdėti, tvarkyti namus, taip pat ilgai miegoti ar į veidrodį žiūrėti. Netinka rengti pasilinksminimus, puotauti. Palanku kovoti su baime, valytis nuo nužiūrėjimo bei neigiamos maginės įtakos. Diena palanki kelionėms, viešnagėms, įvairiems susitikimams. Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik spalvoti, aiškūs sapnai. Gerai buvo regėti arklius, šunis, blogai – kitus gyvūnus. Artimieji reiškė nelaimę, paukščiai – negerą žinią. Jei išvydote save nuogą – saugokite savo paslaptis, taip pat pasistenkite įvykdyti duotus pažadus – jus gali nubausti už žodžio netesėjimą.

Blogas ženklas: išsitepti (ypač riebalais), išberti ne vietoje šiukšles, taip pat kruopas, grūdus, miltus, valgyti vištieną, apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, rasti daug metalinių daiktų, ypač vienodų, giedras dangus.

Avinas (03 21–04 20). Nors žinote, kad esate reikalingi artimiesiems, draugams, tačiau šeštadienį įkyriai reikalausite patvirtinimo ir dėl to galite be reikalo įsivelti į konfliktus...

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį ieškokite sąjungininkų – sėkmingas laikas susitikimams su bendraminčiais, dalykiniais partneriais, savo vadovais neoficialioje aplinkoje.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį sutelkite dėmesį į, atrodytų, atsitiktinius, nereikšmingus dalykus – nežymi draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus, giminaičio ar vaiko žodis jums padės teisingai susiorientuoti, rasti išeitį. Šeštadienį verta kuo daugiau nuveikti, susitikti svarbiais žmonėmis dalykiniais reikalais.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite kupini gerų sumanymų bei energijos, tad daug nuveiksite, nepaprastų įspūdžių patirsite šeštadienį. Laukia malonios staigmenos iš draugų, mylimo žmogaus, ir net iš savo vaikų, šeimos narių.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį lauks smagūs netikėtumai, nelaukti, bet džiugūs svečiai. Leiskite tą dieną su šeima bei artimais draugus. Palanku aplankyti senyvo amžiaus giminaičius, vaikystės draugus.

Mergelė (08 23–09 22). Neužsisklęskite – būtų puiku šeštadienį išvykti paviešėti pas artimus žmones, giminaičius, gerus draugus: tarkitės jums svarbiais klausimais, būkite atidūs išgirtoms idėjoms, gautiems pasiūlymams. Gali užsimegzti perspektyvios pažintys.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis puikus nedidelėms kelionėms. Sugalvokite sau mažą dovaną – nusipirkite efektingą drabužį ar papuošalą, ką nors vertingo įsigykite buičiai šeštadienį.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis palankus aktyviam poilsiui gerų draugų rate. 

Šaulys (11 23–12 21). Jūsų nuojauta neapgaus – teisingai įžvelgsite ateitį šeštadienį. Tądien geriausia atsiriboti nuo bendravimo – išvykite kur toliau nuo namų, nuo rūpesčių pailsėti. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Laimingas atsitiktinumas, neplanuotas susitikimas, o gal ir netikėta dovana gali pakreipti jūsų likimą visai kita linkme. Nebijokite iššūkių – dabar viskas tik į gera. 

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį neužsibūkite namuose. Tinkamas laikas bendravimui su žmonėmis, kurie gali praturtinti jūsų profesines žinias. 

Žuvys (02 19–03 20). Išvykoms, susitikimams su iškiliais žmonėmis, su savo mokytojais palankesnis šeštadienis. Įsidėmėkite gautus patarimus. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą