Palmiros horoskopas sekmadieniui, gegužės 14 d.

Sekmadienis itin romantiškas, ir jį verta praleisti su pačiais artimiausiais, brangiausiais asmenimis. Daugiau laiko būkite gamtoje, ypač prie vandens telkinių. Tai puiki diena viešnagėms, susitikimams su tais, kurių nuomonė jums svarbi!

Sekmadienis puikus šeimos šventėms, dovanų teikimui. Tai ir gera proga taikytis su tais, kuriuos mylite, tėvams su savo vaikais. Beje, tai karminių tėviškų skolų grąžinimo metas, kai reikėtų įsiklausyti į vaikų norus, svajones... Prisiminkite ir ankstesnius pažadus vaikams – ar jie įvykdyti? Sekmadienis puikus aktyviam poilsiui. Bus palankūs visuomeniniai, kultūros, meno, labdaringi renginiai. Palanku ką nors dovanoti, beje, gėles – itin. Užsiimkite labdara, ypač skirta vaikams. Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį, tiek geri, tiek blogi, susiję su įspėjimais. Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą, jei namuose gėlė nuvystų, ką nors įžeisti, atsakyti prašančiam. Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlių dovanų, atsibusti nuo paukščių giedojimo.

Avinas (03 21–04 20). Nuostabus sekmadienis – patirsite gerbėjų liaupses, sulauksite aistringų prisipažinimų meilėje (ko gero, iš slapto gerbėjo)... Daugiau dėmesio skirkite sekmadienį artimiesiems.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį patirkite tinginiavimo malonumą. Sekmadienis žada sėkmę meilėje vyresnės kartos atstovams. Neatsisakykite pakvietimo į romantišką pasimatymą, tiesa, bus svarbu likti dosniems bei tolerantiškiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis padės sutuoktiniams ramiai išspręsti sudėtingą problemą, ypač susijusią su pinigais, meile.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis žada nepaprastas pažintis, ypatingus pasiūlymus. Tai laikas, kai įsimylėti verta vyresnės kartos atstovams.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų lauks intriguojantis sekmadienis – pakeiskite aplinką, susitikite su seniai nematytais žmonėmis. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis geras taikytis, ypač su sutuoktiniu ar žmogumi, su kuriuo sieja senas romantiškas ryšys, – nesunkiai rasite kompromisą. Beje, sekmadienį būsite itin romantiški – nė nepajusite, kaip imsite flirtuoti, ir net užmegsite naują romaną, o gal seną atgaivinsite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį daugiau romantiško dėmesio skirkite antrajai pusei. Beje, tądien galimos lemtingos pažintys – galite susitikti su žmogumi, kuris taps jūsų tikru draugu.

Skorpionas (10 24–11 22). Itin puikus bus sekmadienis, žadantis nepaprastus susitikimus, ypatingus pasiūlymus. Galimos laimingos romantiškos pažintys toli nuo namų. Palanku tądien su šeima aplankyti vyresnio amžiaus giminaičius.

Šaulys (11 23–12 21). Labiau pakluskite artimųjų, ypač tėvų, valiai, net jei jūsų nuomonė kita ir jūsų ketinimai skiriasi. Didesnė dėmesį skirkite mamai, močiutei. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį geriau praleisti namuose su savais. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį patys pasistenkite ką nors nudžiuginti dovana – ypač gerai savo mamą, močiutę: išpildykite jų seną svajonę. 

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį laukia nuotykiai, įspūdžiai, gali užsimegzti ir romanas, galbūt ir su senu draugu ar drauge. Būkite jautresni, atidesni sutuoktiniui sekmadienį, tai, beje, dovanų metas. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą